Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2009 09 18, 22:09)
manu, kad į 500ml tupperfleksą netilps, per žemas lotuliukas.gif
Sisi ką išsirinksi praneš būtinai, mes čia dvi dienas neišrenkam tinkamo indelio lotuliukas.gif

Pabandyk tu, žmogau, išsirinkt, kai nė vieno iš minėtų indelių neturi po ranka, negali prisimatuot doh.gif Kažkaip linkstu link šrekinių stiklinių, bet mano bernui su Fiona netinka, mergaitiškas, o su asilu dar nerandu doh.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, žiūriu apie tą sūrio malūnėlį tai visokių nuomonių yra, dabar net nežinau, kaip čia daryti g.gif

Beje, radau filmuką kur parodyta kaip jį naudoti .

http://s51.photobuck...iomalunelis.flv

Šiaip tai atrodo, kad patogu naudoti.

Tikuosi nesupyks Jurgitak blush2.gif , nes čia iš jos puslapio tas filmukas , jei ką blush2.gif

Atsakyti
Labas rytas smile.gif . Apie surio malaluneli tai jis super as daug naudoju malto surio tai su tarka nepatogu ir pavargstu. schmoll.gif
Papildyta:
pasinaudok nuolaida ir butinai isigyk
Papildyta:
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 19, 11:57)
Beje, radau filmuką kur parodyta kaip jį naudoti .

http://s51.photobuck...iomalunelis.flv

Šiaip tai atrodo, kad patogu naudoti.

Tikuosi nesupyks Jurgitak  blush2.gif , nes čia iš jos puslapio tas filmukas , jei ką  blush2.gif

Nesupyks. mirksiukas.gif Ot, tundra, vakar visą youtube išlandžiojau ieškodama filmuko, o kad pas pačią puslapyje yra, net nepažiūrėjau doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 19, 10:10)

gwidita, tu tipo ne lietuvė biggrin.gif , siūlo, beveik dovanų, o tu laužais, negerai lotuliukas.gif

lietuve blush2.gif bet pagalvojau kam uzsiversti nereikalingais daigtais doh.gif bet istikruju"dovanotam arkliui y dantis neziurima" biggrin.gif tai jei dar siulys tikrai pasiimsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
tai zinoma paimk,nesigailesi clap.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 19, 13:18)
pagalvojau kam uzsiversti nereikalingais daigtais doh.gif

aš taip pat to nenoriu, bet vistiek jų iš kažkur vis atsiranda, na man kiek geriau, nes turiu kam atiduoti, bet visada bijau, kad dukriukas bars kam pinigėlius mėtau blush2.gif Ot, pvz, tų tešlos dubenų prisikaupė doh.gif
A, tiesa, kaip jums tos Cosmo žnyplės? Maniau, kad bus "skystos", bet mano didžiulei nuostabai pakankamai gerai susispaudžia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 19 rugsėjo 2009 - 13:50
gwidita kaip tas penktadienis? prekės atkeliavo? Pas mane taip bigsmile.gif tik va vietoj šeimininkės dovanėlės maišymo šaukšto atkeliavo žnyplės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 19, 16:18)
gwidita kaip tas penktadienis? prekės atkeliavo? Pas mane taip bigsmile.gif tik va vietoj šeimininkės dovanėlės maišymo šaukšto atkeliavo žnyplės doh.gif

kaip cia pasakius davija g.gif nu peiliuka gavau SAU...bet visi"iskylos"dubeneliu rinkiniai liko rezerve...
Atsakyti
console.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 19, 08:27)
kaip cia pasakius davija g.gif nu peiliuka gavau SAU...bet visi"iskylos"dubeneliu rinkiniai liko rezerve...

O iskylos dubenys - tai mediterano? Nes pas mane puse mediterano dubenu irgi nebuvo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(egzotiska lele @ 2009 09 19, 03:09)
Labas rytas smile.gif . Apie surio malaluneli tai jis super  as daug naudoju malto surio tai su tarka nepatogu ir pavargstu. schmoll.gif
Papildyta:
pasinaudok nuolaida ir butinai isigyk
Papildyta:

drinks_cheers.gif
Jo net negalima su tarka lyginti schmoll.gif O tarkuoto surio parduotuveje mes neperkam, nes negali zinoti is kokiu gabalu, likuciu jis buvo sutarkuotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 19, 19:24)

friends.gif
Papildyta:
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 20, 08:18)
O iskylos dubenys - tai mediterano? Nes pas mane puse mediterano dubenu irgi nebuvo verysad.gif

jo butent situ pas mane ir nebuvo verysad.gif
Atsakyti