QUOTE(davija @ 2009 09 15, 14:11)
Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...
Besibaigiančios krizės akivaizdoje paskaičiuok kiek kainuoja tarkuotas ir gabalinis parmezanas. Nėra ten tiek daug detalių kaip atrodo. Trakšt bakšt išsuki praskalauji ir viskas. Sunkiau malasi minkštas fermentinis sūris. Kai jauti kad sunkiai sukasi volelis reikia krestelt malūnėlį ir iš ašmenų viskas sukrenta į indelį. Papildomi ašmenys reikalingi jei nori stambesnių tarkių. Jei mano mažoji sumala sūrį, tai didelei tetai tai būtų vieni juokai