Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

mano turtuj suejo vieneri,bet niekaip nieismokstam gerti is puodelio su snapeliu.ji isvis net nebando gerti ,o tik zaidzia sad.gif ...noriu mamyciu paklausti nuo kokio amziaus jos pratina savo brangenybes gerti is puodelio,ir kaip sekasi maziesiems g.gif
Atsakyti
Vyresnėlė visai nepripažino tokių puodelių, nors turėjom 4 skirtingų firmų, o mažiukė tik nuo pusantrų metukų pradėjo draugauti su Avent puodeliu. ax.gif Nors pirmenybė buvo teikiama buteliukui. Puodelis su snapeliu labai tarnaudavo kur nors važiuojant ir nežinau kodėl. smile.gif Dabar mažiukei 2 m. 6 mėn. ir tik neseniai (prieš gerus du mėnesius) pradėjo gerti iš paprasto puodelio ar stiklinės. Atėjo laikas ir tiek, nors gerti mokėjo jau seniai. ax.gif
Atsakyti
Mes per 1 gimtadienį nupirkom Avent puodelį su tokiu minkštu snapeliu. Iš pradžių irgi kažkaip keistai žiūrėjo, paskui pabandė, kai jau suprato kaip reikia gerti, buvo viskas thumbup.gif ir po to jokių buteliukų nebereikėjo. O jau nuo dviejų metų tai tik iš paprasto puodelio gėrėm ax.gif tik į keliones pasiimdavom savo puodelį.
Atsakyti
Is puodelio su snapeliu pradejom gerti nuo mazdaug 10 men. Dabar esant reikalui (pvz. sveciuose) geriam is paprasto puodelio ar stiklines. Labai megsta gerti per siaudeli. Bet siaip dazniausiai gerai is puodelio su snapeliu iki siol.
Atsakyti
Mano mažius iš puodelio su snapeliu pradėjo mokintis gerti kai pradėjo daugiau valgyti kito maisto, nei MP - apie 9 mėnesį. Nes šiaip butelio su soske mes nenaudojom. Vėliau į keliones imdavau ne puoduką su snapeliu, o paprastą nedidelį buteliuką su sportiniu kamštuku (pvz. Vitell), nes nuo puoduko nušokinėdavo dangtelis ir išsipildavo gėrimas kuprinėje.
Nuo kokių 1,5 metų jau pradėjo namie gerti iš puodelio ar stiklinės, ir dabar tai puikiausiai daro. Visada jam ant stalo pastatytas puodelis su gėrimu ir beveik neapsilaisto (na, jei nebando keliauti gerdamas). Jau nebekontroliuoju, pats atsigeria, pats tvarkingai pastato jau senokai, o jei išpila, nubėga pašluostės ir bando išvalyti. Dabar dar ir su šiaudeliu išbandė gerti, ir gana greitai išmoko.
Atsakyti
Mano mergytė pradėjo gerti iš tokio puodelio būdama apie 1m. ir 2mėn., kai vienu metu išdaužėm visus buteliukus su soskėm tongue.gif Iš pradžių nesuprato kas tai per daiktas ir su kuo tai valgoma, graužė snapelį kokią savaitę, ir žymiai mažiau išgerdavo negu ankščiau. Bet po kurio laiko apsiprato, nes buteliuko su soske jai taip ir nebenupirkom. Dabar jai jau metai su puse, tai sultis geria iš paprasto puodelio, o pieną iš puodelio su snapeliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 20, 21:00)
mano turtuj suejo vieneri,bet niekaip nieismokstam gerti is puodelio su snapeliu.ji isvis net nebando gerti ,o tik zaidzia sad.gif ...noriu mamyciu paklausti nuo kokio amziaus jos pratina savo brangenybes gerti is puodelio,ir kaip sekasi maziesiems g.gif

Atsakyti
Pirma karta pabandem kai buvom gal kokiu 6men. Aisku tada dar nesuprato schmoll.gif Po to pabandziau kokiu 8 men. Ir taip po truputi... nuo 12men. buteliukai buvo pamirsti visai. Gere is puodelio su snapeliu be problemu thumbup.gif

Zinoma visi vaikai skirtingi ir todel nereikia pergyventi... ateis laikas ismoks. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kajote: 21 lapkričio 2005 - 06:46
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 20, 19:00)

Jeigu naudoji puodeli kuriame yra plastmasime ar gumine "valv" kuri sustabdo begima, sultys bega tik leliukui ciulpiant...Pabandyk isismti ta "valv" ir tegul sultys(ar pinukas) iteka i jo burnyte, tada turetu suprasti, kad tenai yra kazkas geriamo, skanaus ir prades traukti ax.gif Po to kai jau supranta vaikis kame reikalas gali vel atgal ideti, kad nesilaistytu ax.gif Man suveike- su visais 3 thumbup.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2005 11 21, 08:55)
Jeigu naudoji puodeli kuriame yra plastmasime ar gumine "valv" kuri sustabdo begima, sultys bega tik leliukui ciulpiant...Pabandyk isismti ta "valv" ir tegul sultys(ar pinukas) iteka i jo burnyte, tada turetu suprasti, kad tenai yra kazkas geriamo, skanaus ir prades traukti ax.gif  Po to kai jau supranta vaikis kame reikalas gali vel atgal ideti, kad nesilaistytu ax.gif  Man suveike- su visais 3 thumbup.gif  Sekmes 4u.gif

mano dukryte vieno amziaus su tavo vabaliuku,tai tavo ka jau trecias lelius geria is puodelio?maniske net bonkutes pati nenori laikyt,kai paduodu,tai pageria siek tiek,po to varto ,pilsto,zaidzia...ir pan,o su puodeliu manau bus lb sunku... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 21, 18:43)
mano dukryte vieno amziaus su tavo vabaliuku,tai tavo ka jau trecias lelius geria is puodelio?maniske net bonkutes pati nenori laikyt,kai paduodu,tai pageria siek tiek,po to varto ,pilsto,zaidzia...ir pan,o su puodeliu manau bus lb sunku... sad.gif

Aha...tikrai thumbup.gif Nepastebejau is pradziu ax.gif Taip jis geria is puodelio su snapeliu...Pats pasiima, uzsivercia ir traukia biggrin.gif Ismoks pamatysi, ner cia ko pergyventi. Gal ji tiesiog nenori gerti tuo metu, tai ir nesidomi tuo puodeliu.
Atsakyti
Mano dukrytei 1m. ir 2men. ,ir ji nepripazysta tokiu puodeliu, mieliau geria is paprasto su mano pagalba thumbup.gif Taip daug greiciau atsigeria ir stengiasi pati neapsipilti.
Atsakyti