Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

wowawyva ko tu tiek suki galva del tu spalvu doh.gif juk kokia turesi, prie tokios priprasi.Man gal mieliausiai ziurisi tas zalias su juodu.o kaip lopsys, tikrai gerai tas pilkas su melynu.Sako, kad vaikams nereikia miegojimui ryskiu spalvu, blasko juos.O tas raudonas su juodu tikrai kazkaip labai man rezia aki ax.gif
O kedute, as dabar galvoju, kad galbut imciau ta naujesne, nes toj, kuria as turejau, man labai nepatiko tas, kur galvyte isistato.Cia matau kitoks.

Insulino poreikis turi tau dideti, pamatysi kokios dideles dozes bus(bent jau man taip buvo)nepamenu po kiek leisdavaus, bet pamenu, kad kraupau, kad tiek reikejo didinti dozes.
Atsakyti
man sake, kad nestumo gale buti, kad insulino poreikis bus dvigubas ar trigubas, idomu, kaip realiai. bet jau dabar man baisu, dozes oho kokios, atrodo nors imk ir valgyk salotas tongue.gif

aister, o kiek laiko cabriofix'a naudojai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 04 spalio 2009 - 11:50
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 04, 11:50)
aister, o kiek laiko cabriofix'a naudojai?

Ant remo, tai kol sedet pradejo, tai kazkur iki 6 men.Paskui jau su sportinuku vazinejom, bet su ta kedute dar masinoj ji veziojom, gal iki kokiu 8 men mirksiukas.gif
Atsakyti
ploja.gif Aūūūūūūūūū ploja.gif Ar vėjas visas nupūtė, kad beveik niekas nebesivaidena temutėj g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 13:38)
sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri. antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.

Laba mirksiukas.gif Aišku gaila, kad ir vėl istorija kartojasi, ale mielai priimsim į chebrą rolleyes.gif O šį kartą viskas turėtų būt paprasčiau, nes jau daug ką žinai ir nerimo turėtų būti žymiai mažiau.

QUOTE(madmuazele @ 2009 10 03, 20:01)
Man jau geda cia rasyti su savo nesamonem

Nu Madmuazele, tu tik mažiau nervuokis ir gėdinkis, nes tau tikrai nuo to cukrus kyla doh.gif taigi kaip tik rašyk kas ir kaip, ir gal bendrom jėgom atrasim kokią priežasčių-pasėkmių grandinę. Kuo daugiau dalinsimės patirtim - tuo bus lengviau mirksiukas.gif Taip kad rašyk ir nesnervuok drinks_cheers.gif

Wowavyva, šiaip man raudona spalva labai patinka, bet lopšio irgi raudono neimčiau schmoll.gif (nors pas mus raudonas blush2.gif , bet ne iš vidaus, o tik iš išorės ). Lopšys tai man tas su žalsvu vidum patiktų. O sportinuką raudoną tai paimčiau ax.gif bus tikri sportiniai ratai biggrin.gif
beje, vien salotų valgyt irgi nerekomenduoju schmoll.gif bo rezultatas nuo to geresnis nebus, tik nervuosies dar labiau. Taip jau yra, kad to insulino kurį laiką reikės daugiau, betgi laukti jau liko ne tiek ir daug irnesakyk.gif taip kad leiskis tiek, kiek reikalauja organizmas ir nesuk sau galvos mirksiukas.gif O pagimdysi, ir dozės bus dar mažesnės nei prieš nėštumą, nes kai duosies ir lakstysi kaip užsukta, plius dar pieno gamyba, tai to insulino tau gal ir visai nebereikės lotuliukas.gif nu čia pusiau juokais, bet juk tavo dozės prieš nėštumą tikrai buvo nedidelės, nes man tai pradžioj vietoj anksčiau naudotų 8-10 v.v., užtekdavo vos 4 v.v. mirksiukas.gif

Aister, o kokioj autokėdutėj Mantukas dabar sėdi? Ir ar patenkinta turima kėdute? nes aš jau ieškausi kokią reikės merginai nupirkt nes dabartinės jau ilgam nebeužteks doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 04 spalio 2009 - 14:35
QUOTE(Eudora @ 2009 10 04, 14:32)
Aister, o kokioj autokėdutėj Mantukas dabar sėdi?  Ir ar patenkinta turima kėdute? nes aš jau ieškausi kokią reikės merginai nupirkt nes dabartinės jau ilgam nebeužteks  doh.gif

Dabar turim Bebe Confort kedute(tik niekaip nepamenu, ar musu bebe confort tt ar bebe confort ss smile.gif pas mus ta, kuri tvirtinasi ir veidu i gala ir veidu i prieki).Labai faina, plati, patogiai joje miega.Tik minusas, tas kedutes pavertimas gulsciai, kad toki ratuka reikia sukti su ranka.Siaip girdejau, kad maxi cosi nebloga, ir atvertimas tik mygtuku paspaudziamas smile.gif
Atsakyti
eudora, ne ne salotos ne nesciai wowai lotuliukas.gif kapoju be sazines grauzimo ko noriu tongue.gif kada jei ne dabar biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 10 04, 15:46)
Dabar turim Bebe Confort kedute

o neprakaituoja joje nugarytė?
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 10 04, 16:39)
o neprakaituoja joje nugarytė?

Nu ne, neprakaituoja.As ant jos esu uzdejus specialu uzvalkaliuka, tai kai nusitepa, nuimu isplaunu, nereik visos kedutes sveisti ax.gif
Atsakyti
Wowavyva, kažkada buvai žadėjus gmail'e pasirodyt blush2.gif , bet spėju jau pamiršai ax.gif o mes čia iš smalsumo jau baigiam akis pražiūrėt belaukdamos lotuliukas.gif (na, bent jau aš tai tikrai)
Atsakyti
lotuliukas.gif yep, pamirsau ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,
ryt vaziuoju i klinikas tyrimams, taip bijau, kad neguldytu.... cukrus kontroliuoju - daugiau kaip 6,8 mmol po valgio jau nebuna...

liepa27, papasakok kaip su pirmu nestumu buvo, ar pati gimdei ir kelinta savaite? su dieta tvarkeisi ar insulina skyre? o po nestumo viskas susitvarke?... domaujuosi, nes ir man GD...
Atsakyti

Sveikutes mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

As vis paskaitineju jusu pokalbiukus blush2.gif
O jus kokia nors arbata geriat kuri padetu numust cukru?
Mano cukriukas nekyla auksciau nei 8.3 po valgio fu fu fu
siaip dazniausiai laikosi 3.9 4.3 4.4 man pakol kas vaistuku nereikia,bet labai pergyvenu del savo stebukliuko.
Pries nestuma tyrimai buvo geri 4.5 o 24sav dare tyrimus ir parode 8.3 pasodino ant dietos.
Ar galiu jusu paklaust ar jus visos sergat cukralige ar tik nestumo metu organizmai netoleruoja cukraus?
Atsakyti