Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Galiu pasakyti tik tiek, kad vaikas realiai "įvaldo" tą puodelį tik prieš antrus metukus. Mes tame nematėm tragedijos, nors čiulptuką "pametėm" 11 mėn., su buteliuku arbatai atsisveikinom gal tik prieš 4 mėn., o pieną ryte vakare geriam iki šiol blush2.gif Tarp kitko, vaikas greit pamiršta tuos įpročius jei sugebi jam nupasakot kad iš puodelio gerti daug įdomiau ir kad taip daro visi dideli vaikai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maniškis labai jau žiūrėdavo,kaip aš geriu iš puodelio blink.gif Mes ėmėm ir pabandėm thumbup.gif gerti iš puodelio.Dabar kiekvieną dieną vis labiau mokomės thumbup.gif ,ir jam gan gerai viskas pavyksta thumbup.gif
Atsakyti
As niekaip negaliu ismokyti gerti is puodelio su snapeliu. g.gif Ji nesupranta, kad reikia traukti, nes tas snapelis gan kietas, o buteliuko soske tai minksta. Lygtai biski bando traukti, bet jei is karto nepajunta skyscio pradeda pykti ir viskas stumia tada ta puodeli nuo saves. cry.gif Taip ir geriam is buteliuko ligi siol, bet aisku jau seniai laikas atprasti.
Atsakyti
as savaja is puodelio su snapeliu pradejau mokinti gerti, kai jai sueji 3 menesiai. mirksiukas.gif nupirkau jai avent'o puodeli. menesi laiko ji su juo tik dantenas kasesi blink.gif , bet as jai vistiek duodavau, ir dabar ji kuo puikiausiai geria. thumbup.gif
Atsakyti
aš kai savajai duodu gerti iš puodelio, tai turiu ir laikyti ir paversti kad gertų. o jei įduodu į rankas tada jį visaip kaip tik negeria schmoll.gif ir pačiulpia ir pakandžioja ir viską aplinkui aplaisto. pati dar nemoka gerti savarankiškai
Atsakyti
blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif Didziausia geda . As kazkaip nelabai mokinu gert is puodelio , bet kai paduodu geria ir is su snapeliu ir paprasto , bet man kantrybės nera . Kai ateina sveciu tai tada i kitus pasziurejus geria ir neblogai . mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Nemanau, kad sesiu men. leliuka reikia pratinti aplamai is kokio nors puodelio, o kam? Tam yra buteliukai su zindukais, tokiam maziukui is puodelio, nesuprantu kam to reikia? Maniskiui metai ir keturi men. geriam is tutes viska, bet ir gerai, ar masinoje, ar i svecius isvaziuoji, tai ir taskytusi jisai visur, kam bereikalo varginti ir vaika ir save, vat nuo kokiu dvieju ar dvieju su puse tai gal jau ir vertetu pratint kai jau vaikas supranta kaip tas puodelis "veikia" kaip palenkti, pro kur bega tas gerimukas. Nu cia mano nuomone tik nesupykit kitos mamytes, aisku jeigu nera ka veikti galit ir anksti pradeti pratint, nu bet jug vistiek kol neateis laikas neismoks, apsilils ir apsipils, ech su tais vaikais doh.gif
Atsakyti
Na mes geriam tik iš puodelio, net mišinuką sugirdžiau, nes nemoka su buteliuku draugauti, kramto, trina ,voliuoja burnoj tą čiulptuką ir tiek.Gal ir gerai užaugs ir be buteliuko, kaip pirmasis be žinduko.Bet geria tik iš paprasto puoduko, avent ypatingasis -netiko tongue.gif , išmesti į balą pinigai ir tiek.<Kaip žaisliuku žaidžia pakramto ir tiek.
Atsakyti
Mes puikiausiai geriam is puodelio su snapeliu viska, isskyrus misinuka. Nors misinuka jau irgi zadu pradeti pilti i ta puodeli, tuo labiau kai maze jau ir pati ta puodeli uz rankeneliu pradeda laikyti gerdama.
Atsakyti
Mum 5 men. ir taip pat mokomes gerti is Avent Magic. Ten raso, kad jis tinka tik vandenukui, arbatai ir sultim, o misinukui ir MP - ne. Ar bandet nuoti is to puodelio MP ar misunuka..? Gal be to itaiselio viduje..? Pasidalinkite patirtim, prasau... Nes mano mazyle buteliuka is kart spjauna, o su tuo puodeliu kazka bando daryti. O man rupi svarbiausia, kad esant reikalui aukle galetu mano pienuku arba misinuku pamaitinti.
Atsakyti
As tai specialiai nemokiau gerti is puoduko, visada gerdavome is buteliuko. Atejo laikas ir pradejo pats gerti. Karta valgiau sriuba, vaikas prikiso burnyte prie bliudelio krasto ir vercia ant saves. As palenkiau, ziuriu geria. Mums buvo 10 menesiu. Nuo tada ir geriam sultis ir arbata is puoduko. Tiek is snapelio, tiek be snapelio geria vienodai gerai, o per soske nuo to laiko nei arbatos nei sulciu niekada negeria. Man atorodo, kad nieko cia labai blogo, kad vaikas geria per soske. Ateis laikas ir nebegers. Nugi nei vienas is musu per soske nebegeria, nors kai gerai pagalvoji, taigi yra vandens buteliuku su tokiu uztaisu, kad nesilaistytu, kur analogija soskei galetum isvesti smile.gif
Atsakyti
Mes niekada negėrėme iš puodelio su snapeliu. Kažkur nuo 9-10 mėn. pradėjome mokytis gerti iš paprasto puodelio ir dabar labai šauniai su tuo tvarkomės. Geriame viską - tiek sultis, tiek vandenuką, tiek pienuką. Tik naktį, kai mažius užsimano gerti, duodu buteliuką su soske.
Atsakyti