Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Ulitka @ 2009 09 15, 16:51)
Jezau....kiek visko...kokios nuolaidos ir spalvos doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Galvojau i Turkija nuskristi bet matau  reikia  is cemadanu  lotuliukas.gif  atgal viska traukti ir TW pirkti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na vat as vistiek noriu Quick Shefa...ar ne g.gif
moduliniu raudonu... unsure.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif brangioji su tupperware gal ir sutaupytum,bet su mumis tikrai ne biggrin.gif mirksiukas.gif
g.gif kokios cia modulines dar raudonos??kazka praleidau blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 15, 16:51)
Jezau....kiek visko...kokios nuolaidos ir spalvos doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Galvojau i Turkija nuskristi bet matau  reikia  is cemadanu  lotuliukas.gif  atgal viska traukti ir TW pirkti  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Na vat as vistiek noriu Quick Shefa...ar ne g.gif
moduliniu raudonu... unsure.gif

Gal aš klystu, bet man atrodo, kad tos modulinės raudonais dangteliais nepatogiai darinėjasi g.gif - man atrodo, kad atsidaro visas jų dangtelis ax.gif , ar aš klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 16:49)
Aš tokiam su piltuvėliu ir laikau druską  smile.gif 
thumbup.gif  - labai gerai byra per piltuvėlį, o, kai nori daugiau
pasemti žiupsnį, atsuki dangtelį  smile.gif  - labai gerai sukinėjasi  smile.gif
user posted image
Va šitas, nuotraukoj mažiausias smile.gif

g.gif man irgi butu neblogai sita prigriebti druskytei bigsmile.gif

o gal darot kuri savo gamybos aliejaus rolleyes.gif nu ten su visokiom zolelem ar prieskoniais g.gif bigsmile.gif noreciau kazka tokio padaryt bet nzn kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 17:09)
g.gif man irgi butu neblogai sita prigriebti druskytei bigsmile.gif

o gal darot kuri savo gamybos aliejaus rolleyes.gif nu ten su visokiom zolelem ar prieskoniais g.gif  bigsmile.gif noreciau kazka tokio padaryt bet nzn kaip  blush2.gif

Kaip man grazu wub.gif wub.gif ir as noriu doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 17:07)
Gal aš klystu, bet man atrodo, kad tos modulinės raudonais dangteliais nepatogiai darinėjasi  g.gif  - man atrodo, kad atsidaro visas jų dangtelis  ax.gif , ar aš klystu  blush2.gif

Oj oj parasykite kas zino -patogu ar ne)\ACIU Assese wub.gif
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 17:06)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif brangioji su tupperware gal ir sutaupytum,bet su mumis tikrai ne  biggrin.gif  mirksiukas.gif
g.gif kokios cia modulines dar raudonos??kazka praleidau blink.gif

Niu , ar suradai? blush2.gif
Atsakyti
tik nuejau nuo kompo valandelei doh.gif ziuriu kad dar tw naujienu prikrove karsta.gif
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 09 15, 17:13)

Niu , ar suradai? blush2.gif

geriau buciau neradus doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 17:16)
tik nuejau nuo kompo valandelei doh.gif ziuriu kad dar tw naujienu prikrove karsta.gif
Papildyta:

geriau buciau neradus doh.gif  mirksiukas.gif

o brangioji wub.gif drinks_cheers.gif as su tavim
Atsakyti
kas cia per daigtas g.gif ???
user posted image
Papildyta:
user posted image
sito tai baisiausiai noriu doh.gif ale kodel tokia jo spalva g.gif atidarytuva db turiu pilka tai ir sito pilko noriu o is kur cia db sita spalva atsirado blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 17:04)
Aš dėčiau šaukštą... Nes ten dar sausainiai dedas, ar netaip aš supratau.... Jie sutraukia dalį drėgmės....

Aga, dedasi sausainiai... na nebežinau iš viso, ką bedaryt, davijai apskritai nerimtas receptas pasirodė blush2.gif blush2.gif g.gif Ok, darysiu su vienu šaukštu želatinos ir kas bus, tas bus, o jei ką, tai valgysim pirmą blyną-košę iš pačio želė žiedo rytoj lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Arba mesiu per tvorą susinervinus wacko.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 15, 17:52)
Aga, dedasi sausainiai... na nebežinau iš viso, ką bedaryt, davijai apskritai nerimtas receptas pasirodė  blush2.gif  blush2.gif  g.gif  Ok, darysiu su vienu šaukštu želatinos ir kas bus, tas bus, o jei ką, tai valgysim pirmą blyną-košę iš pačio želė žiedo rytoj  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Arba mesiu per tvorą susinervinus  wacko.gif

Gal tikrai vieno mažai, visai susimaišiau....
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 09 15, 17:55)
Gal tikrai vieno mažai, visai susimaišiau....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nieko, sugalvosiu kūrybos proceso metu irnesakyk.gif new_russian.gif Pati jau nebežinau, nei kas, nei kaip biggrin.gif Turbūt per daug receptų prisiskaičiau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 12:03)
na dar surio maluneliui125lt(156)bet man neatrodo jis reikalingas..
dar centrifugos jegiska kaina107lt(132)

oj šitas pas mus namie darbininkas nr. 1 thumbup.gif turiu jau virš metų, tai nebūna savaitės, kad bent porą kartų nepanaudočiau mirksiukas.gif
mes nemažai sūrio valgom, o sūrio malūnėlis labai gelbėja, ir jei lieka, gali uždaryti ir į šaldytuvą vėlesniam laikui bigsmile.gif

QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 12:05)
clap.gif  pagaliau sulaukiau  ax.gif

aga, o aš vasarą užpykus pirkau doh.gif nors man raudona spalva visai nepatinka schmoll.gif

QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 13:01)
Matomai su sūriu nedarai patiekalų?  g.gif Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka.  blush2.gif  Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 17:23)
kas cia per daigtas g.gif ???
user posted image

Pagal informacinius lapus indelis bulvėm lotuliukas.gif , bet šiaip tai toks be paskirties įvairiom smulkmenom.
Atsakyti