Labas rytas, kaip greit jūs čia pabaigėt seną temą
Kviečiu į naują
SENA TEMA
KATALOGAS
Ir dar kelios naudingos nuorodos:
VILNELĖ - Vilniuje
SANTAKA - Kaune
SAULĖ - Šiauliuose
Kviečiu visas kalbėtis, plepėtis, dalintis nuomonėmis, tik nesipykti
Sveikinu aktyviausias, paskelbusias daugiausia žinučių senojoje temoje
1. gwidita 71
2 davija 50
3. julija4ever 40
4. rosee 32
5. Jurgitak 31
6. laurindre 31
Ulitka 24, kregzde 24, Asese 24
1. gwidita 71
2 davija 50
3. julija4ever 40
4. rosee 32
5. Jurgitak 31
6. laurindre 31
Ulitka 24, kregzde 24, Asese 24
Asese
čia tau pusryčiams
http://www.tvarkosli...20keksiukai.doc
Prizinių vietų neužleidžiu reikia iškopt į pirmą, gwidita laikykis
Kas dėl vaikiškų indelių ir mikrobangės, tai rašo, kad galima pašildyti,tik aišku, be dangtelių
O dėl tortinės, tai aš užsidirbau tą šeiminikės, tai dabar stengsiuos daryt tokius tortus pagal aukštį, kad ten tilptų (bet man atrodo, kad ten aukštesnė turėtų būt nei 10cm )
čia tau pusryčiams
http://www.tvarkosli...20keksiukai.doc
Prizinių vietų neužleidžiu reikia iškopt į pirmą, gwidita laikykis
Kas dėl vaikiškų indelių ir mikrobangės, tai rašo, kad galima pašildyti,tik aišku, be dangtelių
O dėl tortinės, tai aš užsidirbau tą šeiminikės, tai dabar stengsiuos daryt tokius tortus pagal aukštį, kad ten tilptų (bet man atrodo, kad ten aukštesnė turėtų būt nei 10cm )
QUOTE(julija4ever @ 2009 09 12, 17:36)
O kas yra tas kastinis?
Senoviškas kaimiškas/ūkiškas lituviškas patiekalas. Grietinė+sviestas+česnakas+pipirai ir kt. prieskoniai. Patiekiamas su virtom bulvėm, dažniausiai su lupena. Kaime dar bdavo dubenėli su skrudintom kanapių arba linų sėklom. Pasibarstai bulvę sėklom, užsidedi kastinio ir skanaus PC mačiau pirkti Žemaitijos pieno arba Pieno žvaigždžių produkciją. Taip pat turguje sveriamo būna.
Asese
Aš labai mėgstu kąstinį bet pati nedarau pagal Tw receptą, kur tik grietinė ir sviestas, nes mano anyta - žemaitė, tai tokį padaro, kad nėr lygių, o gamina iš kefyro, sviesto ir grietinės ir jinai sako, kad menas susukt kąstinį yra tame, kad jis būtų kuo liesesnis. Taip, kad man liesesnis nesigauna, o grietinę su sviestu valgyt man sąžinė neleidžia
QUOTE(davija @ 2009 09 13, 10:15)
Ačiū, koks skonis įsivaizduoju Neutriu kumpelio, padaryčiau šiandien
Žvalgausi dabar po Glacee receptus, ką skanaus padarius ir TW indams pritaikius
QUOTE(davija @ 2009 09 13, 10:40)
Aš labai mėgstu kąstinį bet pati nedarau pagal Tw receptą, kur tik grietinė ir sviestas, nes mano anyta - žemaitė, tai tokį padaro, kad nėr lygių, o gamina iš kefyro, sviesto ir grietinės ir jinai sako, kad menas susukt kąstinį yra tame, kad jis būtų kuo liesesnis. Taip, kad man liesesnis nesigauna, o grietinę su sviestu valgyt man sąžinė neleidžia
Kadangi neturiu, kas tikrą kaimišką kastinį padarytų, tenka tenkintis pirktiniais arba pačiai pasidaryt, kaip išeina Bet kai vakar paskaičiavau kainą, tai turbūt sąžinė nebeleis pirkt gatavo...
P.S. Valgyk bulves su kastiniu, o ne kastinį su bulvėm ir sąžinė aprims
QUOTE(simre @ 2009 09 13, 10:52)
P.S. Valgyk bulves su kastiniu, o ne kastinį su bulvėm ir sąžinė aprims
, taip neišeina o dar bulvytės mikropliuse paruoštos su lupena - numirimas vietoj
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 10:55)
va kokiu graziu ir meiliu bulvyciu jums parveziau
O kas tas oranžinis daiktas?
QUOTE(davija @ 2009 09 13, 10:54)
, taip neišeina o dar bulvytės mikropliuse paruoštos su lupena - numirimas vietoj
Man labiausiai patinka MicroPluse virtos bulvės, bet nuskustos. Super, jau nebenori šeimyna paprastų, vandenyje virtų
Aš ir bulvių košei verdu Micropliusiuke 1 l ąsotėlyje: nuskutu, supjaustau ketvirčiais, pridedu pilną indelį ir verdu 11 su puse min Toliau darau bulvių košę kaip įprasta
Papildyta:
QUOTE(gwidita @ 2009 09 13, 10:55)
Tokias ir valgyti gaila
QUOTE(airise @ 2009 09 12, 16:40)
Kas pirmesnis tas greitesnis klientą sugaut.
Kai kitos merginos pasisiūlo ką nors parduot,tai kas skundžia moderatoriams,kad negalima to daryt?
Jau stebiu kurį laiką kaip ir kas čia vyksta,kai kas visur pirmos su savo pasiūlymais.Net nemalonu į šią temą ateit.Gal sakau visos čia turi ką parduot,kas užsilikę sandėliuke,bet tai ne visoms draudžiama? jei kažkas turi savo pardavimų temas,tai ir kitose temose gali siūlytis? Ką pasakytų TW vadovai,žinau,kad prekės demonstruojamos ir parduodamos vakarėliuose, kitaip negalima(gal išskyrus,kai pažįstamiems ar nuolatiniams klientams be vakarėlių parduoda).
Į diskusijas nesivelsiu,viso gero.
Kai kitos merginos pasisiūlo ką nors parduot,tai kas skundžia moderatoriams,kad negalima to daryt?
Jau stebiu kurį laiką kaip ir kas čia vyksta,kai kas visur pirmos su savo pasiūlymais.Net nemalonu į šią temą ateit.Gal sakau visos čia turi ką parduot,kas užsilikę sandėliuke,bet tai ne visoms draudžiama? jei kažkas turi savo pardavimų temas,tai ir kitose temose gali siūlytis? Ką pasakytų TW vadovai,žinau,kad prekės demonstruojamos ir parduodamos vakarėliuose, kitaip negalima(gal išskyrus,kai pažįstamiems ar nuolatiniams klientams be vakarėlių parduoda).
Į diskusijas nesivelsiu,viso gero.
Kadangi čia kaip suprantu buvo man adresuota, atsakysiu. O kas trukdo susidomėjusiai forumietei ir jums atsakyti i jos klausimą? Neabejoju, jog ji gavo ne tik mano žinutę.
Dėl temų. Nesuprantu ko pykstat ? Yra forumo taisyklės. Susimokėkit nustatytą mėnesinį mokestį ir siūlykit ką tik norit ir kiek tik norit. Bet kažkodėl gaila ir visai nesinori to daryti ir patirt papildomų išlaidų?
TW vadovai žino ir be jūsų pastabų