o gal butu galima pasnibzdeti santakos slaptazodi, nes baisiai idomu kas naujo...
QUOTE(Dolli_ @ 2009 09 15, 12:59)
o gal butu galima pasnibzdeti santakos slaptazodi, nes baisiai idomu kas naujo...
ir as nematau spalio naujienu
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 12:51)
Santakos puslapyje jau paskelbtos Spalio naujienos.
ech jurgitak as kaip tik sakau atnesiu viska jums apsnekesiu,o tu jau pasakei kad santakoj yra nuolaidos spalio
nu bet vistiek biskuty pasidziaugsiu taigi Quick Chefui nuolaida 150lt(185) jau db tai griebsiu jyjy..
na dar surio maluneliui125lt(156)bet man neatrodo jis reikalingas..
dar centrifugos jegiska kaina107lt(132)
uz sekmingus vakarelius daug yvairiu tw daikciuku bet ne uz dyka
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 13:03)
dar centrifugos jegiska kaina107lt (132)
pagaliau sulaukiau
40-47sav.
vakarelio pardavimai>480lt.seimininkei grustuve=5lt.
>600lt.seimininkei 3austriukai=6lt.
>850lt.seimininkei 1l.aliejine=8lt.
40-43sav.uz sekminga vakarely "kolubas"1,5l.toks juodas uz 45lt
40-47sav."oranzinis kostuvelis" uz 4lt.
"aliejaus"ar kazko indelis 200ml. 10lt.
nu gal ir neaiskiai parasiau,bet stengiausi
vakarelio pardavimai>480lt.seimininkei grustuve=5lt.
>600lt.seimininkei 3austriukai=6lt.
>850lt.seimininkei 1l.aliejine=8lt.
40-43sav.uz sekminga vakarely "kolubas"1,5l.toks juodas uz 45lt
40-47sav."oranzinis kostuvelis" uz 4lt.
nu gal ir neaiskiai parasiau,bet stengiausi
patikslinkit jei ka ne taip parasiau
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 12:19)
Aliejaus kaip pas mus ispardavime tik mažiukas. kažkodėl rašo , kad biriems produktams. Matyt klaida.
QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 13:05)
pagaliau sulaukiau
rosee va jau tu tai tikrai sakei kad pradesi taupyt ar nesakei ?
kaip gali nepirkt kai tokiom prekem sitokios nuolaidos
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 13:22)
Aliejaus kaip pas mus ispardavime tik mažiukas. kažkodėl rašo , kad biriems produktams. Matyt klaida.
nu jo as irgi ziuriu kad dangtelis tai tas su piltuveliu parodytas o ne tas kur saukstukas po apacia ydomu ar parasyt susimaise ar nuotraukyte ne ta
Papildyta:
kiek suprantu Quick Chefas raudonas tas naujasis-kataloginis ar ne su 3 peiliukais ir centrifugele nu bent jau parodytas tai toksai
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 13:03)
na dar surio maluneliui125lt(156)bet man neatrodo jis reikalingas..
Matomai su sūriu nedarai patiekalų? Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka. Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu.
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 11:13)
labas rytukas
pala pala o ar davija kartais nebuvai is tu kur sake"viskas daugiau nieko nepirksiu"
pamaniau tureciau tuos puodelius tai sau smagiai ir skaniai atsigertuva kavytes vidury dirvos ale neturejau tai jau db 39 savaitei prisideda dar prie servofikso ir puodeliai
pala pala o ar davija kartais nebuvai is tu kur sake"viskas daugiau nieko nepirksiu"
pamaniau tureciau tuos puodelius tai sau smagiai ir skaniai atsigertuva kavytes vidury dirvos ale neturejau tai jau db 39 savaitei prisideda dar prie servofikso ir puodeliai
aš tik nusiperku Servofiksą ir gal tą indą ryžiams, tikriausiai imsiu, tik sakau, jei daug tuos ryžius ten gaminsiu, tai elektros kiek suės pas mus ir taip apie 500kw mikrobangės labai mėgsta elektrą ir tada jau viskas ne dar Princesei nuolaidų laukiu
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės
Man tai visai nieko tie puodeliai, ne termosai jie, aš net anglijoj kai buvau ieškojau puoduko termosiuko, tai neradau niekur tokio, jie tiesiog visi kelioniniai, su dangteliais ir tikrai greit neatvėsta. Gwidita iki dirvos būtų atlaikęs šilumą tikrai. O jei gerai užsiurbini ir po pusdienio šilta arbata būna Aš pvz. dažnai mėgstu mašinoj gert kavą, nes pastoviai namie nėr laiko
Nu bet negalėjo centrifūgų pavasarį paduot kai baigėsi jos darbavimosi sezonas, tada
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 14:01)
Matomai su sūriu nedarai patiekalų? Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka. Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu.
Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 14:01)
nu labai aciu jurgitak maniau kad nors biskuty sutaupysiu tai va reikejo tau cia taip parasyti db jau ir surio malunelis y reikalingu daigtu sarasa ytrauktas
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 14:11)
Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...
dar laiko turiu pagalvojimui ar jis man tikrai reikalingas