Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(slitka @ 2009 10 09, 11:35)
jetau jetau kad man tokios bedos......................
hmmm niu tikrai negali gerti kavos su grietinele , isvis mums nieko negalima, juokauju nepyk uz toki pasisakyma, bet kartais tikrai ne tik verkti bet ir juoktis norisi,  MUMS VISKA GALIMA TIK MOKEKIM TAI REGULIUOTI IR VISKAS BUS TVARKOJ

Kiek pamenu šiai nėštukei GD mirksiukas.gif Jai sudėtingiau su maistu... Pati tai patyriau ax.gif
Atsakyti
as leidausi levemira iki pompos. man thumbup.gif tiko. kiek zinau, ji tik su novorapidu derina, bet tikrai negaliu 100% garantuoti.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 10 09, 11:59)
Mergaitės, ar yra, kas leidžiasi Levemirą?  unsure.gif Ir apskritai, kokias kombinacijas (išskyrus NovoRapidą su kažkuo) dar vartojat?

Aš leidausi Levemir iki pompos... Kartu buvo Humalog. Tik gal neteisingai klausimą supratau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 spalio 2009 - 12:10
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 09, 13:05)
kiek zinau, ji tik su novorapidu derina, bet tikrai negaliu 100% garantuoti.

Nea, ne tik schmoll.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 09, 13:09)
Aš leidausi Levemir iki pompos... Kartu buvo Humalog. Tik gal neteisingai klausimą supratau?

Va va va! Noriu keisti, išnaršiau visur, manau, tai būtų viena iš idealiausių kombinacijų man. Papasakok truputį plačiau- kas, kaip, kur, kokia savijauta, ko tikėtis, pliusai/ minusai?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 10 09, 12:20)
Va va va! Noriu keisti, išnaršiau visur, manau, tai būtų viena iš idealiausių kombinacijų man. Papasakok truputį plačiau- kas, kaip, kur, kokia savijauta, ko tikėtis, pliusai/ minusai?

Na, kažko labai nepasakysiu, nes tokią kombinaciją naudojau apie gerą mėnesį. Prieš tai leidausi Humalog+Lantus. Savijauta buvo pakankamai gera, bet gi pati žinai, kad čia kiekvienam individualiai veikia. Kažkokio super efekto nepajaučiau, kad jau taip staigiai viskas idealu. Pamenu, kad pirmas dienas buvo lyg aukštoki cukrai ir man jo reikėjo daugiau nei Lantus'o.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 09 spalio 2009 - 12:28
Tai aš taip ir dariau. Po pietų juk tik po 2 val ateina sesutės cukraus matuot, o aš prieš valandą jau būnu susireguliavus. Tai valanda po valgio jei būna 8-9 mmol, viskas ok, jei daugiau tai dasileidžiu. Tik kad pastoviai mažoki cukrūs ligoninėj buvo, 2,6-5 mmol, tai čia nieko nesakė. Bart gavau tik už "naminius" cukrus.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 09, 09:21)
blin idomu man butu su ta Baliutaviciene pabendraut, kas ten per zveris ji  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet gal kada kita karta  tongue.gif

smile.gif as pirmadieni pas ta"zveri" eisiu.tai jau dabar save bandau psichologiskai nuteikt, bet nelabai iseina.tiesa sakant, labai gailiuosi, kad pas Birzieti nepatekau si menesi.o iki kito men mano gine neleidzia laukt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepa27: 09 spalio 2009 - 14:16
Na ka sveikutes visos esamos ir busimos mamytes 4u.gif as irgi jungtis noriu prie jusu, aisku gal ne toks daznas svecias kolkas esu bet tikiuosi pabendrausime smile.gif stazas pas mane kaip ir daugumos yra nemazas nes irgi nuo vaikystes sergu bet zinau kad prisiziurint nebaisu niekas ir gyventi galima kaip ir sveikiem laaaaabai ilgai smile.gif
Papildyta:
noriu pasiteirauti ar cia visos mamytes ruosiasi gimdyti kauno klinikose?o gal yra ir kituose miestuose gyvenanciu ir besiruosianciu gimdyti ne kaune?
Atsakyti
As kauniete, tai nieko negaliu nei patarti, nei pasakyti ax.gif
Atsakyti
na bent pravertus puslapiukus tai matau kad dauguma mamyciu cia gimdo kaune smile.gif va ir jus matau sausio laukiate tai as irgi laukiuosi ir sausi tureciau gimdyti smile.gif kokia diena nusimato didysis ivykis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2009 10 09, 20:06)
na bent pravertus puslapiukus tai matau kad dauguma mamyciu cia gimdo kaune  smile.gif va ir jus matau sausio laukiate tai as irgi laukiuosi ir sausi tureciau gimdyti smile.gif kokia diena nusimato didysis ivykis? blush2.gif

O tu jau trecio laukiesi? Kaip supratau seniai sergi CD? Kaip pirmi du nestumai praejo?
Atsakyti
taip treciaisis blush2.gif ir tikiuosi paskutinysis biggrin.gif ...siaip du vaikiukai buvo kruopsciai planuoti o va treciasisi na kaip cia pasakius ...netyciukas..... blush2.gif nusprendem jei jau taip nutiko tai vadinasi taip turi buti bet vis kazko neramu...atrodo su pirmaisiais nestumais tiek baimiu nebuvo o va su siuo tai pastovei nerimas kad tik viskas butu gerai ir vaikiukai nesirgtu...na bet cia jau matyt ne mum spresti kaip bus ateity...svarbiausias dabar sulaukti savo lemiamos dienos ir sekmingai isnesioti leliuka wink.gif siaip praeiti du nestumai ejosi neblogai aisku pati pabaiga baigesi cezariu bet kaip gydytojai sako ne del cd o del placentos buvo bedos...tai kaip ir treciasis nusimato planinis g.gif
Atsakyti