Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

mes isbandem keleta puodeliu, tarp ju ir aventas buvo, bet labai nusivyliau, nes vaikui visai jie neidomus, daug idomiau is paprasto gert, ir nereiks kelis kartus mokytis(pirma su snapeliu, po to is paprasto puodelio).
Tai tik dar vienas budas kaip papildomai isvilioti is tevu pinigelius
Atsakyti
Mano zuikis Avent puodeli gavo 11 men. Bet po menesio pradejau mokint is paprasto gert. Tris kartus apsipylem abu, o ketvirta - ismokom thumbup.gif
Dabar 1,1 m. - geria is puodelio ir su siaudeliu. Tik naktinis pienukas dar is buteliuko bigsmile.gif
Atsakyti
o as saviskei iskart pradejau duot gert is paprasto puodelio,nuo 6men,bet gan greit ismoko is jo gert,tai dabar jokiu problemu neturiu
Atsakyti
Puodelis su snapeliu galima sakyt atsoja buteliuka,jei kaip raset buteliukas atpuola tai sakyciau atpuola i rpuodelis su snapeliu...
Mano pupa is buteliuko gerti nemokejo,tai duodavau vandenuka truputuka is puodelio atsigert arba is sukstelio...
Dabar jau ir is buteliuko ismoko.
Atsakyti
Mums jau 10 mėnesių, bet puodelis visai nedraugas schmoll.gif Pageria truputį , bet laikyti reikia...
Atsakyti
o mes jau nuo pusės metų geriam iš paprasto puodelio ar stiklinės, nes nemokėjo traukti nei iš buteliuko, nei iš puodelio su snapeliu
Atsakyti
As suku galva ar neverta butu pradet vaika pratint prie puodelio su snapeliu. arbatai gerti suprantu bet kaip su misinuka ar ji taip pat gaminti i toki puodeli???
Atsakyti
na mums jau irgi beveik 8 menesiukai, tai sakau reikes bandyti duoti is puodelio su snapeliu. Gavome dovanu Bebe confort ir patys turejome Avent, tai ziuresim kas gausis doh.gif blush2.gif Kazkada mazesniai esu davusi, bet ne kas gavosi. schmoll.gif Dabar jau gal labiau seksis
Atsakyti
Na mes jau beveik 8 mėn.,o jau mokam gerti iš puodelio be snapelio.Tik labai reikia prižiūrėti.Pradėjom mokintis nuo 6,5 mėn.Iškart daviau iš puodelio su snapeliu,tik iš karto nesuprato kas čia yra ir ko aš čia jai kažką kišu.Labai greit patiko.ir taip dabar geriam thumbup.gif
Atsakyti
mano mazoji geria tik is puoduko ax.gif
bet tiek ji teisgeria doh.gif ir kaip jai skysciu uztenka g.gif
o geriam labai graziai, tik zinoma as ja girdau, pati nene tongue.gif
Atsakyti
nuo 6men. pradejom bandymus gerti is puodelio. is pradziu su snapeliu, o dabar (10men) jau kelis gurksniukus isgeria ir be snapelio,kai prilaikau puodeli.
bet, kad daug isgeru is puodelio schmoll.gif
Atsakyti
Na, mes 5 mėnesiu budami gulejom ligoninej, tai nori nenori išmokom gert is puoduko, kai teko atsatinėti skysčius..., na vienu kartu po puse puodo išmaukdavo vaikis ax.gif taip ir paslauga sau dviguba pasidarėm... apsiėjom be lašinės ir dabar mokam, stengiames nepamiršti, nors MP pagrindinis mūsų gėrimas, bet jau kefyrą šliurpsim oi oi oi ax.gif
kažkaip tik dešimtame mėnesy buteliukui pripažinimas atejo..., o snapuką tai nuo 4 mėn naudojom, kai mamka išeidavo kur tongue.gif , tečiui gi reikdavo vaika pamaitinti ... bigsmile.gif nežinau kaip jį ten išmokė, ale geras mokytojas buvo megalol.gif
Atsakyti