Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

o gal butu galima pasnibzdeti santakos slaptazodi, nes baisiai idomu kas naujo...
Atsakyti
QUOTE(Dolli_ @ 2009 09 15, 12:59)
o gal butu galima pasnibzdeti santakos slaptazodi, nes baisiai idomu kas naujo...

ir as nematau spalio naujienu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 12:51)
Santakos puslapyje jau paskelbtos Spalio naujienos.  mirksiukas.gif

ech jurgitak blink.gif as kaip tik sakau atnesiu viska jums apsnekesiu,o tu jau pasakei kad santakoj yra nuolaidos spalio doh.gif

nu bet vistiek biskuty pasidziaugsiu bigsmile.gif taigi Quick Chefui nuolaida thumbup.gif 150lt(185) yahoo.gif jau db tai griebsiu jyjy..
na dar surio maluneliui125lt(156)bet man neatrodo jis reikalingas..
dar centrifugos jegiska kaina107lt(132)
uz sekmingus vakarelius daug yvairiu tw daikciuku bigsmile.gif bet ne uz dyka schmoll.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 13:03)
dar centrifugos jegiska kaina107lt (132)

clap.gif pagaliau sulaukiau ax.gif
Atsakyti
40-47sav.
vakarelio pardavimai>480lt.seimininkei grustuve=5lt.
>600lt.seimininkei 3austriukai=6lt.
>850lt.seimininkei 1l.aliejine=8lt.

40-43sav.uz sekminga vakarely "kolubas"1,5l.toks juodas uz 45lt

40-47sav."oranzinis kostuvelis" uz 4lt.
"aliejaus"ar kazko indelis 200ml. 10lt.
nu gal ir neaiskiai parasiau,bet stengiausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 12:02)
ir as nematau spalio naujienu  unsure.gif

Parašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
patikslinkit jei ka ne taip parasiau mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 12:19)
              "aliejaus"ar kazko indelis 200ml. 10lt.

Aliejaus kaip pas mus ispardavime tik mažiukas. kažkodėl rašo , kad biriems produktams. Matyt klaida.
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 09 15, 13:05)
clap.gif  pagaliau sulaukiau  ax.gif

rosee va jau tu tai tikrai sakei kad pradesi taupyt lotuliukas.gif ar nesakei mirksiukas.gif ?

kaip gali nepirkt kai tokiom prekem sitokios nuolaidos thumbup.gif drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 13:22)
Aliejaus kaip pas mus ispardavime tik mažiukas. kažkodėl rašo , kad biriems produktams. Matyt klaida.

nu jo as irgi ziuriu kad dangtelis tai tas su piltuveliu parodytas o ne tas kur saukstukas po apacia g.gif ydomu ar parasyt susimaise ar nuotraukyte ne ta doh.gif g.gif
Papildyta:
kiek suprantu Quick Chefas raudonas tas naujasis-kataloginis ar ne g.gif su 3 peiliukais ir centrifugele rolleyes.gif nu bent jau parodytas tai toksai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 13:03)
na dar surio maluneliui125lt(156)bet man neatrodo jis reikalingas..

Matomai su sūriu nedarai patiekalų? g.gif Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka. blush2.gif Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2009 09 15, 11:13)
labas rytukas 4u.gif 

pala pala o ar davija kartais nebuvai is tu kur sake"viskas daugiau nieko nepirksiu" mastau.gif  hihihi.gif

pamaniau tureciau tuos puodelius tai sau smagiai ir skaniai atsigertuva kavytes vidury dirvos lotuliukas.gif ale neturejau doh.gif tai jau db 39 savaitei prisideda dar prie servofikso ir puodeliai doh.gif

aš tik nusiperku Servofiksą ir gal tą indą ryžiams, tikriausiai imsiu, tik sakau, jei daug tuos ryžius ten gaminsiu, tai elektros kiek suės doh.gif pas mus ir taip apie 500kw blink.gif mikrobangės labai mėgsta elektrą verysad.gif ir tada jau viskas lotuliukas.gif ne dar Princesei nuolaidų laukiu biggrin.gif

QUOTE(spiglys @ 2009 09 15, 11:35)
bigsmile.gif  Nu greit parašot kiek jis ten laiko kas naudojat 4u.gif  Aš galvojau 4 vnt imt, nes nemažai keliaujam. O tiksliau keliavom. Visus planus sujaukė mano katytės nestuke.gif

Man tai visai nieko tie puodeliai, ne termosai jie, aš net anglijoj kai buvau ieškojau puoduko termosiuko, tai neradau niekur tokio, jie tiesiog visi kelioniniai, su dangteliais ir tikrai greit neatvėsta. Gwidita iki dirvos būtų atlaikęs šilumą tikrai. O jei gerai užsiurbini ir po pusdienio šilta arbata būna biggrin.gif Aš pvz. dažnai mėgstu mašinoj gert kavą, nes pastoviai namie nėr laiko doh.gif

Nu bet negalėjo centrifūgų pavasarį paduot rolleyes.gif kai baigėsi jos darbavimosi sezonas, tada doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 14:01)
Matomai su sūriu nedarai patiekalų?  g.gif Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka.  blush2.gif  Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu.  thumbup.gif

Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir schmoll.gif parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna doh.gif ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt g.gif
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...
Atsakyti
QUOTE(Jurgitak @ 2009 09 15, 14:01)
Matomai su sūriu nedarai patiekalų?  g.gif Tiesa pasakius, dabar neįsivaizduoju kaip reikėtų parmezaną sutarkuoti su tarka.  blush2.gif  Man tai sūrio malūnėlis labai patinka. Susmulkinu s0rį, riešutus, morkas. Ir svarbiausia, kad galima sūrio prisitarkuoti daug, o po to tam pačiam indelyje laikyti šaldytuve uždengus dangteliu.  thumbup.gif

nu labai aciu jurgitak blink.gif maniau kad nors biskuty sutaupysiu doh.gif tai va reikejo tau cia taip parasyti doh.gif mirksiukas.gif db jau ir surio malunelis y reikalingu daigtu sarasa ytrauktas doh.gif bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(davija @ 2009 09 15, 14:11)
Aš darbuojuosi su sūriu, bet sūrio malūnėlis man asmeniškai ir  schmoll.gif parmezaną perku tarkuotą, bandžiau tarkuot, kažkas man nepatiko ten.. ir aš tingiu su malūnėliu terliotis, paskui daug plovimo būna doh.gif ir labai sunkiai malas. Gal man reiktų ašmenis tuos papildomus įsigyt g.gif
Vat man tas naujesnis, kai valgai ir iš kart užsitarkuoji, atrodo patrauklesnis, nors jo nesu rankose laikiusi...

doh.gif mastau.gif dar laiko turiu pagalvojimui ar jis man tikrai reikalingas mirksiukas.gif
Atsakyti