Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(simre @ 2009 09 18, 19:12)

Man jis labiausiai tinka visokioms žolinėms arbatoms plikyti - nereikia galvot, kuo puoduką uždengt, užsuki ir ramu.

O čia tai idėja drinks_cheers.gif Vėl persigalvojau, reikia užsisakyti tongue.gif
Atsakyti
Tai kad jogurtą nori neštis neperpiltą, tik įstatytą į kitą indelį, kad nesusitraiškytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2009 09 18, 20:28)
Tai kad jogurtą nori neštis neperpiltą, tik įstatytą į kitą indelį, kad nesusitraiškytų ax.gif

Apvalus Tupperflex 500 arba 800 ml turėtų puikiai tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilmoska @ 2009 09 18, 20:23)
Merginos, gal kartais kas turite filmuką apie sūrio malūnėlį? Kaip jis veikia? Senai norėjau jį turėti  ax.gif  , o dabar dar ir nuolaida bus.  blush2.gif

Arba bent atsiliepimus apie jį  4u.gif

Man jis labai patinka, thumbup.gif ji naudoju suriui ( tik kieta) sokoladui, riesutams, morkoms thumbup.gif susmulkinti, esu malusi ir obuolius.
Atsakyti
Ikisiu savo trigrasi wub.gif Na surio malunelis suriui suprantu, o tarkim, sokolada, riesutus, ka ten dar - gi galima Quik Shefu susmulkinti? ar teisingai mastau?Labai as jau noriu to raudono Shefo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo romeda: 18 rugsėjo 2009 - 20:52
QUOTE(romeda @ 2009 09 18, 22:49)
Ikisiu savo trigrasi  wub.gif Na surio malunelis suriui suprantu, o tarkim, sokolada, riesutus, ka ten dar - gi galima Quik Shefu susmulkinti? ar teisingai mastau?Labai as jau noriu to raudono Shefo 4u.gif

Man tai surio malunelis sokolada ir riesutus susmulkina geriau vienodziau thumbup.gif negu Quick Chefas
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2009 09 18, 21:49)
Ikisiu savo trigrasi  wub.gif Na surio malunelis suriui suprantu, o tarkim, sokolada, riesutus, ka ten dar - gi galima Quik Shefu susmulkinti? ar teisingai mastau?Labai as jau noriu to raudono Shefo 4u.gif

Taip smulkiai kaip su sūrio malūnėliu nesusismulkinsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 18, 20:22)
O čia tai idėja drinks_cheers.gif  Vėl persigalvojau, reikia užsisakyti tongue.gif

aš ir manau, kad užsisakyk tongue.gif ne karvę kainuoja, išbandysi irnesakyk.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 18, 20:52)
Apvalus Tupperflex 500 arba 800 ml turėtų puikiai tikti  mirksiukas.gif

manu, kad į 500ml tupperfleksą netilps, per žemas lotuliukas.gif
Sisi ką išsirinksi praneš būtinai, mes čia dvi dienas neišrenkam tinkamo indelio lotuliukas.gif

Riešutus galima smulkint, priklauso kokių norim, bet šokoladą tai įsivaizduoju ir man kai reikia tik tarkuoto ax.gif

Tai tipo dabar ir man pamėgt sūro malūnėlį, man tai sunku dirbt su juo,(rimtai smile.gif ) ir dar nervuoja kai pro visas skyles malant pradeda lyst sūriukai, nors aš visad perku tik kietą sūrį. O kai džiugą tarkavau, tai visai supykus buvau (tik neprisimenu kodėl), bet nusprendžiau kad pirktinis maltas geriau tongue.gif O kai ne daug vartoju jo, tai ir kainos nesikandžioja : ne maltas apie 25, o maltas berods apie 30lt g.gif
Atsakyti
Supratau - tai dabar jau ir surio malunelio reikia gal 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 18, 22:09)
Tai tipo dabar ir man pamėgt sūro malūnėlį, man tai sunku dirbt su juo,(rimtai smile.gif ) ir dar nervuoja kai pro visas skyles malant pradeda lyst sūriukai, nors aš visad perku tik kietą sūrį. O kai džiugą tarkavau, tai visai supykus buvau (tik neprisimenu kodėl), bet nusprendžiau kad pirktinis maltas geriau tongue.gif O kai ne daug vartoju jo, tai ir kainos nesikandžioja : ne maltas apie 25, o maltas berods apie 30lt g.gif

Pala, per kurias skyles lenda? g.gif Kad ten tų skylių tik viena lotuliukas.gif O kokį kiekį per vieną kartą sumali?
Atsakyti
QUOTE(romeda @ 2009 09 18, 22:13)
Supratau - tai dabar jau ir surio malunelio reikia gal 4u.gif

labas rytas 4u.gif
jus cia dar vis apie ta surio malunejy g.gif
as irgi to surio mazai naudoju blush2.gif pagrinde fermentiny koky...tai tokio gi nemalsiu g.gif o sokolada irgi iskarto ciela suvalgom,kam dar jy malt lotuliukas.gif
drauge turi 2atliekamus tuos surio malunelius,vis siulo man vos ne dovanu,bet as neimu,nes vis galvoju "kam jis man reikalingas" blush2.gif tongue.gif bet jusu prisiskaicius viskas reikalinga pasidaro doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 18, 22:42)
Pala, per kurias skyles lenda?  g.gif Kad ten tų skylių tik viena  lotuliukas.gif O kokį kiekį per vieną kartą sumali?

kur rankenėlė yra, gal blogiau užsidaro lotuliukas.gif Nu šiaip nesu tundra moku aš su juo naudotis ir sūris geras, bet o tačiau biggrin.gif tinginė aš, sakau tingiu terliotis, sūrio daug tarkuoju (nes mano mergos picinės), bet tiesiog su burokine tarka man paprasčiau blush2.gif

gwidita, tu tipo ne lietuvė biggrin.gif , siūlo, beveik dovanų, o tu laužais, negerai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 19 rugsėjo 2009 - 09:11