Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 03:22)
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras blush2.gif  Nežinau aš apie jį nieko ax.gif  Ir kiek kainuoja? g.gif

Sis puodas skirtas maisto gaminimui ir serviravimui. Sudedat i ta kiaura indeli ka norit pagaminti: makaronus, koses visokias, kiausinius, mesios (geriausia paukstienos) kukulius, zuvi (tik jurine, ji saugesne), uogas - vaisius jei norit kompoto ir pan. - uzpilat verdanciu vandeniu, uzdengiat dangteliu, laukiat kazkiek minuciu, priklausomai nuo to ka gaminsit, tada atidarot dangteli. Galima sudeti ir prieskonius visokius. maistas yra labai sveikas, nes be riebalu, neissiverda vitaminai. Jeigu serviruojat maista, tai tas puodas kazkiek laiko siluma apie 1,5 val. Tai gerai, kai paruoset pietus, o visi pietums veluoja. Labai gerai i ji sudeti kotletus, karbonada ir pan. keptus dalykus, nes riebalai nubega i apacia. 4u.gif
Tikiuosi kazkiek padejau. Reikia internete paziureti, ka dar gero apie ji raso biggrin.gif Ai, dar galima jogurta gaminti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 04:06)
jei neklystu jau 5 jama servofiksa thumbup.gif
Papildyta:

Servofiks" indas

doh.gif ziuriu gwidita mane aplenke lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 02:51)
[url=http://www.part.lt/perziura/4048ae1c353d922f14aee95214a65c83207.jpg

bigsmile.gif labai skaniai atrodo.
O pas mus siandien buvo obuoliu ir manu kruopu pyragas. Receptas cia:
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa pasakius, man siap sau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 13:10)

doh.gif  ziuriu gwidita mane aplenke lotuliukas.gif

irnesakyk.gif as tai tik nukopinau is santakos puslapiuko blush2.gif
bet galiu papasakot kam man jis reikalingas mirksiukas.gif as gal kol kas tai jame nelabai ka gaminsiu,bet problema pas mane kad as neturiu kur laikyti ir islaikyti silta maista,o cia kartu jis dar ir pasitroskins...pvz.kepsnius,kotletus,sonkauliukus,kulseles,cepelinus,plokstainy,vedarus ir yvairius kitus patiekalus...ypilsiu karsto vandenuko ant dugno tai ir siltesnis maistas isliks ir dasitroskins iki galo mirksiukas.gif labai noriu jy kuo greiciau gauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 19, 10:57)
Sveikos, žiūriu apie tą sūrio malūnėlį tai visokių nuomonių yra, dabar net nežinau, kaip čia daryti  g.gif

Beje, radau filmuką kur parodyta kaip jį naudoti .

Va nors kažkuri įdėjo o ats apie kažkokį naują malūnėlį taip niekas ir neparašo blush2.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 10:51)
desertukui moterytes 4u.gif prasom 4u.gif

Jei neturi TAI TIKRAI REIKIA bigsmile.gif  4u.gif

Oi kaip skanu o kaip gaminote?
aš turiu turiu tongue.gif tik nežinau ką ir kaip gaminti tai taip ir stovi o dabar žinosiu,dėkui už receptus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaliteja: 20 rugsėjo 2009 - 13:07
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 14:07)
Va nors kažkuri įdėjo o ats apie kažkokį naują malūnėlį taip niekas ir neparašo  blush2.gif

Naujasis malūnėlis yra va toks:
user posted image
Apie jį buvo kalbėta kažkada seniai, nuomonių buvo įvairių, bet daugumos jis netenkino: sunku buvo tarkuoti, nepatogus plauti...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 20, 13:12)
Naujasis malūnėlis yra va toks:
Apie jį buvo kalbėta kažkada seniai, nuomonių buvo įvairių, bet  daugumos jis netenkino: sunku buvo tarkuoti, nepatogus plauti...

labai labai dėkoju,bed Dizainas tai labai gražus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 14:21)
labai labai dėkoju,bed Dizainas tai labai gražus  wub.gif

drinks_cheers.gif , jis gražesnis, bet su dėžute sūriui praktiškesnis. Ir atsiliepimai naudojančių geresni apie šitą:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 20, 14:07)

Oi kaip skanu o kaip gaminote?
aš turiu turiu  tongue.gif  tik nežinau ką ir kaip gaminti tai taip ir stovi o dabar žinosiu,dėkui už receptus.

irnesakyk.gif kad nera cia ka pasakot apie ta gaminima mirksiukas.gif virsutinis sluoksnis tiesiog raudona zele,o po to y jogurta ymaisiau istirpintos zelatinos,sausainiu gabaliuku ir dar atskirai turejau raudonos zele pasidarius,ja reikia pagal viska kieta pasidaryt o po to arba tarkuot tarka arba pjaustyt kubeliais,bet man nejo nei tarkuot ne pjaustyt tai as su saukstu"pamakalavau" blush2.gif ir ymaisiau y ta jogurto mase mirksiukas.gif uzpyliau ant raudonojo sluoksnio ir viskas bigsmile.gif bet tikrasis receptas kaip su sausainiais zeliuka daryt kazkur cia SM yra,bet neradau as jo verysad.gif tai dariau belekaip pagal save mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 20, 14:30)
drinks_cheers.gif , jis gražesnis, bet su dėžute sūriui praktiškesnis. Ir atsiliepimai naudojančių geresni apie šitą:
user posted image

o kokie buna peiliukai prie sito g.gif nes kazkoki dar atskirai buna pirkti g.gif
o tai paprasta fermentiny sury jis sumaltu g.gif ar neapsivels ten jis g.gif
Atsakyti
Ačiū, kad apšvietėt dėl servofikso 4u.gif
Atsakyti
Labos 4u.gif

Gwidita, labai gerai atrodo tavo desertas, nesimandražink 4u.gif

O aš neimu servofikso ax.gif karščiui išlaikyt man labai geri ir įprastiniai zepteriniai puodai.

QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 12:11)
Langams skirtą šluostę paskiriau akvariumo stiklo valymui  ax.gif
Merginos, gal vėliau bus tų šluosčių ir ne rinkiniuose, a?

aš ne TW turiu šluostę langams (mama prieš kokius 4metus kažkokios firmos padovanojo, kur tikrai brangiau kainuoja nei TW - vis dar laiko, blyn!), tai ir akvai, ir orkaitės durelėm, ir didžiuliui vonios veidrodžiui - taip džiaugiuos tokia dovana.
vnž kas neturi mikropluoštinės, tikrai verta įsigyt 4u.gif
Atsakyti
Panos, įtikinkit, kad nereikia man to servofixo, sūrio malūnėlio, juk krizius, krizius LT , negražu išlaidauti, kai kiti neturi ko valgyti nusipirkt doh.gif
Jurgita, eik šen, tu vienintelė moki "prigesinti" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 12:22)
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras blush2.gif  Nežinau aš apie jį nieko ax.gif  Ir kiek kainuoja? g.gif

Čia dar filmukas apie Iso Duo indus ir apie Servofiks ax.gif
http://vimeo.com/4525519

Iki penktadienio 90lt.... doh.gif
o čia apie naują sūrio malūnėlį:

http://vimeo.com/6480465

QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 13:06)
jei neklystu jau 5 jama servofiksa thumbup.gif

Tai tik penkioms jo tereikia lotuliukas.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 13:13)
O pas mus siandien buvo obuoliu ir manu kruopu pyragas. Receptas cia:
http://www.tvarkosli...nt01returnid=62
Tiesa pasakius, man siap sau lotuliukas.gif

man tas pyragas irgi nelabai, žinok jis kaip alyvuogės, vieni dievina, o kiti nemėgsta jo visiškai ax.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 20, 13:17)
:et galiu papasakot kam man jis reikalingas mirksiukas.gif as gal kol kas tai jame nelabai ka gaminsiu,bet problema pas mane kad as neturiu kur laikyti ir islaikyti silta maista,o cia kartu jis dar ir pasitroskins...pvz.kepsnius,kotletus,sonkauliukus,kulseles,cepelinus,plokstainy,vedarus ir yvairius kitus patiekalus...ypilsiu karsto vandenuko ant dugno tai ir siltesnis maistas isliks ir dasitroskins iki galo mirksiukas.gif labai noriu jy kuo greiciau gauti 4u.gif

man ir tam pačiam reikalui reikia, tik aš dar dėsiu ten blynus, kugelius, apkepus varškės, šašlykus ir vešiuos į iškylas, kai vyksim su palatkėm thumbup.gif ir dar Kompotą darysiu thumbup.gif
gwidita desertukas bigsmile.gif taip norėčio gaivaus želiuko doh.gif

Rosee, pajamam servofiksą ir viskas daugiau šiems metams mirksiukas.gif
Beje, rosee, man rodos, kad jau metinės mums kaip pridavėm dūšias tai sektai... Kiek prisimenu tu gal pora savaičių anksčiau, o po to ir aš biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 20 rugsėjo 2009 - 19:41
QUOTE(davija @ 2009 09 20, 20:38)

Tai tik penkioms jo tereikia lotuliukas.gif
man tas pyragas irgi nelabai, žinok jis kaip alyvuogės, vieni dievina, o kiti nemėgsta jo visiškai ax.gif
man ir tam pačiam reikalui reikia, tik aš dar dėsiu ten blynus, kugelius, apkepus varškės, šašlykus ir vešiuos į iškylas, kai vyksim su palatkėm thumbup.gif ir dar Kompotą darysiu thumbup.gif
gwidita desertukas bigsmile.gif taip norėčio gaivaus želiuko doh.gif

Rosee, pajamam servofiksą ir viskas daugiau šiems metams mirksiukas.gif
Beje, rosee, man rodos, kad jau metinės mums kaip pridavėm dūšias tai sektai... Kiek prisimenu tu gal pora savaičių anksčiau, o po to ir aš biggrin.gif

jo dar saslykai,blynai doh.gif oij kaip jis man reikalingas bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

hah.gif hah.gif uztex siems metams lotuliukas.gif
davija matau anegdotus pasakoji mirksiukas.gif kai ismes tuperis dar jum kalediniu nuolaidziukiu tai tex atsiimti savo pazadus"kad daugiau nepirksit
nieko" mirksiukas.gif

niu tai lauksim pakvietimo y ta metiniu baliuka birthday.gif alc.gif mirksiukas.gif
Atsakyti