Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(laurindre @ 2009 09 16, 09:55)
Iki pietu karstas tikrai nebus, tik vos drungnas 4u.gif

Supratau, persigalvojau užsisakinėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 21:47)
aciuks.gif

peržvelgiau spalio mėn. ir pasirodo, kad man nieko nereikia lotuliukas.gif tik šeimininkės dovanėlės aliejinės labai noriu ir kaip sakot druskinės doh.gif
Reikia rengti vakarėlius ir dirbti  bigsmile.gif

laba diena mielosios 4u.gif mirksiukas.gif

tau gerai davija kad nieko nereikia blink.gif o as suku galva kury kviksefa imt,sako drauge ir tas ir tas geras doh.gif reikia abieju gerai seimininkei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 16, 08:44)
Labas rytas  wub.gif

Ta prasme nesilaiko kad nu nesujungtas su dezute...nusiima))Man ne labai unsure.gif
O avataroi tavo torciukas?????

Kaip tai nesujungtas, manau skysti tikrai nepraleistu spagetine. Spageciai su arbatzolemis sudeti - tikrint negaliu. O gal as nesupratau pasakymo g.gif
P.S. tortas man buvo padarytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruzilona: 16 rugsėjo 2009 - 10:25
QUOTE(ruzilona @ 2009 09 16, 11:25)
Kaip tai nesujungtas, manau skysti tikrai nepraleistu spagetine. Spageciai su arbatzolemis sudeti - tikrint negaliu. O gal as nesupratau pasakymo  g.gif
P.S. tortas man buvo padarytas

aga)negaliu as tinkamai paaiskinti))
Labai grazus tortas...svelnus toks ...mmm wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 16, 11:40)
aga)negaliu as tinkamai paaiskinti))
Labai grazus tortas...svelnus toks ...mmm wub.gif

Ir grazus, ir svelnus ....
o ir gaila pjauti buvo doh.gif (chi chi chi mirksiukas.gif )
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 02:17)
o as suku galva kury kviksefa imt,sako drauge ir tas ir tas geras doh.gif reikia abieju gerai seimininkei doh.gif

Turiu abu. Kai manes klausia, koks mano megstamiausias TW gaminys - sakau mini quick chef. Kai kazkas skundziasi, kad per stambiai supjausto svogunus, sakau nieko panasaus - tiesiog reiki ilgiau pasukti. pasuki biski, tada pakratai, kad svogunai sugultu i viena kruva, viel pasuki. Rezultatas thumbup.gif Dar nezinodama TW ieskojau panasaus prietaiso, kai pamaciau griebiau, ir nelaukiau jokiu akciju. Jau seniai jis man atidirbo sumoketa suma, ir toliau sekmingai darbuojasi thumbup.gif Tiek didysis quick chef pas mane nedirb kaip sis.
Na o tas didelis manau irgi reikalingas. O apie jo pliusus jau buvo kalbeta N kartu. Labiausiai patinka trint bulves bulviniams blynams, kugeliui (tik jam biski reikia laiko, nes kai dedi nedaug bulviu, tai smulkiau supjausto), blyneliu teslai. Tuo labiau, kad dabar su 3 peiliais thumbup.gif
Kas dar neturit surio malunelio, labai rekomenduoju thumbup.gif thumbup.gif Jau vien tas faktas, kad pamirsit apie nutarkuotas rankas, tarkuojant suri su paprasta tarka, daug ka reiskia. O kur dar pakelis nesmulkintu riesutu (200 g.), per 2 min. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 12:47)
aciuks.gif

peržvelgiau spalio mėn. ir pasirodo, kad man nieko nereikia lotuliukas.gif tik šeimininkės dovanėlės aliejinės labai noriu ir kaip sakot druskinės doh.gif
Reikia rengti vakarėlius ir dirbti  bigsmile.gif

Ir man thumbup.gif pagaliau jau antra menesi nieko nereikia biggrin.gif
Tik reikia peiliu galastuvo, kazin ar jam kada nors apskritai buvo akcijos g.gif
Atsakyti
Sveikos ax.gif

Sakykit, ar galima įsigyti tą metų užrašinę, kur būna naujoko krepšyje? Ir jei taip, nuo kada bus parduodama kitiems metams? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2009 09 16, 13:01)
Sveikos  ax.gif

Sakykit, ar galima įsigyti tą metų užrašinę, kur būna naujoko krepšyje? Ir jei taip, nuo kada bus parduodama kitiems metams?  g.gif

Galima. Apie 45 savaitę turėtų būti galima užsidirbti, o po to nusipirkti.
Šių metų nereikia?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 16, 13:16)
Galima. Apie 45 savaitę turėtų būti galima užsidirbti, o po to nusipirkti.
Šių metų nereikia?

Ačiū bigsmile.gif Tiesiog pernai kažkaip nepastebėjau, kad būtų siūlomas, nors labai ir neieškojau blush2.gif
Nea, šie jau į pabaigą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 11:17)
laba diena mielosios 4u.gif  mirksiukas.gif
tau gerai davija kad nieko nereikia blink.gif o as suku galva kury kviksefa imt,sako drauge ir tas ir tas geras doh.gif reikia abieju gerai seimininkei doh.gif

Mano nuomone labiau didelis reikalingas 4u.gif Maziukas man kazkaip neprilimpa doh.gif Vyras labai smulkiai su juo susmulkina, o man rankos paskausta blink.gif
O surio maluneli as irgi labai myliu wub.gif Neisivaizduoju, kaip reiketu sokolada be jo sutarkuoti, jau nekalbu apie suri ir riesutus rolleyes.gif
Man atrodo jau visko gana, bet vis dar atsiranda reikalingu daiktu lotuliukas.gif Dabar iki pilnos laimes man dar reikia file peilio ir miltu barstytuvo doh.gif Bet sitie gali ir palaukti verysad.gif
Atsakyti
ziuriu santakoj spalio ispardavimo prekes pabrangino1,2 ir net3lt doh.gif tai jeigu taip kas dien iki spalio tai bus didesne kaina negu visada mirksiukas.gif juokauju mirksiukas.gif matyt suklydo rasydami g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 16, 15:15)
ziuriu santakoj spalio ispardavimo prekes pabrangino1,2 ir net3lt doh.gif tai jeigu taip kas dien iki spalio tai bus didesne kaina negu visada mirksiukas.gif juokauju mirksiukas.gif matyt suklydo rasydami g.gif

O PVM ne dabar perskaičiavo? g.gif
Atsakyti