Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

O aš gavau viską nail.gif šluostes pakavojau, kad šeimyna nerastų, nes nežiūrės ką ir kaip valyt, tai ir grindis pravalo doh.gif Nes jei pradėsiu instruktuot, tai būsiu užtildyta biggrin.gif
Nu faini tie mediterano dubenys bigsmile.gif ir dangčiai taip stipriai užsidaro bigsmile.gif

Tai kas užsisakinėja SERVOFIKSŲ mirksiukas.gif
1.AŠ jamu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 20, 10:04)
O aš gavau viską nail.gif šluostes pakavojau, kad šeimyna nerastų, nes nežiūrės ką ir kaip valyt, tai ir grindis pravalo doh.gif Nes jei pradėsiu instruktuot, tai būsiu užtildyta biggrin.gif
Nu faini tie mediterano dubenys bigsmile.gif ir dangčiai taip stipriai užsidaro bigsmile.gif

Tai kas užsisakinėja SERVOFIKSŲ mirksiukas.gif
1.AŠ jamu cool.gif

sluosciu as neemiau schmoll.gif nes maniskiai irgi vietoje virtuvines"mazgotes"panaudos ir bus sakes doh.gif (is maximos tu uz lipukus virtuviniu ranksluostuku rinkiniu kai parnesiau ir padejau kad rankom valytis prie virtuvines kriaukles,prisakiau kad tik rankom...tai nenorekit db ju pamatyt doh.gif baisesni negu grindu skuduras doh.gif )tai va taip ir susilaikiau nuo tw sluosciu unsure.gif
o tie mediterano dubenys tai manau labai panasus y sambus ar ne??? g.gif
Davija2.AŠ antra lotuliukas.gif irgi jamu servofiksa thumbup.gif
Atsakyti
3. servofixa imsiu butinai thumbup.gif
Atsakyti
Parodykit, kaip atrodo, gal ir man reikia... blush2.gif
Atsakyti
user posted imageuser posted image
desertukui moterytes 4u.gif prasom 4u.gif
kazkur kazkuri raset kaip zeliuka su sausainiais daryt,bet as neradau kur doh.gif jei galesit priminkit 4u.gif nes as padariau tokia kose makalose doh.gif bet skanu blush2.gif tik vaizdas gal ne koks ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 11:41)
Parodykit, kaip atrodo, gal ir man reikia... blush2.gif

Jei neturi TAI TIKRAI REIKIA bigsmile.gif 4u.gif
VA JIS bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
gwidita thumbup.gif .....mniam.....
Atsakyti
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 11:31)
3. servofixa imsiu butinai thumbup.gif

4. aš jamu, senai tykojau ax.gif , gerai, kad priminėt apie jį doh.gif , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.

Gwidita, kaip čia skanu pas tave essen.gif
Langams skirtą šluostę paskiriau akvariumo stiklo valymui ax.gif
Merginos, gal vėliau bus tų šluosčių ir ne rinkiniuose, a?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 12:11)
4. aš jamu, senai tykojau  ax.gif , gerai, kad priminėt apie jį  doh.gif , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.

Gwidita, kaip čia skanu pas tave  essen.gif


tik 39sav.roseenepraleisk progos mirksiukas.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Atsakyti
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras blush2.gif Nežinau aš apie jį nieko ax.gif Ir kiek kainuoja? g.gif
Atsakyti
Merginos, ar man pasivaideno, bet šįryt per BTV 10 val. "Sekmadienio ryto" laidą atpažinau TChef puodus blink.gif , gamino vištieną braziliškai, gal kuri žiūrėjot?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 12:11)
4. aš jamu, senai tykojau  ax.gif , gerai, kad priminėt apie jį  doh.gif , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.


Aš irgi pirksiu servofiksą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 20, 12:55)
Aš irgi pirksiu servofiksą  smile.gif

jei neklystu jau 5 jama servofiksa thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 12:22)
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras blush2.gif  Nežinau aš apie jį nieko ax.gif  Ir kiek kainuoja? g.gif

Servofiks" indas





„Servofiks“ inde ilgiau išsaugosite reikiamą maisto temperatūrą. Tiesiog pripilkite pusę litro vandens arba priberkite ledo gabalėlių ir įstatykite kiauraindį (su maistu) „Servofiks“ inde. Jūs tuoj pat sulauksite reikiamo rezultato! Inde galite maistą sušildyti, atšaldyti ir net gaminti! Tai tikras iššūkis virtuvės virtuozams, nes jame galite gaminti viską: makaronus, kotletus, varškę, virti kiaušinius. Maistas, pagamintas „Servofiks“, niekada nepraras maistingų savybių, aromato ir išvaizdos. Tereikia indą pašildyti, pripilti verdančio vandens ir uždengti dangčiu.
Kiauraindžio tamsi spalva ilgainiui išsaugos pirminę išvaizdą, net jei Jūs virsite grikius. Tai saugesnis indas. Dangčio rankenėlė saugo jūsų rankas, neleisdama nusiplikyti, o aptakios formos leidžia patogiai paimti indą į rankas.








SUŠILDYMAS IR IŠLYDYMAS

Maistą, kurį reikia išlydyti, pavyzdžiui, sviestą, šokoladą, sudėkite į "Bake to Basics" dubenėlį ir statykite į "Servofiks" kiauraindį, pripilkite 0,5 l verdančio vandens ir uždenkite dangčiu. Palikite 10 - 15 min., kol ištirps. Taip maistą galima ir sušildyti.





ATŠILDYMAS

Šaldytas uogas, daržoves, mėsą, žuvį galima atšildyti "Servofiks" inde. Atšildomą produktą įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir palikite, kol atšils. Produktas nepraras drėgmės ir aromato, nemirks savo sultyse ir virtuvėje nepasklis atšildomo produkto kvapas.
Jeigu norite atšildytas daržoves išvirti, pašildykite indą, daržoves užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad jis semtų daržoves, paskaninkite druska, uždenkite dangtį. Po 20-30 min. daržovės bus paruoštos.




LAIKYMAS

Servofiks galite laikyti duoną, sviestą, kepinius, t.y. naudoti kaip duoninę.




BULVĖS

Jeigu pašildytą indą pilną pridėsite išvirtų bulvių, galėsite ilgai išlaikyti šiltas.




KOPŪSTAI

Į įkaitintą indą dėkite kopūstus, užpilkite verdančiu vandeniu ir apvyniokite rankšluosčiu. Po 30 min. kopūstai bus paruošti.




KIAUŠINIAI

Kambario temperatūros kiaušinius sudėkite į pašildytą indą, užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir uždenkite dangtį. Po 20 min. kiaušiniai išvirs. Jie nesutrūks ir nepamėlynuos trynys. Dėkite ne daugiau kaip 5 kiaušinius.




GRIKIŲ KOŠĖ

Pašildykite indą, grikius supilkite į kiauraindį, įdėkite į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu, (apie 2 cm virš kruopų). Uždenkite dangtį. Virti 20 min. Kitokias kruopas virkite pusę įprasto laiko puode ant viryklės, tada viską supilkite į „Servofiks“ indą ir palikti 15 min.





BIRŪS RYŽIAI

Pavirkite ryžius puode apie 5 min. Perpilkite ryžius ir nuovirą į Servofiks kiauraindį, uždenkite dangčiu (galite apvynioti rankšluoščiu, kad neatšaltų) ir palikite apie 15 min.





MAKARONAI

Puode užvirkite vandenį arba sultinį. Sudėkite makaronus į pašildytą indą (su kiauraindžiu) ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir apvyniokite rankšluosčiu. Virti 15-20 min. Kai kurių rūšių makaronus prieš pilant į indą 5 min. dar pavirti puode.




KVIEČIŲ DAIGINIMAS

Grūdus supilkite į indą, nuplaukite, pamerkite drungname vandenyje ir palikite per naktį. Nupilkite vandenį ir uždenkite dangčiu, per dieną 2 kartus perplaukite, tačiau inde vandens nepalikite. Per parą grūdai sudygs.





SRIUBA

Pavirtą daržovių sriubą supilti į "Servofiks" indą ir palikti. Daržovės išsaugos vitaminus (netinka žirnių ir pupelių sriubai).





KOTLETAI

Kotletus apkepkite iš abiejų pusių. Sudėkite į indą taip, kad uždengtų visas skylutes. Tuomet uždenkite dangtį ir po 20 min. patiekite kotletus.




MĖSA DVIEJUOSE MARŠKINĖLIUOSE

Pusę kilogramo filė supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais. Išmuškite, bet nesūdykite, nes pasūdžius iš mėsos išbėgs sultys. Viename inde išplakite kiaušinį su prieskoniais (druska, pipirais, vegeta ir t.t.), kitame išmaišykite manus su prieskoniais. Suvilginkite mėsą pirma į kiaušinį, paskui į manus, po to vėl į kiaušinį ir manus. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių ir dėkite į dėklą taip, kad tarp kepsnių liktų tarpas. Į indo dugną pripilkite 1,5 stiklinės verdančio vandens, įdėkite kiauraindį su mėsa, uždenkite dangtį ir palikite, kad išbrinktų, 30 min.







ŽUVIS

Taip gaminama tik jūros žuvis, pavyzdžiui : lydeka , menkė.

Žuvį supjaustykite 1,5 cm gabalėliais ir sudėkite į kiauraindį taip, kad stuburas būtų statmenas indo dugnui, pabarstykite prieskoniais, uždėkite citrinos, svogūno griežinėlių, tarkuotų morkų. Į pašildytą indą įpilkite 1,5 stiklinės verdančio vandens, dėkite kiauraindį su žuvimi ir uždengę dangtį laikykite 20 min.
Galite žuvį užpilti ir verdančiu (pasūdytu) vandeniu taip, kad apsemtų. Tuomet, išimkite kiauraindį su žuvimi, iš sultinio paruoškite padažą.




VARŠKĖ

Dideliame puode užvirinkite 2 l riebaus pieno ir nukelkite nuo ugnies. Plakimo dubenyje sumaišykite 1 l kefyro su 3 kiaušiniais. Į slūgstantį pieną supilkite kiaušinių ir kefyro plakinį, išmaišykite ir palikite apie 30 min. Kiauraindžio dugną išklokite viengubu popieriniu kavos filtru, kiaurasamčiu išgriebkite varškę, sudėkite į indą. Varškę pabarstykite cukrumi, cinamonu, aguonomis arba druska ir kmynais. Palaikykite šaldytuve 36 val. Iš apatinio indo išpilkite skystį, kad neapsemtų varškės.




JOGURTAS

Pašildykite 2 l pieno 400 temperatūroje, supilkite 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišykite. Tuomet sulkite į pašildytą "Servofiks" indą, uždenkite dangtį ir palikite 200 temperatūroje 12-15 valandų (neatidaryti dangčio). Galite palikti 0.5 l jogurto kitam kartui. Gaminant jogurtą iš šio raugo, laikykite 6 - 8 valandas. Taip galima pasigaminti ir bifiliną.




KOMPOTAS

Supjaustykite vaisius ar uogas ir sudėkite į indą, pripilkite verdančio vandens ir laikykite 5 valandas, kol atvės. Po to išimkite kiauraindį su uogomis ir pasaldinkite kompotą.






KOLDŪNAI, VIRTINUKAI

Išvirtus koldūnus ar virtinukus sudėkite į pašildytą "Servofiks" indą. Įdėję vieną porciją, dėkite gabalėlį sviesto, tada ruoškite kitą porciją ir t.t. Virtinukai nesulips. Jeigu virtinukų lieka, kitą dieną juos galite pašildyti (į tarpą (esantį tarp indo pagrindi ir kiauraindžio) pripylus 0,5 l verdančio vandens).




tai tiek bigsmile.gif
Atsakyti