Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(zelviene @ 2009 09 18, 11:55)
O gal kas turit nereikalingu indeliu apie 0,5-1l parduoti  ax.gif Aisku domina ne katalogo kainom. Tiesiog gal kas kokiu uzsilikusiu pigiau nenaudojamu turi  ax.gif
Lauksiu pasiulymu.
p.s. butu geriau Kaune  blush2.gif

Vat šią savaitę geras pasiūlymas, perkantiems už 60lt vienas indelis iš trynukų (600ml) kainuos tik 8lt. Manau, tada nemažai pasiūlymų sulauksi tongue.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 13:53)
Merginos, kur jūs tuos "obuoliukus" prisitaikėt, pasigirkit  mirksiukas.gif

aš medų laikydavau, citrinos likutį, sakė, labai gerai ir patogu laikyt dantų protezus tongue.gif

o man tai nepriklūs minimuko vingiai viduj schmoll.gif aš kažkaip visad su mentele iškrapštau ir net nepamąsčiau, kad galėtų jų ir nebūt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(simre @ 2009 09 18, 13:54)
Manau, kad kaip tik pagalvojo: tie iškilimai, kur indelio viduje yra, reikalingi, kad smulkinams produktas neprisiklijuotų prie indo sienelių. Tada kai produktas smulkinasi, jis atsitrenkia į tuos iškilimus (sakykim panašiai, kaip kad kai mašina per gulinčius policininkus važiuoja), kresteli, pakyla, o nusileidžia jau vėl ant ašmenų. O jei nebūtų tų iškilimų, smulkinams produktas, veikiams išcentrinės jėgos liptų prie sienelių ir kiltų jomis aukštyn. Tada reikėtų labai dažnai pakratyt visą indą, kad sukristų į centrą.
Gal ir neaiškiai aš čia parašiau, bet kitaip nemoku  blush2.gif

Supratau smile.gif ... g.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 18, 14:07)
Vat šią savaitę geras pasiūlymas, perkantiems už 60lt vienas indelis iš trynukų (600ml) kainuos tik 8lt. Manau, tada nemažai pasiūlymų sulauksi tongue.gif
aš medų laikydavau, citrinos likutį, sakė, labai gerai ir patogu laikyt dantų protezus tongue.gif

o man tai nepriklūs minimuko vingiai viduj schmoll.gif aš kažkaip visad su mentele iškrapštau ir net nepamąsčiau, kad galėtų jų ir nebūt ax.gif

Apie protezus tai thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif

As irgi su mentele)tiesiog gal nepatogu man, todel kad pries tai turejau ne TW , o ten tu vingiu nebuvo) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 14:53)

As tai cukru laikau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 13:53)

as tai sultinio kubelius laikau blush2.gif
Atsakyti
Į vieną spagetinę manų kruopas susipyliau ax.gif
Tvarkausi spinteles, išeisiu į darban, nebus kada, reikia vietos pasiruošti kai kam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 18:23)
Į vieną spagetinę manų kruopas susipyliau  ax.gif
Tvarkausi spinteles, išeisiu į darban, nebus kada, reikia vietos pasiruošti kai kam  ax.gif

Turetu buti patogu) thumbup.gif
KAI kAM cia KAM???? g.gif g.gif smile.gif
Grazus paveiksliukas)
Atsakyti
Mes vakar diskutavome apie jogurto nešimąsi m-klon, o kodėl netiktų berniukui į kuprinę šis puodelis, juk mamytė gali jį perpilti, talpa ne tokia ir maža 350ml, rašo, kad sandarus g.gif Štai nukopinau iš neto:
user posted image
Puodelio aprašymas nukopintas iš čia

"350 ml kelioninis puodelis
Matmenys: Diametras: 8 cm. Aukštis 18 cm

Mes jį pavadinome kelioniniu, nes jis nepakeičiamas bet kurioje kelionėje ir ypač skirtas rytiniams vėluojantiems miegaliams, kurie geria savo rytinę kavą tik pakeliui į darbą...
Tai sandarus puodelis, kuris išsaugos karštą kavą apie vieną valandą. Šis stilingas gaminys pritaikytas naudoti namuose, biure ar kelyje.
Dvigubos konstrukcijos puodelio sienelės ir dangtelis su silikono apvadu, užtikrina tiek karštų, tiek šaltų gėrimų reikiamos temperatūros išlaikymą.
Dangtelis neleidžia pratekėti skysčiui, tai ypač svarbu vežantis gėrimą rankinėje ar kelioniniame krepšyje.
Puodelio dangtelį lengva atsukti, jis turi patogią rankenėlę.
Norėdami atsigaivinti keliaujant ar vairuojant, Jums nereikės nusukti dangtelio! Kelioninio puodelio viršutiniame apvade yra apskritimo formos ženkliukas, kurį padeda rasti užrašas „OPEN“ (atidaryti). Dangtelis turi tokį patį apskritimo ženklą. Pasukus dangtelio apskritimą iki žymės „OPEN“, kelioninis puodelis transformuojasi į patogią gertuvę. Gertuvės apvade esantis snapelis susijungia su dangtelyje esančia kiauryme, todėl Jūs neapsilaistydami galite gerti tiesiai iš gertuvės. Geriant, dangtelis tvirtai laikosi ant puodelio, todėl tai apsaugo nuo apsitaškymo.
Atsigaivinę, tiesiog pasukite dangtelį laikrodžio rodyklės kryptimi. Jis sandariai užsidarys.
Gražus dizainas ir patogi puodelį paimti banguota tekstūra su dideliu Tupperware logotipu užtikrina patogų puodelio paėmimą. Neslystantis dugnas apsaugo indą nuo slydimo, kai jis padėtas ant lygaus paviršiaus.
Puodelio – gertuvės matmenys atitinka daugelio automobilių puodelių laikiklius.
Šį puodelį galite naudoti karštiems gėrimams, tokiems kaip: kava, arbata, karštas šokoladas. Taip pat ir šaltiesiems: vandeniui, sultims ar šaltai arbatai su ledu.

DĖMESIO: šis gaminys nepritaikytas karbonizuotiems gėrimams laikyti, transportuoti.

Puodelį galite plauti indų plovyklėje. Jis tinkamas laikyti gėrimams šaldytuve, bet netinkamas šaldiklyje. Nedėkite puodelio į mikrobangų krosnelę arba konvekcinę orkaitę."

Gal mamytės, kurios turi jį, gali daugiau pakomentuoti, nes aš asmeniškai nesu jo čiupinėjusi, tad nieko negaliu pasakyti unsure.gif , tik tiek, kad jo kaina "kosminė" doh.gif

Ulitka, vieša paslaptis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosee: 18 rugsėjo 2009 - 18:18
aš čiupinėjau jį, bet man rodos jo apačia pasiaurinta, itr didelis jogurtas gali nepralyst, o išpilt tai nežinau, aš nerizikuočiau, ovdrug gerai neužsuks ir pribėgs jogurto ten doh.gif
Atsakyti
Merginos, gal kartais kas turite filmuką apie sūrio malūnėlį? Kaip jis veikia? Senai norėjau jį turėti ax.gif , o dabar dar ir nuolaida bus. blush2.gif

Arba bent atsiliepimus apie jį 4u.gif
Atsakyti
Davija, o jame nėra, na kaip termosuose būna, stiklo sienelėse? Nžn ar supratai ko klausiu, na, jei nukristų pavyzdžiui, nesudužtų viduje sienelių niekas? Neatkreipei dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 19:17)
Mes vakar diskutavome apie jogurto nešimąsi m-klon, o kodėl netiktų berniukui į kuprinę šis puodelis, juk mamytė gali jį perpilti, talpa ne tokia ir maža 350ml, rašo, kad sandarus  g.gif

Gal mamytės, kurios turi jį, gali daugiau pakomentuoti, nes aš asmeniškai nesu jo čiupinėjusi, tad nieko negaliu pasakyti  unsure.gif , tik tiek, kad jo kaina "kosminė"  doh.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 18, 19:21)
aš čiupinėjau jį, bet man rodos jo apačia pasiaurinta, itr didelis jogurtas gali nepralyst, o išpilt tai nežinau, aš nerizikuočiau, ovdrug gerai neužsuks ir pribėgs jogurto ten doh.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 19:26)
Davija, o jame nėra, na kaip termosuose būna, stiklo sienelėse? Nžn ar supratai ko klausiu, na, jei nukristų pavyzdžiui, nesudužtų viduje sienelių niekas? Neatkreipei dėmesio?

Jogurtui perpylinėt manau visai netinkamas - jei gert nenuėmus dangtelio tai jogurtas gali nelabai ir bėgt (jei su vaisių gabaliukais tai garantuotai nebėgs), o jei nusukus dangtelį - prisivarys jogurto ant sriegio, apsiterlins paskui užsukinėjant - plaut problematiška.

Stiklo nėra, smūgių manau nelabai bijo, nebent labai jau trenkt, tada gal gali ir plastmasė skilti.

Į tą puodelį įdėt įmanoma nebent mažutį jogurto indelį - siauras puodelis ganėtinai. Tas daiktas absoliučiai netinkamas tokiems tikslams. Bet čia tik mano nuomonė.

Man jis labiausiai tinka visokioms žolinėms arbatoms plikyti - nereikia galvot, kuo puoduką uždengt, užsuki ir ramu. Tik persitengt nereikia - vieną kartą kokias 10 min vargau, kol atsukau - pripylus verdančio vandens ir gerai užsukus užsivakuumavo.

Dėl sūrio malūnėlio - turiu, naudoju tiek, kiek reikia tarkuoto sūrio ar riešutų. Didelis pliusas, kad likutį galima uždengt ir padėt šaldytuve. Čia panašiai, kaip su quick shef'u. O dėl malimo lengvumo - nėra nei labai sunku, nei labai lengva. Toks delikatus darbas sakyčiau. Gal būtų galima su centrifūga salotoms palyginti - nei labai sunku, nei super lengva, tik šiuo atveju gabaritai ne tie. Esminis pliusas - nebeperku tarkuoto sūrio, kuris yra labai brangus.

Atsakyti
Tiesa, mano Signature indelių dangteliai susibraižė, tokie negražūs pasidarė unsure.gif
user posted image
Atsakyti