QUOTE(wowavyva @ 2009 10 10, 13:14)
kriste, as jau kokia savaite gyvenu taip nesamoningai kaip tu. pagrinde vakare ir pries miega prasideda cirkai
tavo aprasyta situacija pries miega ir man buna. nervina iki negalijo
Tai va,nesilaukciau, tai nesinervinciau, o dabar
QUOTE(slitka @ 2009 10 10, 14:18)
as irgi galvoju kaip cia man del tos pompos daryt, is tikruju as prie jos labai jau pripratus, ir man ji gana patogi, pliusa dedu vien todel kai naudojau tik penus glikolizuotas buvo tikrai aukstas svyruodavo nuo 8, o pries uzdedant pompa paskutinis buvo beveik 10...tai trumpai tariant nelabai buvo ka ir svarstyt , o kai pompa uzsidejau tai viska gerai susikontroliavau, glikuotas iki 6 buvo nukrites, uztai ir bijau jei po nestumo grysiu prie penu, kad vel nebutu bajeriuku su cukrai ir pan
tiesa,o jei as nusiperku pompa, tai man tie priedai jau pradeda kainuot, ligoniu kasos nebekonpensuoja?
As tai galvoju, kad glikolizuotas gresnis tik del to, kad dazniau matuojames, labiau sekam savo cukriukus, kai laukiames, uztai tokie ir rezultatai. Mano pries pompa buvo 7.1, paskui 5.8, o dabar 5.5. Bet cia sakau, tik del to, kad labiau savimi rupinuosi, nes pries tai, tai nevisada ir pasimatuodavau ir isvis zymiai reciau matuodavausi ir sekdavau savo cukrus. Uztai suemus save i rankas ir su penais viskas gerai butu. O priedai net iki 350 lt gali kainuoti menesiui
. O mums ir taip bus kur pinigelius padet
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 10, 16:40)
faktas kaip blynas nes as primokejau ir sakyciau nemaza sumele,kai anksciau nemokejau nieko
nezinau kiek jame tiesos bet is vaistines ir as isejau kaip maisu trenkta...gal yra ir kitu mamyciu kurios eme kompensuojamuosius vaistus ilgo ir trumpo veikimo pvz.rugseji ar si menesi?idomu kaip jom...labai noretusi kad as klysciau...
As emiau Humaloga dviem menesiam, emiau rugsejo 18-a diena, tai primokejau 4 ct, parasyta primoketi 4.34 Lt, nuolaida 4.30 Lt, moketi 4 ct. Tai cia nuolaida turbut su Camelia kortele. Tai pagal ka ir kaip jie cia tas priemokas skaiciuoja, tai neisivaizduoju