Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 20:15)
Pagal informacinius lapus indelis bulvėm  lotuliukas.gif , bet šiaip tai toks be paskirties įvairiom smulkmenom.

Čia matyt lietuviams po krepšinio čempionato tokius davė k.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 20:18)
Čia matyt lietuviams po krepšinio čempionato tokius davė k....  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aga, sakė telpa 2 XXL dydžio kiaušiniai lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif ir aš apie vyrus ir ju kono dalis pagalvojau.dabar kai nores kur ilgal išvažuoti tures palikti namie biggrin.gif
Atsakyti
Na merginos, prašom mielinės tešlos produkcijos doh.gif
(picikės ir bandelių su aguonom, nesudegusios jos, tik aguonos foto atrodo baisiai juodos biggrin.gif ) Aš dariau iš 500g. miltų dvi picas ir tiek bandelių cool.gif

user posted image

Skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 15 rugsėjo 2009 - 19:59
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 19:57)

TW ir kepiniai be komentarų. Klausimas kitame. Koks pas tave fotikas ir objektyvas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 20:19)
Aga, sakė telpa 2 XXL dydžio kiaušiniai  lotuliukas.gif

tu matai musu merginos dar ir istvirkusios bigsmile.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 20:57)

va tau ir nevalgyt po 18valandos doh.gif labai skanu essen.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 21:09)

TW ir kepiniai be komentarų. Klausimas kitame. Koks pas tave fotikas ir objektyvas? ax.gif

davijos nuotraukos visada auksciausios klases thumbup.gif 4u.gif isduok davija viesai kuo fotkini g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 20:19)
Aga, sakė telpa 2 XXL dydžio kiaušiniai  lotuliukas.gif

Nugriuvau thumbup.gif

QUOTE(cius @ 2009 09 15, 20:43)
smile.gif ir aš apie vyrus ir ju kono dalis pagalvojau.dabar kai nores kur ilgal išvažuoti tures palikti namie biggrin.gif

LIUKS lotuliukas.gif

QUOTE(davija @ 2009 09 15, 20:57)
Na merginos, prašom mielinės tešlos produkcijos doh.gif
(picikės ir bandelių su aguonom, nesudegusios jos, tik aguonos foto atrodo baisiai juodos biggrin.gif ) Aš dariau iš 500g. miltų dvi picas ir tiek bandelių cool.gif

Skanaus 4u.gif

Aciu Davija 4u.gif 4u.gif 4u.gif Skanu ir grazu essen.gif
Atsakyti
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 21:09)

Canon 40D ir makro objektyvas 100mm tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 16:49)
Aš tokiam su piltuvėliu ir laikau druską  smile.gif 
thumbup.gif  - labai gerai byra per piltuvėlį, o, kai nori daugiau
pasemti žiupsnį, atsuki dangtelį  smile.gif  - labai gerai sukinėjasi  smile.gif
user posted image
Va šitas, nuotraukoj mažiausias smile.gif

ale, gera ideja druskai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vis galvojau kuom pakeist ta caro maro laiku druskine doh.gif o kombainas, kaip ir pas mane mirksiukas.gif ax.gif cia buvo biski ne i tema blush2.gif
Atsakyti
aciuks.gif

peržvelgiau spalio mėn. ir pasirodo, kad man nieko nereikia lotuliukas.gif tik šeimininkės dovanėlės aliejinės labai noriu ir kaip sakot druskinės doh.gif
Reikia rengti vakarėlius ir dirbti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 20:28)

Klausyk, ar būtina taip sąžiningai atsakinėt į klausimus doh.gif Nu aišku ir man dabar reikia macro objektyvo wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 21:47)
aciuks.gif

peržvelgiau spalio mėn. ir pasirodo, kad man nieko nereikia lotuliukas.gif tik šeimininkės dovanėlės aliejinės labai noriu ir kaip sakot druskinės doh.gif
Reikia rengti vakarėlius ir dirbti  bigsmile.gif

o gal galima pasufleravimo blush2.gif ,nes planuojam finansus mes kas menesi, tai butu idomu ka itraukt ax.gif
aliejine turim, tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o dabar gal reik druskines pasidairyt doh.gif

beje gal turit kokiu receptuku su tortelini forma, kad idarai tiktu prie alaus ax.gif nes baliu arteja, tai galvoju,kad reiktu savo kulinarinius sugebejimus parodyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ciukyta: 15 rugsėjo 2009 - 21:00