QUOTE (sauluke @ 2004 05 13, 09:07) |
mes irgi nusipirkom, bet avencio-kur nelasa...tai tik tas ir pliusas kad nelasa, neisgeria ne laso ![]() ![]() bet kaip zaislas tai patinka ![]() aha-supratau-reik ta daikciuka isimt ![]() ![]() |
gausis gausis, mes irgi be soskes gyvenam ir ismokom. Pradzioje sunkiai sekesi, tuo labiau, kad nelabai kokiu skysciu apart mano pieno buvo gerusi. Nesuprato, kad ten traukti reikia, o kai patraukdavo, tai nelabai jai tas skystimas reikalingas buvo. Bet paskui kazkaip isiragavo, as jai obuoliu sultyciu ipildavau, na kad skanu butu (man atrode, kad skanu turetu buti

Musu tetis tuo reikalu uzsieme ir iskarto dave puoduka be jokiu snapeliu, paprasta. ir nelabai springo ar ka, tik kad viskas aplink plaukdavo...bet laimes kiek!!!
Abiem!!
Turim ir toki su snapeliu, cia jau as nupirkau
, bet ji trukteli per daug gal ar kaip, kad visada springsta, baisu kazkaip, nezinociau kaip atkociot po to

maniskei prireike menesio, kad ismoktu gerti is avent puodelio. dabar jokiu problemu
ratuku neisimineju

QUOTE (ChikuRaku @ 2004 05 19, 18:56) |
Gal gali pasidalint patirtim, kaip tas mokymosi procesas vyko? Ash pabandzhiau duoti karta, du, tris - nieko nesigauna ir nustojau ![]() |
is pradziu davinejau su vandeniu tai irgi nieko gero nebuvo. po to ipyliau obuoliu sulciu skiestu su vandeniu. pradziai daviau paragauti is avent puodelio kamstuko. kai pajaute, kad skanu daviau is snapelio. tik sunku buvo kol suprato, kad reikia traukti norint to gardesio. tai as paimdavau ir pati siektiek trukteldavau, kad ikisus jai ta snapeli pajaustu sulciu skoni. va taip ilgai dariau, kol galiausiai ji susivoke

Papildyta @ [mergetime]1084987639[/mergetime]
dabar kita beda turim

Na, kadangi musu nemiela liga-stomatitas, atpratino imti soske ir buteliuka, ti bandom gerti is puodelio, pradzioje ir jo neime, bet dabar jau bandom...sunku dar, per krastus bega, nes tas kur sunkiau traukiasi netinka, tai imam kur gerai bega...bet jau mokomes.....
Geriausias puodelis AVENT magic cup. Tikrai stebuklingas, nereikia traukti vos prisilieti ir bega, o vartomas nebega, neduzta ir talpu visokiu yra. Tiesa jie kainuoja apie 16 Lt., bet paskui uztenka tik snapuka keisti kas pora menesiu ir viskas, liuks

O mano merginai nepatiko jokie specialus puodeliai su snapeliu. todel mokiau is karto gerti is paprasto puodelio. Is pradziu prabegdavo pro sona, o dabar jau puikia geria
Ir dar rankyte tuo paciu ikisa ir nusiprausia

Maniske is pradziu gere is saukstelio, o kai per mazi gurksniukai pasidare, is karto is paprasto puodelio. Visko buvo, bet labai dziaugiuosi, kad jokiu buteliuku nenaudojom.

QUOTE (Tynka @ 2004 05 24, 13:49) |
Mes geriam is Avent Magic cup, bet ten tikrai reikia traukti, na nebent tuos ratukus isimti |
Yra dvieju rushiu snapeliai: kieti ir minkshti. SU minkshtu tikrai be problemu taukiasi, ir vaikas mielai geria (tik kai dantys kalasi, tada kiek sunkiau, nes snapelis naudojamas dantenu masazui

Mes dar tik pienuką valgom. Būdas a la naturale
. Bet gerti mokysiu manau iškart iš tikro puoduko. Lai apsilaisto, lai išmėgina savo kailiu . Beje kai jai dar nebuvo 3 mėnesių, kartą labai skaudėjo pilvuką, ji jau kaip reikiant rėkė. Man reikėjo sugirdyti smectą. Vyras su soske paramina sekundei, per tą laiką aš su šaukšteliu bandau girdyti, vnz vargas. Ai, galvoju pamėginsiu tiesiai iš puoduko duoti. Tik sulaukėm sekundės kai užtilo, greitai greitai tą puoduką. Tai ištriūbino per kelias akimirkas kaip didelė. Mes su vyru tik akis išpūtėm
. Vadinas gėrimas yra smegeninėj užprogramuotas, tik reikia tinkamai kodą surinkti

Nu maniskis 6 men tai jau mokejo gert is puodelio(stiklines), griebe pats norejo net laikyt, nekas aisku jam iseidavo
, bet prilaikant tai atsigerdavo, o kartais viska ant saves suvarydavo