QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 19:16)
Sveikutės Šį kartą aš be klausimų, tiesiog noriu papasakoti Jums vakaro anekdotą:
MB dievina bulvinius blynus, tai jo mylimiausias patiekalas Savo mažoj virtuvytėje neturėjau elektrinės tarkos, o rankomis tikrai nesiruošiau jam bulvių tarkuot
Ir mąsčiau vis, kaip tą problemėlę išspręsti, nes MB vis pas anytą važiuodavo bulvinių blynų valgyt... Sugalvojau, kad Quick Chef'as vienu šūviu daug zuikių nušautų - ir bulvytes galiu tarkuoti, ir daržoves pjaustyti ir dar daug daug ką daryti
Taigi, šiandien pirmą kartą išsitraukiu savo vos prieš kelias dienas atkeliavusį Quick Chef'ą. Ateina MB ir teiraujasi, kas čia toks
Kai paaiškinau, kad bulves tarkuosiu, galvą pakraipė ir nusprendė, kad šitas plasmasės gabalas nei vienos bulvės žmoniškai nesutarkuos... dar pasiteiravo, kiek kainavo
Kai pasakiau, pasižiūrėjo kreivai, pasiukiojo pirštą ties smilkiniu ir išpėdino piktas iš virtuvės
Bulvės susitarkavo net daug kartų smulkiau nei su anytos elektrine tarka
Gavosi super blynukai, MB persivalgė...
Valgydamas vis žiūrėjo į Quick Chef'ą ir pagaliau tarė: "žinai, šito aš iš jo tikrai nesitikėjau... beje, o kur tu jį laikai, parodyk ir man, nes manau, kad aš juo naudosiuosi taip pat". Ir dar nusprendė, kad jame nuo šiol svogūnus šašlykui pjaustys
Vienu žodžiu, trūksta žodžiu, kokia aš davolna
Einu indų plauti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 13, 19:55)
gwidita, tikrai taip, pas mane tas su trimis peiliukais
Žinokit kaip sumalė man bulves, tai tokia tyrelė gavosi, be jokių gumuliukų
Galvoju net, kad kitą kartą reikės sukti šiek tiek trumpiau, nors ir tai neilgai sukau, bet greitai
Tiesa, iš pradžių bulvytės pjaustėsi sunkiai (aš jas supjausčiau mažesniais gabalėliais prieš dėdama), rankenėlė nei į kairę, nei į dešinę nesisuko... galvojau, kad sulaužysiu, bet po truputį įsivažiavo ir tada gavosi
Skardinių atidarytuvo neturiu dar... bet labai retai aš ką atidarinėju apskritai su atidarytuvu, tai gal man jo ir nelabai reikia, nes naudoju vien tik konservuotiems persikams ir tunui
Laba visoms TW mergaitems
p.s.as taip pat jau nuo pavasario esu TW demonstruotoja ir auka:)
Noriu paklausti, negi istikruju toks skirtumas tarp dviasmenio ir triasmenio peiliuko, tarkuojant bulves?Negi istikruju turint su trim peiliukais bulves susitarkuoja bulviniams blynams ar kugeliui, taip kaip su tam skirta tarka ar kombainu?Nes as turiu Qchefa su dviem peiliukais, tai man bulves tik labai smulkiai susismulkina