O aš gavau viską šluostes pakavojau, kad šeimyna nerastų, nes nežiūrės ką ir kaip valyt, tai ir grindis pravalo Nes jei pradėsiu instruktuot, tai būsiu užtildyta
Nu faini tie mediterano dubenys ir dangčiai taip stipriai užsidaro
Tai kas užsisakinėja SERVOFIKSŲ
1.AŠ jamu
QUOTE(davija @ 2009 09 20, 10:04)
O aš gavau viską šluostes pakavojau, kad šeimyna nerastų, nes nežiūrės ką ir kaip valyt, tai ir grindis pravalo Nes jei pradėsiu instruktuot, tai būsiu užtildyta
Nu faini tie mediterano dubenys ir dangčiai taip stipriai užsidaro
Tai kas užsisakinėja SERVOFIKSŲ
1.AŠ jamu
Nu faini tie mediterano dubenys ir dangčiai taip stipriai užsidaro
Tai kas užsisakinėja SERVOFIKSŲ
1.AŠ jamu
sluosciu as neemiau nes maniskiai irgi vietoje virtuvines"mazgotes"panaudos ir bus sakes (is maximos tu uz lipukus virtuviniu ranksluostuku rinkiniu kai parnesiau ir padejau kad rankom valytis prie virtuvines kriaukles,prisakiau kad tik rankom...tai nenorekit db ju pamatyt baisesni negu grindu skuduras )tai va taip ir susilaikiau nuo tw sluosciu
o tie mediterano dubenys tai manau labai panasus y sambus ar ne???
Davija2.AŠ antra irgi jamu servofiksa
3. servofixa imsiu butinai
Parodykit, kaip atrodo, gal ir man reikia...
desertukui moterytes prasom
kazkur kazkuri raset kaip zeliuka su sausainiais daryt,bet as neradau kur jei galesit priminkit nes as padariau tokia kose makalose bet skanu tik vaizdas gal ne koks
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 11:41)
Parodykit, kaip atrodo, gal ir man reikia...
Jei neturi TAI TIKRAI REIKIA
VA JIS
gwidita .....mniam.....
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 11:31)
3. servofixa imsiu butinai
4. aš jamu, senai tykojau , gerai, kad priminėt apie jį , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.
Gwidita, kaip čia skanu pas tave
Langams skirtą šluostę paskiriau akvariumo stiklo valymui
Merginos, gal vėliau bus tų šluosčių ir ne rinkiniuose, a?
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 12:11)
4. aš jamu, senai tykojau , gerai, kad priminėt apie jį , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.
Gwidita, kaip čia skanu pas tave
Gwidita, kaip čia skanu pas tave
tik 39sav.roseenepraleisk progos
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras Nežinau aš apie jį nieko Ir kiek kainuoja?
QUOTE(rosee @ 2009 09 20, 12:11)
4. aš jamu, senai tykojau , gerai, kad priminėt apie jį , einu ieškoti iki kada jam nuolaidos.., visai buvau pamiršusi.
Aš irgi pirksiu servofiksą
QUOTE(Asese @ 2009 09 20, 12:55)
Aš irgi pirksiu servofiksą
jei neklystu jau 5 jama servofiksa
Papildyta:
QUOTE(Sisi @ 2009 09 20, 12:22)
Na apšvieskit mane, tamsuolę, kuo jis toks geras Nežinau aš apie jį nieko Ir kiek kainuoja?
Servofiks" indas
Servofiks inde ilgiau išsaugosite reikiamą maisto temperatūrą. Tiesiog pripilkite pusę litro vandens arba priberkite ledo gabalėlių ir įstatykite kiauraindį (su maistu) Servofiks inde. Jūs tuoj pat sulauksite reikiamo rezultato! Inde galite maistą sušildyti, atšaldyti ir net gaminti! Tai tikras iššūkis virtuvės virtuozams, nes jame galite gaminti viską: makaronus, kotletus, varškę, virti kiaušinius. Maistas, pagamintas Servofiks, niekada nepraras maistingų savybių, aromato ir išvaizdos. Tereikia indą pašildyti, pripilti verdančio vandens ir uždengti dangčiu.
Kiauraindžio tamsi spalva ilgainiui išsaugos pirminę išvaizdą, net jei Jūs virsite grikius. Tai saugesnis indas. Dangčio rankenėlė saugo jūsų rankas, neleisdama nusiplikyti, o aptakios formos leidžia patogiai paimti indą į rankas.
SUŠILDYMAS IR IŠLYDYMAS
Maistą, kurį reikia išlydyti, pavyzdžiui, sviestą, šokoladą, sudėkite į "Bake to Basics" dubenėlį ir statykite į "Servofiks" kiauraindį, pripilkite 0,5 l verdančio vandens ir uždenkite dangčiu. Palikite 10 - 15 min., kol ištirps. Taip maistą galima ir sušildyti.
ATŠILDYMAS
Šaldytas uogas, daržoves, mėsą, žuvį galima atšildyti "Servofiks" inde. Atšildomą produktą įdėkite į indą, uždenkite dangčiu ir palikite, kol atšils. Produktas nepraras drėgmės ir aromato, nemirks savo sultyse ir virtuvėje nepasklis atšildomo produkto kvapas.
Jeigu norite atšildytas daržoves išvirti, pašildykite indą, daržoves užpilkite verdančiu vandeniu taip, kad jis semtų daržoves, paskaninkite druska, uždenkite dangtį. Po 20-30 min. daržovės bus paruoštos.
LAIKYMAS
Servofiks galite laikyti duoną, sviestą, kepinius, t.y. naudoti kaip duoninę.
BULVĖS
Jeigu pašildytą indą pilną pridėsite išvirtų bulvių, galėsite ilgai išlaikyti šiltas.
KOPŪSTAI
Į įkaitintą indą dėkite kopūstus, užpilkite verdančiu vandeniu ir apvyniokite rankšluosčiu. Po 30 min. kopūstai bus paruošti.
KIAUŠINIAI
Kambario temperatūros kiaušinius sudėkite į pašildytą indą, užpilkite verdančiu vandeniu, kad apsemtų, ir uždenkite dangtį. Po 20 min. kiaušiniai išvirs. Jie nesutrūks ir nepamėlynuos trynys. Dėkite ne daugiau kaip 5 kiaušinius.
GRIKIŲ KOŠĖ
Pašildykite indą, grikius supilkite į kiauraindį, įdėkite į dubenį ir užpilkite verdančiu vandeniu, (apie 2 cm virš kruopų). Uždenkite dangtį. Virti 20 min. Kitokias kruopas virkite pusę įprasto laiko puode ant viryklės, tada viską supilkite į Servofiks indą ir palikti 15 min.
BIRŪS RYŽIAI
Pavirkite ryžius puode apie 5 min. Perpilkite ryžius ir nuovirą į Servofiks kiauraindį, uždenkite dangčiu (galite apvynioti rankšluoščiu, kad neatšaltų) ir palikite apie 15 min.
MAKARONAI
Puode užvirkite vandenį arba sultinį. Sudėkite makaronus į pašildytą indą (su kiauraindžiu) ir užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite dangčiu ir apvyniokite rankšluosčiu. Virti 15-20 min. Kai kurių rūšių makaronus prieš pilant į indą 5 min. dar pavirti puode.
KVIEČIŲ DAIGINIMAS
Grūdus supilkite į indą, nuplaukite, pamerkite drungname vandenyje ir palikite per naktį. Nupilkite vandenį ir uždenkite dangčiu, per dieną 2 kartus perplaukite, tačiau inde vandens nepalikite. Per parą grūdai sudygs.
SRIUBA
Pavirtą daržovių sriubą supilti į "Servofiks" indą ir palikti. Daržovės išsaugos vitaminus (netinka žirnių ir pupelių sriubai).
KOTLETAI
Kotletus apkepkite iš abiejų pusių. Sudėkite į indą taip, kad uždengtų visas skylutes. Tuomet uždenkite dangtį ir po 20 min. patiekite kotletus.
MĖSA DVIEJUOSE MARŠKINĖLIUOSE
Pusę kilogramo filė supjaustykite 0,5 cm storio gabalėliais. Išmuškite, bet nesūdykite, nes pasūdžius iš mėsos išbėgs sultys. Viename inde išplakite kiaušinį su prieskoniais (druska, pipirais, vegeta ir t.t.), kitame išmaišykite manus su prieskoniais. Suvilginkite mėsą pirma į kiaušinį, paskui į manus, po to vėl į kiaušinį ir manus. Apkepkite keptuvėje iš abiejų pusių ir dėkite į dėklą taip, kad tarp kepsnių liktų tarpas. Į indo dugną pripilkite 1,5 stiklinės verdančio vandens, įdėkite kiauraindį su mėsa, uždenkite dangtį ir palikite, kad išbrinktų, 30 min.
ŽUVIS
Taip gaminama tik jūros žuvis, pavyzdžiui : lydeka , menkė.
Žuvį supjaustykite 1,5 cm gabalėliais ir sudėkite į kiauraindį taip, kad stuburas būtų statmenas indo dugnui, pabarstykite prieskoniais, uždėkite citrinos, svogūno griežinėlių, tarkuotų morkų. Į pašildytą indą įpilkite 1,5 stiklinės verdančio vandens, dėkite kiauraindį su žuvimi ir uždengę dangtį laikykite 20 min.
Galite žuvį užpilti ir verdančiu (pasūdytu) vandeniu taip, kad apsemtų. Tuomet, išimkite kiauraindį su žuvimi, iš sultinio paruoškite padažą.
VARŠKĖ
Dideliame puode užvirinkite 2 l riebaus pieno ir nukelkite nuo ugnies. Plakimo dubenyje sumaišykite 1 l kefyro su 3 kiaušiniais. Į slūgstantį pieną supilkite kiaušinių ir kefyro plakinį, išmaišykite ir palikite apie 30 min. Kiauraindžio dugną išklokite viengubu popieriniu kavos filtru, kiaurasamčiu išgriebkite varškę, sudėkite į indą. Varškę pabarstykite cukrumi, cinamonu, aguonomis arba druska ir kmynais. Palaikykite šaldytuve 36 val. Iš apatinio indo išpilkite skystį, kad neapsemtų varškės.
JOGURTAS
Pašildykite 2 l pieno 400 temperatūroje, supilkite 0,25 l jogurto be priedų ir išmaišykite. Tuomet sulkite į pašildytą "Servofiks" indą, uždenkite dangtį ir palikite 200 temperatūroje 12-15 valandų (neatidaryti dangčio). Galite palikti 0.5 l jogurto kitam kartui. Gaminant jogurtą iš šio raugo, laikykite 6 - 8 valandas. Taip galima pasigaminti ir bifiliną.
KOMPOTAS
Supjaustykite vaisius ar uogas ir sudėkite į indą, pripilkite verdančio vandens ir laikykite 5 valandas, kol atvės. Po to išimkite kiauraindį su uogomis ir pasaldinkite kompotą.
KOLDŪNAI, VIRTINUKAI
Išvirtus koldūnus ar virtinukus sudėkite į pašildytą "Servofiks" indą. Įdėję vieną porciją, dėkite gabalėlį sviesto, tada ruoškite kitą porciją ir t.t. Virtinukai nesulips. Jeigu virtinukų lieka, kitą dieną juos galite pašildyti (į tarpą (esantį tarp indo pagrindi ir kiauraindžio) pripylus 0,5 l verdančio vandens).
tai tiek