Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 21:48)
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 20:28)

Klausyk, ar būtina taip sąžiningai atsakinėt į klausimus doh.gif Nu aišku ir man dabar reikia macro objektyvo wacko.gif

Butinai!!!! wub.gif wub.gif

QUOTE(Ciukyta @ 2009 09 15, 21:56)
o gal galima pasufleravimo  blush2.gif ,nes planuojam finansus mes kas menesi, tai butu idomu ka itraukt  ax.gif

4u.gif Pora puslapius atgal merginos beveik viska isvardino .ar ne?
Atsakyti
Spalis su Tupperware 40-43 sav. šeimininkei:1.
Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >480 Lt. (mažiau nei vidutinis Lietuvos vakarėlis), bulvių grūstuvė. Su ja puikiai sugrūsite ir uogas ir vaisius, ir daržoves, išsaugodami vitaminus, bei pertrinsite sriubas. Kodas 174
2. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >600 Lt. (vidutinis Lietuvos vakarėlis), šeimininkė gali rinktis arba grūstuvę, arba tris spalvingas skryneles. Kodas 175
3. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >850 Lt. (truputį daugiau, nei vidutinis Lietuvos vakarėlis ), šeimininkė gali rinktis arba grūstuvę, arba tris spalvingas skryneles, arba grąžųjį CondiServe 1 l. indelį. Jis puikiai tiks aliejui, sojai, pienui, sultims, padažui ir t.t. Labai gražus . Kodas 176
4. Dovanėlė šeimininkei, jei vakarėlis >360 Lt. praktiškas sietelis. Jį panaudosite, kai reikės nukošti skystį konservų ar kompoto. Kodas 6875
5. Pasiūlymas šeimininkei: 200 ml. CondiServe indelis tik 10 Lt. vietoj 40 Lt. Kodas 6876 (galima užsakyti vieną per vakarėlį)
6. Pasiūlymas šeimininkei: juodas elegantiškas Kolumbas 1,5 litro, kavai, cukrui, medui, uogienei, grietinei, kruopom, riešutams, sausainiams ir t.t laikyti, labai tiks prie Condiserve kolekcijos tik 46 Lt. vietoj 71 Lt. Kodas 6874
7. Sutark 39-42 sav. vakarėlius 42 sav. ir tų vakarėlių šeimininkėms galėsi padovanoti dėžutę dviem bulvėms  arba kam nors kitam laikyti. Kodas 8212
Nuolaidos ir spec. pasiūlymai 40-43 sav.:
Pažvelkite koks raudonas spalis, ne tik todel, kad lapai medžių lapai nusidažo raudonai, bet ir todėl, kad Tupperware siūlo karštų net 20% nuolaidų mūsų praktiškai ir paklausiai raudonai serijai! Raudona yra „karšta“ spalva, didinanti gyvybingumą ir aktyvumą, skatinanti optimizmą, ryžtingumą. Raudonos spalvos mėgėjai paprastai būna veiklūs, energingi, drąsūs, optimistiški, nevengia rizikos – tokie ir yra Tupperware demonstruotojai . Be to raudona spalva asocijuojasi tiek su meilės ir džiaugsmo emocijomis ir tai nuostabu. Raudona - viena iš ryškiausių ir labiausiai jaudinančių spalvų. Neveltui būtent šią spalvą pirmiausiai ima atpažinti vaikai.
Taigi kokios gi tos raudonos nuolaidos:
1. Sūrio malūnėlis+įdėklas sūrio malūnėliui. Pravers malant ne tik sūrį, bet ir riešutus, šokoladą, džiūvėsėlius, krienus, morkas, imbierą ir t.t galėsite susimalti ir stambiau ir smulkiau nes yra dviejų pozicijų geležėlės. Tik 125 Lt. vietoj 156 Lt. Kodas 4487
2. Salotų centrifūga, neužtektų puslapio, kad viską apie ją aprašyti . Trumpai: salotom, grybam, uogom džiovinti; dubenį galėsite naudoti atskirai, puikus 4 l. dubuo, kiauraindis, taip pat pravers ir atskirai. Tik 107 Lt. vietoj 132 Lt. Kodas 4488
3. Kiaušinių pjaustyklė, kuri puikiai plonomis riekelėmis pjausto kiaušinius, šampinjonus, braškes... tik 48 Lt. vietoj 60 Lt. Kodas 4490
4. Mini Quick Chef – tikras pagalbininkas virtuvėje ir tik 74 Lt. vietoj 91 Lt. Kodas 4489
5. Quick Chef – lengvai susmulkinsite vaisius, uogas, daržoves, pagaminsite kapotą tešlą, bet tešlą tiek bulviniams tiek miltiniams blynams, suplaksite majonezą, kiaušinio baltymus, kokteilį, pasigaminsite skanų padažą... Dabar jis su triašmeniais peiliukais, tai viską smulkinti bus dar lengviau. Pagalbininkas Nr.1 ir tik 150 Lt. vietoj 185 Lt. Kodas 4486
6. Kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais (2x1,1 litro, 2x 850 ml. 1x1,9 litro) tik 91 lt. vietoj 165 Lt. Kodas 6877

40 sav. Kaidi gimtadienis!
Kaidi dovanoja nuolaida kompatinėms dėžutėms:
500 ml. tik 33 lt. vietoj 40 Lt. Kodas 4491
1,1 l. tik 37 lt. vietoj 45 Lt. Kodas 4492
1,7 l. tik 41 lt. vietoj 50 Lt. Kodas 4493
2,3 l. tik 45 lt. vietoj 55 Lt. Kodas 4494
2,9 l. tik 49 lt. vietoj 60 Lt. Kodas 4495
Spageti indas 1,1 l. tik 36 lt. vietoj 44 Lt. Kodas 4496

Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 20:57)
Na merginos, prašom mielinės tešlos produkcijos doh.gif
(picikės ir bandelių su aguonom, nesudegusios jos, tik aguonos foto atrodo baisiai juodos biggrin.gif ) Aš dariau iš 500g. miltų dvi picas ir tiek bandelių cool.gif

Mmmmmmmmmmmmm........ O picikės su kuo? ax.gif
Atsakyti
Labas vakaras, mergaičiukės 4u.gif
Ar jūs čia visos esat iš vienos grupės, ar kaip? g.gif Aš penktadienį irgi įstojau į tw. Esu Vilnietė. Žinau, kad grupės Nr, kuriam priklausau, yra 80. Pirmos savaitės užsakymą padariau, ir puodą lazanijoms jau turėsiu. Bet neįsivaizduoju kur aš vien tų skustukų tiek dėsiu lotuliukas.gif O juk ir šefo peilis vilioja, ir dubuo tešlai... Grįžau šiandien iš pirmo susirinkimo ir svarstau, kaip įmanoma tokius planus padaryti, kaip kai kurios merginos sugeba blink.gif Aš pusę savo pažįstamų jau apskambinau, bet kol kas nieko nesugundžiau schmoll.gif
Matomai teks pasigaminti tą želė tortuką (nes jo formų irgi prisipirkau) ir eiti vaišinti kaimynus bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(pagauk-muse @ 2009 09 15, 22:10)
Labas vakaras, mergaičiukės  4u.gif
Ar jūs čia visos esat iš vienos grupės, ar kaip? g.gif  Aš penktadienį irgi įstojau į tw. Esu Vilnietė. Žinau, kad grupės Nr, kuriam priklausau, yra 80. Pirmos savaitės užsakymą padariau, ir puodą lazanijoms jau turėsiu. Bet neįsivaizduoju kur aš vien tų skustukų tiek dėsiu  lotuliukas.gif O juk ir šefo peilis vilioja, ir dubuo tešlai... Grįžau šiandien iš pirmo susirinkimo ir svarstau, kaip įmanoma tokius planus padaryti, kaip kai kurios merginos sugeba  blink.gif Aš pusę savo pažįstamų jau apskambinau, bet kol kas nieko nesugundžiau  schmoll.gif
Matomai teks pasigaminti tą želė tortuką (nes jo formų irgi prisipirkau) ir eiti vaišinti kaimynus  bigsmile.gif

as, tai TW vartotoja,o ne platintoja ax.gif ,todel patart negaliu 4u.gif ,bet uzsiemu oriflame, tai galiu pasakyti,kad pries krize buvo lengviau,o dabar...
Atsakyti
Kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais -- cia kaip spagetine?tas dangtelis nesilaiko??oj tada man nepatinka schmoll.gif HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ...man nereikia-man nereikia ax.gif drinks_cheers.gif

Labutis pagauk-muse))))) 4u.gif

LABANAKT VISIEMS wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 15 rugsėjo 2009 - 21:27
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 15, 22:25)
Kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais -- cia kaip spagetine?tas dangtelis nesilaiko??oj tada man nepatinka  schmoll.gif HURAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ...man nereikia-man nereikia ax.gif  drinks_cheers.gif

Taip, rinkinyje dangteliai ištisiniai, bet ... penktadienį bus aišku gal bus galima užsisakyti kompaktines dėžutes raudonais dangteliais po vieną 40 savaitę. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 15, 22:25)
Kompaktinių dėžučių rinkinys su raudonais dangteliais -- cia kaip spagetine?tas dangtelis nesilaiko??oj tada man nepatinka  schmoll.gif
LABANAKT VISIEMS  wub.gif

labas rytas smile.gif
O tau spagetines dangtelis nesilaiko? blink.gif Man tai graziai uzsideda ir laikosi normaliai
Atsakyti
QUOTE(ruzilona @ 2009 09 16, 07:53)
labas rytas  smile.gif
O tau spagetines dangtelis nesilaiko?  blink.gif  Man tai graziai uzsideda ir laikosi normaliai

Labas rytas wub.gif

Ta prasme nesilaiko kad nu nesujungtas su dezute...nusiima))Man ne labai unsure.gif
O avataroi tavo torciukas?????
Atsakyti
Ar jūs čia visos esat iš vienos grupės, ar kaip? g.gif  Aš penktadienį irgi įstojau į tw. Esu Vilnietė. Žinau, kad grupės Nr, kuriam priklausau, yra 80. Pirmos savaitės užsakymą padariau, ir puodą lazanijoms jau turėsiu. Bet neįsivaizduoju kur aš vien tų skustukų tiek dėsiu  lotuliukas.gif O juk ir šefo peilis vilioja, ir dubuo tešlai... Grįžau šiandien iš pirmo susirinkimo ir svarstau, kaip įmanoma tokius planus padaryti, kaip kai kurios merginos sugeba  blink.gif Aš pusę savo pažįstamų jau apskambinau, bet kol kas nieko nesugundžiau  schmoll.gif
Matomai teks pasigaminti tą želė tortuką (nes jo formų irgi prisipirkau) ir eiti vaišinti kaimynus  bigsmile.gif

Manau, kad cia visos priklauso vienai "sektai" mirksiukas.gif nes nebegali be TW gyventi. Sveikinam prisijungus 4u.gif
O del planu, tai gal viskas butu ir gerai, jei nepardavinetu merginos visko savikaina. Praeita savaite labai supykau, nes po vakarelio moterys pasake, kad neapsimoka pirkti vakarelio metu, nes per SM galima skustuka uz 18 lt gauti, zele zieda uz 45 lt ir t.t. mad.gif Suprantu, kad galima daug perkanciai klientei padaryti nuolaida ar dovanu duoti, bet kad taip visai... Zodziu, pasisakiau, nes manau tai ypac nesazininga tu moteru atzvilgiu, kurioms TW is tiesu yra darbas, o ne tik hobis ar pramoga.
Geriausiai gundyti visokiais skanumynais, kuriuos padeda pagaminti TW bigsmile.gif
Atsakyti

Nors ir nesu jokios produkcijos platintoja, vis dėlto kasdien tenka parduoti savo paslaugas... Tikriausiai Jums jau parašė kas nors smile.gif Visų pirma, viešoje erdvėje, kur informacija yra prieinama ir vartotojui, nedera svarstyti tokių klausimų wink.gif Pardavimo strategija yra ištisas mokslas ir begalė patirties, kuri ateina su laiku - kada ir ką sakyti, kada ir kokią nuolaidą pasiūlyti, o kada nesiūlyti... Čia šiek tiek nukrypimas nuo temos gaunasi, tai neišsiplėsiu, manau esmę supratote wink.gif
Sėkmės!
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:46)
Kas vėl? Nugi pas mane jos 3 biggrin.gif dabar kitai eilė atėjo  2.gif
Reiškia tas puodelis visia neblogas ,jei nesiruoši jo naudot kaip termoso, kad ryte įsipylei, o per pietus geri. Tada dar yra laiko pagalvoti wink.gif

Iki pietu karstas tikrai nebus, tik vos drungnas 4u.gif
Siandien pasiemiau tortine. Sita tai tikrai tiks. Auksta pakankamai thumbup.gif
Atsakyti