Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(simre @ 2009 09 13, 11:00)
O kas tas oranžinis daiktas?

na vienas oranzinis daiktas tai tw sambukas g.gif o kiti tai gelytes mirksiukas.gif gvazdikuciai is gelyno ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 09:55)

Super kompozicija drinks_cheers.gif
Dabar bandau ryžių puodą. Atsiliepimai bus vėliau wink.gif
Atsakyti
kaip pamaciau kokia as "pletku boba" swoon.gif pirma vieta doh.gif
davija klausei ka gero"prisiciekavinau"jusu ankstesnese temelese mirksiukas.gif nu tai va prisiziurejau ir prisiskaiciau apie gaminius kuriu dar neturiu,bet jau norejau...ir db noriu dar labiau doh.gif pvz.cesnaku spaustuvo,Quick Chefo,kamsciatraukio,tarkos ir t.t..o va del tarkos tai klausimu turiu g.gif nera burokeliu tarkavimo asmenu g.gif tai jus tarkuojat kaip tais siaudeliais g.gif nes as kas met marinuoju begales burokeliu ir galvoju ar ji man padetu sita darba dirbti g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 09 13, 11:19)

irnesakyk.gif mano tai cia niekis palyginus kokias davija parodo karsta.gif (bandau mokytis mirksiukas.gif blush2.gif ) laukiam atsiliepimu apie puoda bigsmile.gif o kataloge jis brangesnis nei buvo ispardavime g.gif ? reikes paziuret blush2.gif nes jei atsiliepimai bus thumbup.gif tai jau ir man jo reikes doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 13, 10:19)

na, visai gerai išvirė tongue.gif
Dabar , kai prisiviriau ryžių, bandysiu kepti apkepą su ryžiais ir šokoladu wink.gif
Neringos blogas
Atsakyti
gwidita, nu man tai burokėliams BtB pjaustyklėje nėra tinkamų ašmenų schmoll.gif aš turiu pasilikus tarybinę tarkikę tam reikalui blush2.gif
Atsakyti
Siandien kepiau morku pyraga, naminiams labai patiko biggrin.gif
receptas cia:
http://www.tvarkosli..... receptas.doc
o cia filmuota medziaga:
http://www.youtube.c...re=channel_page

Papildyta:
QUOTE(simre @ 2009 09 13, 01:33)
Senoviškas kaimiškas/ūkiškas lituviškas patiekalas. Grietinė+sviestas+česnakas+pipirai ir kt. prieskoniai.  Patiekiamas su virtom bulvėm, dažniausiai su lupena. Kaime dar bdavo dubenėli su skrudintom kanapių arba linų sėklom. Pasibarstai bulvę sėklom, užsidedi kastinio ir skanaus essen.gif PC mačiau pirkti Žemaitijos pieno arba Pieno žvaigždžių produkciją. Taip pat turguje sveriamo būna.

Aciu, reiketu pabandyti, nes skamba labai skaniai notworthy.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 13, 11:35)
gwidita, nu man tai burokėliams BtB pjaustyklėje nėra tinkamų ašmenų schmoll.gif aš turiu pasilikus tarybinę tarkikę tam reikalui blush2.gif

verysad.gif o tai ka su ja tarkuojat g.gif tai gal nelabai ir reikalinga ji virtuveje g.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 13, 00:45)
3. julija4ever  40  third.gif

bigsmile.gif Nesitikejau, kad tiek priplepejau lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 03:13)
verysad.gif o tai ka su ja tarkuojat g.gif tai gal nelabai ir reikalinga ji virtuveje g.gif  blink.gif

Noreciau ir as apie tarka daugiau suzinoti, nes neturiu blush2.gif girdejau, kad labai giriama yra TW tarka senesne, tokia pastatoma. bet jeigu sita katalogine ne viskam tinka, tai ka as zinau g.gif man kaip tik tas senienas jau norisi ismesti
Atsakyti
QUOTE(vakare-tyla @ 2009 09 13, 08:39)
Norejau paklausti, ar galima i mikorbange det vaikiskus indelius? Kazkaip sirdis jaucia , kad nea....

Tuppercare galima dėti į mikrobangę be dangtelio maisto pašildymui. mirksiukas.gif

QUOTE(julija4ever @ 2009 09 13, 12:16)
Noreciau ir as apie tarka daugiau suzinoti, nes neturiu blush2.gif  girdejau, kad labai giriama yra TW tarka senesne, tokia pastatoma. bet jeigu sita katalogine ne viskam tinka, tai ka as zinau g.gif  man kaip tik tas senienas jau norisi ismesti

Niu tarka, tai yra ta kur nekataloginė, pastatoma, turi tik bulvių ir burokėlių ašmenis (kaip ir yprastos tarkos). Kataloginė pjaustyklė skirta daržovėms pjaustyti, o ne tarkuoti. Pjausto grežinėliais ir šiaudeliais. Tai visai du skirtingi produktai. mirksiukas.gif Aišku būtų gerai, kad visi funkcionalumai būtų viename gaminyje biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ką patartumėte įsigyti iš TW, kad būtų galima naudoti šaldytuve ir ta pačia dėžute šildyti maistą mikrobangėje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(speciuke @ 2009 09 13, 15:27)
Merginos, ką patartumėte įsigyti iš TW, kad būtų galima naudoti šaldytuve ir ta pačia dėžute šildyti maistą mikrobangėje? 4u.gif

Tinka EkstraPlus indukai 4u.gif Jie yra 24 katalogo puslapyje mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, o tuos Optimum indukus galima vartyti, neišsipila g.gif ?
Ir šaldytuve galima laikyti, kaip supratau paskaitinėjus temą ax.gif ?
Apie tokius kalbu blush2.gif
user posted image
Atsakyti