Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Pradėjom nuo buteliuko-puoduko. T.y. lengvas plastmasinis mažas buteliukas su 2 ąselėm kaip puodelio ir su  kietu snapeliu. Išmoko teisingai pasiimti už aselių ir pats gerti
Sekantis žingsnis Chicco puodelis su snapeliu Išmoko reguliuoti pavertimo kampą, kad neapsipilti ir nespringti, bei įprato naudotis sunkiu daiktu

Trečias žingsnis - pasiėmė stiklinę ir gražiausiai geria (visus įgūdžius jau turi wink.gif )
Atsakyti
mes taip pat  nusprendem pradet su puodeliu draugauti. nusipirkom su spec dangteliu. skaitau instrukcija, o ten - puodelis mokytis gerti ne jaunesniems kaip 2 metai vaikams ???
mano kleckas 6 men.
tinka ar netinka jam tas puodukas?  ir siaip, ar neveloka 2 metu mokytis gert is puoduku su spec dangteliu ?
Atsakyti
Mano mergytei dabar 1,3 m. o gerti iš puodelio išmoko apie 9 mėn. pati ir laikė ir gėrė. Labai neblogas puodelis su snapeliu Nuke taip vadinamas MAGIC puodelis. Įpylus į jį skysčio, dangtelio pagalba padaromas vakuumas ir todėl mažylis neapsilaisto. Tiesa jo nemaža kaina apie 18 lt. ;D
Atsakyti
Mums sunkiai gaunasi is puodelio gerti. Visai negeriame, net is puodelio su snapeliu ir tai blogai iseina - nuolat spirngsta ir prisirija vandens, nes kazkodel kartu su vandeniu traukia ir ora (ikvepia). Taip ir kankinames jau du menesiui ir niekaip neismokome.  :-[
Atsakyti
Puodelio su snapeliu manasis nepripažįsta jeigu nori gerti atsigeria ir iš tikro puodelio, bet jei nenori tai tik purškia. Atrodo ir pratinti nereikėjo nes visada prieina jei pamato ką geriant ir įsižiojęs laukia, na žinoma iš pradžių tik purkšdavo seiles, bet po savaitės jau gėrė thumbup.gif
Atsakyti
O mes tai nuo puses metu geriam is Avent puoduko, tik as jo neuzkisu tuo stebuklingu ratuku, kad vaikas tipo trauktu ir nelasetu - paverciu ir geriam. Va manoji tai is buteliuko nemoka...
Atsakyti
Mes saviskio visai nemokem, tik kai maudydavosi duodavau isplautus jogurto indelius zaidimui. Nu ir plempe jis is ju vandeni springdamas ir vis rodydamas kaip jam tai skanu... laugh.gif Turskesi turskesi ir ismoko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Foxenas: 25 kovo 2004 - 19:19
As neskubejau mokyt gert is puoduko.Man ir gaila ir baisu kaip maziukas geria ir kosti springdamas.Atejo laikas ir pats pasiemes puoduka atsigere be jokiu kanciu. rolleyes.gif
Atsakyti
mano dukriukas po koses atsigeria sulciu is tokios mazos taureles skirtos vaistam man atrodo, tad manau, kad prie buteliuko pratinti gal jau ir neverta, o tas puodelis su snapeliu gal ir praverstu, ar is vis is paprasto jau reiks duoti gerti, kaip manot?
Atsakyti
Vyras nupirko "Bebe comfort" puoduka su snapeliu, tad pradedeam pratybas smile.gif .
Kol kas ji baisiai pyksta jei nori gerti, ish visu jegu chiulpia ta snapeli, o kadgi nesigauna - tai meta shalin!.. Ir apsilaisto visa... Valgo ish kruties, ir buteliuko. Puodukas praktishkas tuo, kad vietoje snapelio galima ir "soske" prisukti, tai isheina kaip paprastas buteliukas, tik su rankenelemis smile.gif . Galvoju, ka daryt: ar duoti jai pradzhiai su "soske" - kad ishmoktu laikyti, kaip chia kazhkas rashe, o paskui pereiti prie snapelio, o galiausiai ir tik prie puoduko, ar visai nerodyt, kad buna kaip jai patogiau ir skatinti mokytis ishkart su snapeliu? g.gif Gal reikia bandyti skysta koshele duoti gert ish to snapelio? g.gif
Atsakyti
mes irgi nusipirkom, bet avencio-kur nelasa...tai tik tas ir pliusas kad nelasa, neisgeria ne laso wink.gif neragaves mano kleckas jokios soskes, turbut ir nesigaus g.gif
bet kaip zaislas tai patinka clap_1.gif

aha-supratau-reik ta daikciuka isimt g.gif ale tada kaip paprastas su snapeliu-taip...tada visas butas plaukia, o burnyte sausa biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sauluke: 13 gegužės 2004 - 11:09
AVENTe ten toks pricindalas-diskelis yra idetas, kad bega tik tda, kai vaikutis ciulpia. Bet maniske lbai pykdavo irgi, kad sunkiai traukiasi. Tada as isemiau ta diskeli ir tada jau bega laisvai per tas 3 skylutes. Jai pakrato buteliuka,tai budavo, issitasko, bet sitaip gert ir ismoko. wink.gif
Atsakyti