QUOTE(pupa1 @ 2009 10 09, 12:04)
Sveikutes, va ir man sukilo cukriukai , kelintas rytas rodo 6.2 nevalgius, jau begsiu darytis tyrimu is venos. Su antru nestumu buvo nustatytas anglevandeniu netoleravimas, paskui po gimdymo atsisstate, dabar kakzko uzkile. Dabar labaai daug geriu pipirmeciu arbatos, spanguoliu papildu (na norim dukrytes labai
). Ar gali nuo kokiu papildu ra arbatu uzkilti, o gal nuo varskes (irgi daug valgau). Dar norejau pasiteirauti ar galima gerti kava su grietinele (10 proc rieb), gal nuo to kila, labai cafe late megstu.
jetau jetau kad man tokios bedos......................
hmmm niu tikrai negali gerti kavos su grietinele , isvis mums nieko negalima, juokauju nepyk uz toki pasisakyma, bet kartais tikrai ne tik verkti bet ir juoktis norisi,
MUMS VISKA GALIMA TIK MOKEKIM TAI REGULIUOTI IR VISKAS BUS TVARKOJ
Papildyta:,
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 09, 12:17)
slitka, as tokia pat bloga
apskritai i dienyna 50% irasau turbut... kai bunu namie ir turiu po ranka tuos lapus. o siaip... matuojuosi del saves ir manau niekas geriau uz mane nesuvaldys to. ka jie man patars? baze pasididinti? daugiau leistis, maziau valgyti? tarkim buna gi pompa sudurniuoja ir tuo metu aukstas buna, tai ka tada?... man tik susirgus reikejo daugiau patarimu ir pagalbos, dabar kazkaip skeptiskiau i tai ziuriu.
jetau kaip as dziaugiuosi kad ne viena as tokia
tikrai labai dziaugiuosi , tikrai pradzioj tikrai visko reikejo, o dabar kaip kazkur juk jau rasiau, kad tikrai ne vienus metus sergam ir zinom savo nuklydimus ir pacios reguliuojam, o kad pompa padurniuoja tai faktas, ne viena karta isitikinau, ir kartais tokie durniavimai iki asaru davaro
bat as tikrai del to ilgam i depresijas nesoku, numusu as ta cukru atvirai siandien po mano pompu padurniavimu ir uzsikimsimu davariau cukru iki 18...bet iki pietu po truputi po trupi numusiau iki 3,1, ne taip staigiai , bet po po truputi, ai pati supranti
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 09, 11:47)
aitii ar eudora jau patarusios buvo, kad akuseriniame reik pasimatuot ir pasireguliuot cukru pries ateinant matuot sesutems
manau as taip tikrai darysiu