pamatavau, mažas inedelis (importinio) jogurto telpa laisvai į obuoliuką, net lieka tuščias visas obuoliuko dangtis
Papildyta:
350ml indelis joguro tai čia tie, tokie ir platesni ir žemesni, nei 450ml Tada jo, turbūt tik 1,3 optimukas, bet, kad jis toks didelis
QUOTE(Sisi @ 2009 09 17, 20:42)
Su šreku neturiu stiklinės, tai nežinau, ar tilptų. Gal kas galėtų primatuoti
aš turiu tik tokią žalią stiklinę, ten gal apie 300ml telpa
aš turiu tik tokią žalią stiklinę, ten gal apie 300ml telpa
Primatuočiau, bet jogurto neturiu čia su grietine 400g
pabandžiau, dangtelis užsidaro
Papildyta:
Nžn, bet kažkaip vaikui neštis jogurtą Optimuke
Ėt, galėtų būti kokios sustumiamos stiklinaitės
QUOTE(davija @ 2009 09 17, 20:45)
pamatavau, mažas inedelis (importinio) jogurto telpa laisvai į obuoliuką, net lieka tuščias visas obuoliuko dangtis
Papildyta:
350ml indelis joguro tai čia tie, tokie ir platesni ir žemesni, nei 450ml Tada jo, turbūt tik 1,3 optimukas, bet, kad jis toks didelis
Papildyta:
Jie tokio pat "ūgio", tik siauresni. Gerai būtų ir 450ml sutalpint. Na nemaži tie indeliai, bet ir bernas nesmulkus Bando sveikai maitintis, nes sveria jau kaip aš. Mažo indelio tai nė nepajustų Galvoju, jau geriau 300ml jogurto, nei bandelė mokykloj
QUOTE(rosee @ 2009 09 17, 20:57)
Ačiū labai , matyt reiks tokio paieškot, nes daugiau ir nesugalvoju, ką čia pritaikius
QUOTE(rosee @ 2009 09 17, 20:08)
Primatuočiau, bet jogurto neturiu čia su grietine 400g
Papildyta:
Papildyta:
įsivaizduokit kaip būtų smagu, jei tos sustumiamos stiklinaitės su visu turiniu susitumtų
QUOTE(Sisi @ 2009 09 17, 09:25)
Aš vis sugrįžtu ir sugrįžtu į šitą temą, tai mane irgi galit į ligonių sąrašą įtraukti
Turiu tokį klausimą: ar yra koks nors indelis, į kurį tilptų 300-350 ml jogurto indelis? Mano vaikis norėtų į mokyklą priešpiečiams nešiotis, o persipylinėti į uždaromą stiklinę nenori. Be jokio indelio nešiotis jogurtą kuprinėje irgi pavojinga Ką dabar daryt?
Turiu tokį klausimą: ar yra koks nors indelis, į kurį tilptų 300-350 ml jogurto indelis? Mano vaikis norėtų į mokyklą priešpiečiams nešiotis, o persipylinėti į uždaromą stiklinę nenori. Be jokio indelio nešiotis jogurtą kuprinėje irgi pavojinga Ką dabar daryt?
O nenorit mini maxu pabandyt Sudedat i koki staciakampi minimaksa jogurta, sumustini, obuoliuka ir pan., gaunasi tarsi didele sumustiniu dezute. O kai viska suvalgys, sustums ta dezute ir sudes i kuprine, nes ji bus plokscia kaip sasiuvinys. Pati dezute labai originali, spalvota ir pan. Vaikui turetu patikti
QUOTE(vixiuke @ 2009 09 17, 23:11)
įsivaizduokit kaip būtų smagu, jei tos sustumiamos stiklinaitės su visu turiniu susitumtų
na kam ta ironija, jei tokios būtų, tai tuperis tikrai apie tai pagalvotų, kad taip neatsitiktų. Kiek pastebėjau, pas juos kiekviena smulkmena yra išdirbta mūsų patogumui, dėl to ir išsilaikė tiek metų rinkoje ir dar ilgai ilgai išsilaikys
QUOTE(rosee @ 2009 09 18, 08:28)
na kam ta ironija, jei tokios būtų, tai tuperis tikrai apie tai pagalvotų, kad taip neatsitiktų. Kiek pastebėjau, pas juos kiekviena smulkmena yra išdirbta mūsų patogumui, dėl to ir išsilaikė tiek metų rinkoje ir dar ilgai ilgai išsilaikys
Manau kad cia ne ironija))o siaip sveikas humoras
Beje apie ka TW tikrai nepagalvojo tai apie maza Quick shefa.Niu labai man nepatogu kad jis ( pats smulkintuvas , dubenukas tas) nelygus ///taip , suprantu kad taip padaryta kad laikyti patogiau butu!Laikyti gal ir patogu, bet isimineti susmulkintus produktus-tikrai ne Tiesiog as turejau ne TW smulkintuva) tai tie iduobimai is isores buvo a viduje NE!!! Reikia jiems laiska parasyti))))
QUOTE(rosee @ 2009 09 17, 23:28)
Cia ne ironija, o reali praktika. Skaiciau rusu forume, kad viena moteris ipyle i mini maxa saltibarscius ir bande ji uzdaryt, o jis paeme ir susistume
O gal kas turit nereikalingu indeliu apie 0,5-1l parduoti Aisku domina ne katalogo kainom. Tiesiog gal kas kokiu uzsilikusiu pigiau nenaudojamu turi
Lauksiu pasiulymu.
p.s. butu geriau Kaune
Lauksiu pasiulymu.
p.s. butu geriau Kaune
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 18, 11:45)
Cia ne ironija, o reali praktika. Skaiciau rusu forume, kad viena moteris ipyle i mini maxa saltibarscius ir bande ji uzdaryt, o jis paeme ir susistume
juokas jokais,bet as ir pati kazkada taip padariau
QUOTE(gwidita @ 2009 09 18, 12:35)
juokas jokais,bet as ir pati kazkada taip padariau
oi nepavydžiu , na man niekad į galvą neateitų mini-maxe sriubą nešiotis. Tam reikalui yra ketvertukai, trynukai.. ir kiekvienas prisitaiko pagal savo poreikius ir galimybes.
Šiaip juk mamytė aiškiai parašė, kad nori įdėti vaikui su visa pakuote, t.y. neatidarytą ar ne taip?
Merginos, kur jūs tuos "obuoliukus" prisitaikėt, pasigirkit
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 18, 11:32)
Beje apie ka TW tikrai nepagalvojo tai apie maza Quick shefa.Niu labai man nepatogu kad jis ( pats smulkintuvas , dubenukas tas) nelygus ///taip , suprantu kad taip padaryta kad laikyti patogiau butu!Laikyti gal ir patogu, bet isimineti susmulkintus produktus-tikrai ne Tiesiog as turejau ne TW smulkintuva) tai tie iduobimai is isores buvo a viduje NE!!!
Manau, kad kaip tik pagalvojo: tie iškilimai, kur indelio viduje yra, reikalingi, kad smulkinams produktas neprisiklijuotų prie indo sienelių. Tada kai produktas smulkinasi, jis atsitrenkia į tuos iškilimus (sakykim panašiai, kaip kad kai mašina per gulinčius policininkus važiuoja), kresteli, pakyla, o nusileidžia jau vėl ant ašmenų. O jei nebūtų tų iškilimų, smulkinams produktas, veikiams išcentrinės jėgos liptų prie sienelių ir kiltų jomis aukštyn. Tada reikėtų labai dažnai pakratyt visą indą, kad sukristų į centrą.
Gal ir neaiškiai aš čia parašiau, bet kitaip nemoku