Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Pradėjome mokytis gerti iš puodelio (be snapelio), kai mažąjai buvo 7 mėn. Bet nelabai sekėsi unsure.gif , tai atidėjome šiek tiek. Dabar mums jau 10 mėn. ir mes neblogai geriame iš puodelio thumbup.gif . Aišku aš padedu ax.gif .
Atsakyti
as kartkartem paduodavau kazkur nuo 7men bet nieko gero isto jau 10men jei poduka laikau rankose tada viskas normaliai geriam bet vieniems niekaip dar zaist su juo norisi pametit pamosikuot
Atsakyti
Nu mes gal irgi nuo 6 mėn. kadangi pati maitinau, tai jokio buteliuko netgi neturėjau namuose. Reikėjo gi iš ko nors gerti. Nupirkau tipo su snapeliu tai niekaip jai ten neišeidavo nei lašo išspausti verysad.gif Buvom priverstos iš puodelio gerti. Bet labai gerai mums sekėsi verysad.gif gal po poros savaičių be problemų jau gerdavo. Ir dabar tą darom nors dar laikau puodelį pati
Atsakyti
Sveikutės.
Savo mažiukei flirt.gif pabandžiau duoti ir aš gerti iš puoduko su snapeliu - bet nieko, net netraukia, pabandžiau duoti iš puoduko be snapelio - nieko, tik susierzina ir tiek. Iš buteliuko mano dukrytė geria nuo 3 mėnesio. Iškart irgi nemokėjo, bet išmoko. Tikiuosi, kad greitai išmoks gerti ir iš puoduko.
Atsakyti
Mes ta puodely Dievinam jis mum labai patogus.Tiesa mes jau virs metuku.Tik va esu girdejus ,kad nuo ju greiciau genda dantukai.Kodel nzn unsure.gif Gal yra mamyciu kurios jau naudoja seniau,kaip yra is tikro g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Tai kaip yra?????
Atsakyti
Mes va jau bveik du menesius bandome gerti is to magisko puodelio... Tai va, kai klapana isimu, tai geria, bet tik savo arbatele, o jei klapana uzdedu, tai palaizo snapeli ir meta puodeli zemen. nenorime mes su juo draugauti, nors gydytoja sake, kad per velai pradejom, reikejo jau nuo kokio 3 ar 4 men duoti...
Atsakyti
Mes tai specialiai nepratinam tik duodu gerti kartais is paprasto puoduko ,as geriu kokia arbata be cukraus ir jam duodu kelis gurksniukus,jam labai patinka thumbup.gif
turime ir Avent ta magic puoduka tik jis tarnauja zaidimams,o ne gerimui doh.gif
Mat as vis dar maitinu MP ,tai mazi juo naudojames unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2006 12 03, 15:47)
Mes va jau bveik du menesius bandome gerti is to magisko puodelio... Tai va, kai klapana isimu, tai geria, bet tik savo arbatele, o jei klapana uzdedu, tai palaizo snapeli ir meta puodeli zemen. nenorime mes su juo draugauti, nors gydytoja sake, kad per velai pradejom, reikejo jau nuo kokio 3 ar 4 men duoti...

Tikrai nemanau,kad per velai,nes manoji ir nenorejo.As jai ir nupirkau kazkur nuo 4-5menesiu.Gerem is paprasto,bet nenorejo Avencio.Bet nuo 10menesiu pasieme pati ir trauke.Dabar mus kasdieninis.Pripilu ir pati kai nori geria thumbup.gif
Bet va bijau del dantuku g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurentina @ 2006 12 03, 17:47)

niu jau tikrai ne per velai... 4u.gif
O ziurek gal is paprasto jau gers, nes as turiu pazistamu vaikuciu, kurie is magic"o negere isvis... iskarto pradejo gerti is puoduko... g.gif

as va nupirkau kai mums buvo 8 men ir menesiuka pasikankinus pradejo gerti... biggrin.gif
Atsakyti
na nezinau mano vaikutis be 6 dienu metuku bet jis dar pats nenulaiko buteliuko. Aventas bet tas didesnis 260ml. net nezinau ka begalvot gal jam jis per storas. o apie puodeli su snapeliu tai is vis dar net nesvajojam g.gif
Atsakyti
as savo irgi pradejau pratint dar iki metu is paprasto puodelio,bet tik su dviem rankenelem.ir pakankamai greit ismoko
Atsakyti