QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 19:17)
Mes vakar diskutavome apie jogurto nešimąsi m-klon, o kodėl netiktų berniukui į kuprinę šis puodelis, juk mamytė gali jį perpilti, talpa ne tokia ir maža 350ml, rašo, kad sandarus
Gal mamytės, kurios turi jį, gali daugiau pakomentuoti, nes aš asmeniškai nesu jo čiupinėjusi, tad nieko negaliu pasakyti
, tik tiek, kad jo kaina "kosminė"
QUOTE(davija @ 2009 09 18, 19:21)
aš čiupinėjau jį, bet man rodos jo apačia pasiaurinta, itr didelis jogurtas gali nepralyst, o išpilt tai nežinau, aš nerizikuočiau, ovdrug gerai neužsuks ir pribėgs jogurto ten
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 19:26)
Davija, o jame nėra, na kaip termosuose būna, stiklo sienelėse? Nžn ar supratai ko klausiu, na, jei nukristų pavyzdžiui, nesudužtų viduje sienelių niekas? Neatkreipei dėmesio?
Jogurtui perpylinėt manau visai netinkamas - jei gert nenuėmus dangtelio tai jogurtas gali nelabai ir bėgt (jei su vaisių gabaliukais tai garantuotai nebėgs), o jei nusukus dangtelį - prisivarys jogurto ant sriegio, apsiterlins paskui užsukinėjant - plaut problematiška.
Stiklo nėra, smūgių manau nelabai bijo, nebent labai jau trenkt, tada gal gali ir plastmasė skilti.
Į tą puodelį įdėt įmanoma nebent mažutį jogurto indelį - siauras puodelis ganėtinai. Tas daiktas absoliučiai netinkamas tokiems tikslams. Bet čia tik mano nuomonė.
Man jis labiausiai tinka visokioms žolinėms arbatoms plikyti - nereikia galvot, kuo puoduką uždengt, užsuki ir ramu. Tik persitengt nereikia - vieną kartą kokias 10 min vargau, kol atsukau - pripylus verdančio vandens ir gerai užsukus užsivakuumavo.
Dėl sūrio malūnėlio - turiu, naudoju tiek, kiek reikia tarkuoto sūrio ar riešutų. Didelis pliusas, kad likutį galima uždengt ir padėt šaldytuve. Čia panašiai, kaip su quick shef'u. O dėl malimo lengvumo - nėra nei labai sunku, nei labai lengva. Toks delikatus darbas sakyčiau. Gal būtų galima su centrifūga salotoms palyginti - nei labai sunku, nei super lengva, tik šiuo atveju gabaritai ne tie. Esminis pliusas - nebeperku tarkuoto sūrio, kuris yra labai brangus.