Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 16, 15:59)
O PVM ne dabar perskaičiavo?  g.gif

Susimaišė matyt, nes ir kainos be nuolaidos surašytos neteisingai, ne prie padidėjusio PVM. Jau pora savaičių, kai QuickChef ne 185, o 188 mirksiukas.gif ir visos kitos prekės litu kitu brangesnės, nei parašė....
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 21:48)
Klausyk, ar būtina taip sąžiningai atsakinėt į klausimus  doh.gif Nu aišku ir man dabar reikia macro objektyvo wacko.gif

biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 15, 21:56)
beje gal turit kokiu receptuku su tortelini forma, kad idarai tiktu prie alaus  ax.gif nes baliu arteja, tai galvoju,kad reiktu savo kulinarinius sugebejimus parodyti  doh.gif

aš bandyčiau gal šituos mirksiukas.gif
http://www.tvarkosli...ines-formos.smt
http://www.tvarkoslinija.lt/

QUOTE(simoselis @ 2009 09 15, 22:06)
Mmmmmmmmmmmmm........ O picikės su kuo? ax.gif

kadangi picikės buvo vaikams tai tik sūris, tarkuota šlapiankė, marinuoti agurkai smulkinti mini quickghefe tongue.gif

QUOTE(pagauk-muse @ 2009 09 15, 22:10)
Labas vakaras, mergaičiukės  4u.gif
Ar jūs čia visos esat iš vienos grupės, ar kaip? g.gif  Aš penktadienį irgi įstojau į tw.

mes priklausom Tw sektai ir esam iš skirtingų grupių, apėmusios visą Lt mirksiukas.gif

QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 11:17)
o as suku galva kury kviksefa imt,sako drauge ir tas ir tas geras doh.gif reikia abieju gerai seimininkei doh.gif

man abu reikalingi, bet miniukas tai dirba ir dirba, be poilsio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 16, 16:33)

mes  priklausom Tw sektai ir esam iš skirtingų grupių, apėmusios visą Lt mirksiukas.gif
man abu reikalingi, bet miniukas tai dirba ir dirba, be poilsio biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif sektantes-laikykimes is vien mirksiukas.gif

labai jau cia man padedat ziuriu doh.gif abu reikalingi doh.gif reikes pirkt teleloto bilietu,gal milijona laimesiu bigsmile.gif tupperwarams uztektu blink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 07:56)
thumbup.gif  lotuliukas.gif sektantes-laikykimes is vien mirksiukas.gif

labai jau cia man padedat ziuriu doh.gif abu reikalingi doh.gif reikes pirkt teleloto bilietu,gal milijona laimesiu  bigsmile.gif tupperwarams uztektu blink.gif  mirksiukas.gif

Geriau vietoj teleloto iskart pirkit TW, nes bilietams daugiau isleisit, o laimet jauciu nelabai iseis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 09 16, 12:26)
O surio maluneli as irgi labai myliu wub.gif

Jūs čia apie kurį? Nes girdėjau kad jau ir naujas kažkoks yra g.gif
man ir smalsu,bet dabar tik kaupiu ko reikia ir kas kiek kainuoja,kai su litais bus geriau tai ir pirksiu vėl po truputuką blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaliteja @ 2009 09 16, 16:56)
Jūs čia apie kurį? Nes girdėjau kad jau ir naujas kažkoks yra  g.gif
man ir smalsu,bet dabar tik kaupiu ko reikia ir kas kiek kainuoja,kai su litais bus geriau tai ir pirksiu vėl po truputuką  blush2.gif

cool.gif pirma spintas išsikraustyk, ten pusę TW katalogo atrasi biggrin.gif
Atsakyti
labas dienas moterytes 4u.gif
kur db visos prapuolet cray.gif
Atsakyti
aš relaxuoju, vienas namie, pažiūrėjau filmą, dabar kibsiu į bliūdus ir puodus ir eisiu kažką pietums daryt doh.gif
Laukiu visa dieną siuntinio, nu nėr, kažkaip 37 sav. paketas labai vėluoja, kai jau rosee senai prekes išsištabeliavusi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 19:16)
Sveikutės    Šį kartą aš be klausimų, tiesiog noriu papasakoti Jums vakaro anekdotą:

MB dievina bulvinius blynus, tai jo mylimiausias patiekalas    Savo mažoj virtuvytėje neturėjau elektrinės tarkos, o rankomis tikrai nesiruošiau jam bulvių tarkuot  protest.gif  Ir mąsčiau vis, kaip tą problemėlę išspręsti, nes MB vis pas anytą važiuodavo bulvinių blynų valgyt...    Sugalvojau, kad Quick Chef'as vienu šūviu daug zuikių nušautų - ir bulvytes galiu tarkuoti, ir daržoves pjaustyti ir dar daug daug ką daryti  blush2.gif Taigi, šiandien pirmą kartą išsitraukiu savo vos prieš kelias dienas atkeliavusį Quick Chef'ą. Ateina MB ir teiraujasi, kas čia toks  biggrin.gif Kai paaiškinau, kad bulves tarkuosiu, galvą pakraipė ir nusprendė, kad šitas plasmasės gabalas nei vienos bulvės žmoniškai nesutarkuos... dar pasiteiravo, kiek kainavo  biggrin.gif Kai pasakiau, pasižiūrėjo kreivai, pasiukiojo pirštą ties smilkiniu ir išpėdino piktas iš virtuvės 

Bulvės susitarkavo net daug kartų smulkiau nei su anytos elektrine tarka  lotuliukas.gif Gavosi super blynukai, MB persivalgė...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Valgydamas vis žiūrėjo į Quick Chef'ą ir pagaliau tarė: "žinai, šito aš iš jo tikrai nesitikėjau... beje, o kur tu jį laikai, parodyk ir man, nes manau, kad aš juo naudosiuosi taip pat". Ir dar nusprendė, kad jame nuo šiol svogūnus šašlykui pjaustys  lotuliukas.gif   

Vienu žodžiu, trūksta žodžiu, kokia aš davolna  thumbup.gif
Einu indų plauti  mirksiukas.gif

QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 19:55)
gwidita, tikrai taip, pas mane tas su trimis peiliukais  smile.gif Žinokit kaip sumalė man bulves, tai tokia tyrelė gavosi, be jokių gumuliukų  smile.gif Galvoju net, kad kitą kartą reikės sukti šiek tiek trumpiau, nors ir tai neilgai sukau, bet greitai  biggrin.gif Tiesa, iš pradžių bulvytės pjaustėsi sunkiai (aš jas supjausčiau mažesniais gabalėliais prieš dėdama), rankenėlė nei į kairę, nei į dešinę nesisuko... galvojau, kad sulaužysiu, bet po truputį įsivažiavo ir tada gavosi  thumbup.gif

Skardinių atidarytuvo neturiu dar... bet labai retai aš ką atidarinėju apskritai su atidarytuvu, tai gal man jo ir nelabai reikia, nes naudoju vien tik konservuotiems persikams ir tunui  g.gif

Laba visoms TW mergaitems 4u.gif
p.s.as taip pat jau nuo pavasario esu TW demonstruotoja ir auka:)
Noriu paklausti, negi istikruju toks skirtumas tarp dviasmenio ir triasmenio peiliuko, tarkuojant bulves?Negi istikruju turint su trim peiliukais bulves susitarkuoja bulviniams blynams ar kugeliui, taip kaip su tam skirta tarka ar kombainu?Nes as turiu Qchefa su dviem peiliukais, tai man bulves tik labai smulkiai susismulkina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglu @ 2009 09 17, 13:04)
Laba visoms TW mergaitems 4u.gif
p.s.as taip pat jau nuo pavasario esu TW demonstruotoja ir auka:)
Noriu paklausti, negi istikruju toks skirtumas tarp dviasmenio ir triasmenio peiliuko, tarkuojant bulves?Negi istikruju turint su trim peiliukais bulves susitarkuoja bulviniams blynams ar kugeliui, taip kaip su tam skirta tarka ar kombainu?Nes as turiu Qchefa su dviem peiliukais, tai man bulves tik labai smulkiai susismulkina 4u.gif

Sveiki 4u.gif
Aš galiu tik patvirtinti savo žodžius, kuriuos Jūs pacitavote... man naujasis Chef'as bulves sutarkuoja puikiai, gaunasi, kaip minėjau, vientisos masės tyrelė. Dviejų peiliukų Chef'o neturėjau, tai nieko ir pasakyti dėl jo negaliu...
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 17, 13:12)
Sveiki  4u.gif
Aš galiu tik patvirtinti savo žodžius, kuriuos Jūs pacitavote... man naujasis Chef'as bulves sutarkuoja puikiai, gaunasi, kaip minėjau, vientisos masės tyrelė. Dviejų peiliukų Chef'o neturėjau, tai nieko ir pasakyti dėl jo negaliu...

su dviasmeniu nesigauna tyre- as bandziau . 4u.gif
Atsakyti
okis dokis.Aciu uz pasisakymus. Reikia isigyti triasmeni peiliuka:)
Atsakyti