Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

Aš apie Avent Magic rašiau. smile.gif
Atsakyti
Mano spirgas tą puodelį naudoja tik dantų galandimui doh.gif
Jei laikau, kad gretų, tai tik apžioja ir pučia doh.gif tada juokias laimingas tongue.gif O jei patraukiu ir parodau, kad bėga, ar pats netyčia patraukia, tai labai susiraukia, kad kažkas į burną pateko. Visas skystis geriausiu atveju nuvarva per smakrą,o blogiausiu - išpurškiamas ant manęs doh.gif
Atsakyti
musu zuikis niekada negere is puodelio su snapeliu ir buteliuko nelabai eme,tik praeita vasara lauke is jo gerdavo,o siaip visa laika arba is saukstelio,veliau tiesiai is podelio ar stiklines,tik pati jam turedavau laikyti,o vat visai neseniai,gal pries pora sav pats pasieme stikline i rankas ir nuo tol graziausiai geria savarankiskai thumbup.gif
Atsakyti
Mes nuo 5 men bandem bet nelabai sekasi dar lotuliukas.gif
O buteliuko nepripazistam visiskai schmoll.gif
Atsakyti
man daktaras sake, kad galiu dabar pratint duot gert ish puodelio su snapeliu, nes sako reikes buteliukus ishmest kai jai metai sueis, nes tipo dantim nesveika ir t.t. tai karta bandziau duot....tai jis ta puodeli tik grauze, net nebande gert. rankeneles i burna susikisha...zaide, bet gert nenorejo visai.
Atsakyti
suneliui tuoi 11men,pratinu prie puodelio gan seniai,bet nieko nesigauna,nori bandyt gert,bet bijo kai pajunta vandeni...
Atsakyti
4u.gif

Savo mazei pasiuliau is puodelio gerti apie 7 men. mirksiukas.gif Tai tikras vargas visiskai atsisako verysad.gif , suciaupia luputes ir viskas, tad bandysim veliau, po truputi pratintis. blush2.gif
Atsakyti
5 mėn proga daviau savo vaikiui pabandyti gerti iš snapelio Avent su trim skylutėm. Ir puikiausiai vaikis suprato, kad reikia čiulpti tą snapuką. Dar jam patiko, kad galima jį pakramtyti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 20, 21:00)
mano turtuj suejo vieneri,bet niekaip nieismokstam gerti is puodelio su snapeliu.ji isvis net nebando gerti ,o tik zaidzia sad.gif ...noriu mamyciu paklausti nuo kokio amziaus jos pratina savo brangenybes gerti is puodelio,ir kaip sekasi maziesiems g.gif

Maniškis labai skeptiškai reaguodavo į kokias nors naujoves...Naktinį puoduką,šaukštuka (vaikišką),taip pat ir nebe buteliuką su soske,o į buteliuką su trimis skylutėmis kandilkyje.Tai teko kokias dvi dienas priešais teliką vakarais ir dieną kokį kartelį pačiai iš jo gerti,kol mažas susidomėjo ir jam prisireikė.Taip ir prie vaikiško plastmasinio puoduko perėjom,mama gėrė dvi paras pakui perleido mažajam biggrin.gif
Atsakyti
Maniskis taip pat negeria is puodelio su snapeliu.Bando,bando,ziuri.....Is paprasto duodu atsigert,bet dar nelabai gaunasi,nereikia skubet ir kankint vaiko,ateis laikas ir ismoks...
Atsakyti
Aš tai savajam nuo 7 mėn. bandžiau įsiūlyti tą puoduką, bet niekaip netiko. Užteko pamatyti, kad kaimynų mergina iš tokio geria - problemų neliko. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes irgi jau turime magišką puodelį bigsmile.gif Bet dar aišku neišbandėmė. Tikiuosi, kad nevėltui nupirkau lotuliukas.gif
Atsakyti