Įkraunama...
Įkraunama...

Pratinamės gerti iš puodelio

nu va, pabandiau duoti. Tai kol aš laikau puodelį, dar geria, pats į rankas nė už ką neima doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 15:44)
nu va, pabandiau duoti. Tai kol aš laikau puodelį, dar geria, pats į rankas nė už ką neima  doh.gif  lotuliukas.gif

Paims. Nors būna tokių vaikų, kurie tingi patys laikyti buteliukus ar puodukus. biggrin.gif
Atsakyti
NUK Magic Cup
Jus apie si kalbat!?

Mes butent toki turim- visas dangtelis yra plasmasinis kaip ir snapelis. Gert is jo tikrai sunku ir, nors parasyta, kad galima nuo 6menesio naudot, musu zuikis nesugebejo. Is jo pradejo gert gal nuo kokiu 8menesio.
QUOTE(nireglina @ 2006 06 18, 17:21)
Kai maniškiui buvo 6 mėn, pradėjau primaitinti ir nupirkau tą puodelį. Kadangi niekad nebuvo gėręs iš buteliuko, nemokėjo gerti ir iš to puodelio. Tuomet nupirkau paprastą puodelį su snapeliu. Sūnus jau būdamas 7 mėn. sėkmingai gėrė iš tokio puodelio. Tą magiškajį padovanojome.

Ismokiau butent kaitaliodama vis su tais paprastais buodeliais, kur snapeli trys skylutes. Gerimas pats is jo bega, todel musu mazius tik taip suprato, kad is to snapelio turi begt atsigerimas! Veliau, kai ismoko patraukt is to paprasto puodelio, daviau ir ta Magiskaji! Viskas pavyko. O dar taip pat buvau nupirkus puodeli su silikoniniu virsum. Iseina kaip ir binkutes virsus, tik snapelis platesnis ir didesnis. Dabar geriam is Magic cup ir is to su silikoniniu virsum. Jis atrodo taip: Nuby Cup
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 03, 14:58)
NUK Magic Cup
Jus apie si kalbat!?

Mes butent toki turim- visas dangtelis yra plasmasinis kaip ir snapelis. Gert is jo tikrai sunku ir, nors parasyta, kad galima nuo 6menesio naudot, musu zuikis nesugebejo. Is jo pradejo gert gal nuo kokiu 8menesio.
Ismokiau butent kaitaliodama vis su tais paprastais buodeliais, kur snapeli trys skylutes. Gerimas pats is jo bega, todel musu mazius tik taip suprato, kad is to snapelio turi begt atsigerimas! Veliau, kai ismoko patraukt is to paprasto puodelio, daviau ir ta Magiskaji! Viskas pavyko. O dar taip pat buvau nupirkus puodeli su silikoniniu virsum. Iseina kaip ir binkutes virsus, tik snapelis platesnis ir didesnis. Dabar geriam is Magic cup ir is to su silikoniniu virsum. Jis atrodo taip: Nuby Cup

Va va toki ir nupirkau.... 4u.gif

O cia gera minti davei reiks nusipirkti maciau maximoj yra uz pora lituku tie su trim skylutem puodeliai... Niu bandysim gal ismoks... biggrin.gif
Atsakyti
O mano dukrytė pradėjo gerti iš Avent puodelio thumbup.gif Dabar geria ir sultis, ir arbatą lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškė,tai dar nelabai noriai geria iš puodelio,pakolkas jai tai tik žaidimas,išpradžiu pakandžioja snapeli,kai ji nuimu,tada kiša i puodeli rankyte.
Na žodžiu nelabai ir geria,bet po truputi jau judam tinkama linkme lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sirdukas @ 2006 07 03, 14:58)
NUK Magic Cup
Jus apie si kalbat!?

QUOTE(rimvyda1 @ 2006 07 03, 19:04)
Va va toki ir nupirkau.... 4u.gif

O cia gera minti davei reiks nusipirkti maciau maximoj yra uz pora lituku tie su trim skylutem puodeliai... Niu bandysim gal ismoks... biggrin.gif

Nupirkau Maximoj uz 2 Lt su trim skylutem ir tik pora kartu parodziau, kad bega... Ir ka jus manot geria mazius... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Niu va kaip gerai kai yra SM biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif VALIO
Atsakyti
Mes dar irgi nemokam iš puoduko gert, ax.gif draugė padovanojo tokį iš kurio neišsipila, šiap labai patogus daiktas, bet kad jis dar kaip žaislas mums
Atsakyti

[QUOTE]
Na žodžiu nelabai ir geria,bet po truputi jau judam tinkama linkme

thumbup.gif vadinasi nedauk jau truksta thumbup.gif
Atsakyti
Papasakosiu tai, ka nuskaiciau vienoje knygoje:
Ar Jusu kudikis prades gerti is puodelio penkta, desimta ar astuoniolikta menesi, jis vis tiek galiausiai tures prie jo pereiti. Puodelis su snapeliu TEORISKAI siulo grazu perejima nuo ciulpimo prie gurksnojimo, bet kai kurie vaikai ju nemegsta. Ir nors, naudojant puodeli su snapeliu, is pradziu skyscio laistysis maziau, paskui vis tiek reikes papildomai mokytis gerti is iprastinio puodelio ir vis tiek gerimas laistysis.
Atsakyti
maniskis is paprasto puodelio geria jau nuo 8men.,visi leliai gali ismokt,tik reik kantrybes,reik uzsiimt.Man pavyzdziui labai negrazu kai vaikas kokiu 2metu is buteliuko geria schmoll.gif ,maciau tokiu begale,mamos nesivargina pratint prie puodelio,joms lengviau taip-padave buteliuka ir ramu. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristyyynyte @ 2005 11 20, 20:00)
mano turtuj suejo vieneri,bet niekaip nieismokstam gerti is puodelio su snapeliu.ji isvis net nebando gerti ,o tik zaidzia sad.gif ...noriu mamyciu paklausti nuo kokio amziaus jos pratina savo brangenybes gerti is puodelio,ir kaip sekasi maziesiems g.gif

Aš pradėjau duoti gerti iš puodelio su snapeliu nuo 6 mėn. Iš pradžių sunku buvo, bet tada nupirkau AVENT puodelįč kad vaikas galėtų pats gerti. Tai tapo ir pramoga, ir pamoka. Svarbiausia, kad ji pati galėtų tai daryti, o ne mama duotų gerti.
Atsakyti