Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(davija @ 2009 09 15, 14:11)
Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir  schmoll.gif parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna doh.gif ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt g.gif
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...

Besibaigiančios krizės akivaizdoje lotuliukas.gif paskaičiuok kiek kainuoja tarkuotas ir gabalinis parmezanas. mirksiukas.gif Nėra ten tiek daug detalių kaip atrodo. Trakšt bakšt išsuki praskalauji ir viskas. biggrin.gif Sunkiau malasi minkštas fermentinis sūris. Kai jauti kad sunkiai sukasi volelis reikia krestelt malūnėlį ir iš ašmenų viskas sukrenta į indelį. Papildomi ašmenys reikalingi jei nori stambesnių tarkių. Jei mano mažoji sumala sūrį, tai didelei tetai tai būtų vieni juokai lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos super TW kulinarės 4u.gif na gi patarkit man, ar viskas ok su šituo želė žiedo receptuku:

0,5 litro jogurto, vaisinės želė, nedidelio indelio grietinėlės, biskvitinių sausainių.

Želė ištirpiname stiklinėje karšto vandens, atvėsusią pilame į jogurtą, tuomet į masę supilame grietinėlę ir viską išplakame. Supilame į žiedo formą ir prikaišiojame sausainių.

Mano galva, per mažai čia tos želė... ar sustingdys ji ir puslitrį jogurto ir dar grietinėlę g.gif g.gif Gal kuri bandėte?
Čia man labai skubus atvejis toks blush2.gif Rytojui turi būti pagaminta... smile.gif Gal tiesiog įštirpinti dar papildomai želatinos? Bet ar nebus tada per kieta? doh.gif doh.gif doh.gif O taip noriu, kad 100 proc. pavyktų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 15, 14:45)
Sveikos super TW kulinarės  4u.gif na gi patarkit man, ar viskas ok su šituo želė žiedo receptuku:

0,5 litro jogurto, vaisinės želė, nedidelio indelio grietinėlės, biskvitinių sausainių.

Želė ištirpiname stiklinėje karšto vandens, atvėsusią pilame į jogurtą, tuomet į masę supilame grietinėlę ir viską išplakame. Supilame į žiedo formą ir prikaišiojame sausainių.

Mano galva, per mažai čia tos želė... ar sustingdys ji ir puslitrį jogurto ir dar grietinėlę  g.gif  g.gif  Gal kuri bandėte?
Čia man labai skubus atvejis toks  blush2.gif Rytojui turi būti pagaminta...  smile.gif Gal tiesiog įštirpinti dar papildomai želatinos? Bet ar nebus tada per kieta?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O taip noriu, kad 100 proc. pavyktų  verysad.gif



niu tai kad kiekio is viso pas tave nera zele kiek ten reikia..... jeigu istirpini papildomai zelatinos per kietas tikrai nebus.... ir naudok dr. Quotker (nezinau kaip vadinasi tiksliai ale panasiai).....
Atsakyti
As butinai dar patirpinciau paprastos zalatinos. Nes pokelis skirtas 05 l zele,o cia jau stikline vandens + 0.5 l jogurto + grietinele. Siaip as visada darau kietesne.
Atsakyti
Man labai patinka ir visada gaunas tas receptas žele žiede su varške, bet neberandu receptuko doh.gif Merginos, gal žinot, ten kur supili viską ir dar uždedi sausainių Selgos sutrintų Quick Chefe ir sumaišytų su lydytu sviestu.
Man labai skanus jis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2009 09 15, 15:53)
niu tai kad kiekio is viso pas tave nera zele kiek ten reikia..... jeigu istirpini papildomai zelatinos per kietas tikrai nebus.... ir naudok dr. Quotker (nezinau kaip vadinasi tiksliai ale panasiai).....


Aha... Jetus, tikrai nenurodytas želė kiekis, aš pati kažkaip nesąmoningai pasidariau išvadą, kad čia bus vienas pakelis doh.gif doh.gif doh.gif O jeigu dėčiau tik vieną pakelį, dar tada papildomai cukraus, tai kiek man reikėtų tos želatinos dar dadėti ir kokiame kiekyje vandenuko tirpinti? doh.gif doh.gif doh.gif Reiškia, sukonkretinu klausimą: pusė litro jogurto, vienas pakelis želė (ištirpinta tarkim 200 ml vandenuko) ir 250 ml grietinėlės.... ir kiek želatinos papildomai tirpintumėte? Vieno didelio šaukšto su kaupu ar pakatų? blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif

Saga, Bijuna, ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 15 rugsėjo 2009 - 15:30
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 15, 16:28)
Aha... Jetus, tikrai nenurodytas želė kiekis, aš pati kažkaip nesąmoningai pasidariau išvadą, kad čia bus vienas pakelis  doh.gif  doh.gif  doh.gif O jeigu dėčiau tik vieną pakelį, dar tada papildomai cukraus, tai kiek man reikėtų tos želatinos dar dadėti ir kokiame kiekyje vandenuko tirpinti?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  Reiškia, sukonkretinu klausimą: pusė litro jogurto, vienas pakelis želė (ištirpinta tarkim 200 ml vandenuko) ir 250 ml grietinėlės.... ir kiek želatinos papildomai tirpintumėte? Vieno didelio šaukšto su kaupu ar pakatų?  blush2.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Saga, Bijuna, ačiū  4u.gif

Bendrom jėgom ieškom čia Čia merginos gerai "atidirbusios" želiukus thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū Asese už nuorodėlę, kai grįšiu namo, skaitysiu nuo pradžių temelę visą, gal surasiu smile.gif smile.gif

Va, nusprendžiau jau - dėsiu du šaukštus (su kaupu) želatinos į minėtą masę, kurią ištirpinsiu kokiuose 200 ml vandenuko... va taip va smile.gif
Tegu tik pabando nesigauti gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rainy day: 15 rugsėjo 2009 - 15:50
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 13:29)
nu jo as irgi ziuriu kad dangtelis tai tas su piltuveliu parodytas o ne tas kur saukstukas po apacia g.gif ydomu ar parasyt susimaise ar nuotraukyte ne ta :

Aš tokiam su piltuvėliu ir laikau druską smile.gif
thumbup.gif - labai gerai byra per piltuvėlį, o, kai nori daugiau
pasemti žiupsnį, atsuki dangtelį smile.gif - labai gerai sukinėjasi smile.gif
user posted image
Va šitas, nuotraukoj mažiausias smile.gif
Atsakyti
Jezau....kiek visko...kokios nuolaidos ir spalvos doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Galvojau i Turkija nuskristi bet matau reikia is cemadanu lotuliukas.gif atgal viska traukti ir TW pirkti doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Na vat as vistiek noriu Quick Shefa...ar ne g.gif
moduliniu raudonu... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 15, 15:45)
Sveikos super TW kulinarės  4u.gif na gi patarkit man, ar viskas ok su šituo želė žiedo receptuku:

0,5 litro jogurto, vaisinės želė, nedidelio indelio grietinėlės, biskvitinių sausainių.

Želė ištirpiname stiklinėje karšto vandens, atvėsusią pilame į jogurtą, tuomet į masę supilame grietinėlę ir viską išplakame. Supilame į žiedo formą ir prikaišiojame sausainių.

Mano galva, per mažai čia tos želė... ar sustingdys ji ir puslitrį jogurto ir dar grietinėlę  g.gif  g.gif  Gal kuri bandėte?
Čia man labai skubus atvejis toks  blush2.gif Rytojui turi būti pagaminta...  smile.gif Gal tiesiog įštirpinti dar papildomai želatinos? Bet ar nebus tada per kieta?  doh.gif  doh.gif  doh.gif  O taip noriu, kad 100 proc. pavyktų  verysad.gif

nu žinok man tai biški tas receptas nerimtas, aš tai nesuprantu kam į jogurtą pilti žele (vat želė gabaliukai tai jau suprantu), bet tada skonius reikia vienodus parinkt , o jei darysi pagal tą receptą tai tikrai dėk pakelį, gal kiek mažiau - puse pakelio, želatinos.
Atsakyti
QUOTE(Rainy day @ 2009 09 15, 16:44)
Ačiū Asese už nuorodėlę, kai grįšiu namo, skaitysiu nuo pradžių temelę visą, gal surasiu smile.gif  smile.gif

Va, nusprendžiau jau - dėsiu du šaukštus (su kaupu) želatinos į minėtą masę, kurią ištirpinsiu kokiuose 200 ml vandenuko... va taip va  smile.gif
Tegu tik pabando nesigauti  gun_bandana.gif

Aš dėčiau šaukštą... Nes ten dar sausainiai dedas, ar netaip aš supratau.... Jie sutraukia dalį drėgmės....
Atsakyti