Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

pas mane irgi toks a la vokelis smile.gif sunku labai man su tais pirkinukais, zinai, pirmas vaikas, ne viska zinai, supranti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 01, 16:24)
pas mane irgi toks a la vokelis smile.gif sunku labai man su tais pirkinukais, zinai, pirmas vaikas, ne viska zinai, supranti smile.gif

tikrai suprantu biggrin.gif
As buvau per daug visko susipirkus biggrin.gif Ir dabar dar kartais per daug visko priperku biggrin.gif
Atsakyti
as jauciu irgi prisipirksiu ko nereik per daug, o ko reik nenusipirksiu doh.gif
Atsakyti
wowavyva, as gruodzio 7 gulsiuos i endokrinologini mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 01, 20:11)
as jauciu irgi prisipirksiu ko nereik per daug, o ko reik nenusipirksiu  doh.gif

Dar pridovanos visko.Nors daugiausia tai barskuciu prinesa biggrin.gif To tai nei vieno nepirkau biggrin.gif
Atsakyti
tai gal susitiksim bigsmile.gif
Atsakyti
ku ku ploja.gif Ko cia taip tylu?
Atsakyti
4u.gif sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri verysad.gif antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.
Atsakyti
QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 13:38)
4u.gif sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri verysad.gif antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.

Labas 4u.gif . Nieko tokio, susitvarkysi, juk jau turi patirites. O mes tau padesim kuo galesim friends.gif
Papildyta:
Madmuazele, kaip tau? Ar skambinai Petrenko? Kur dingai, mergyt? lens.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 10 03, 18:00)
Madmuazele, kaip tau? Ar skambinai Petrenko? Kur dingai, mergyt?  lens.gif

A kaip man... vel viskas daugmaz gerai lotuliukas.gif Neprisiskambinau kelis kartus Petrenko, uztat cukriukai buvo idealus ta diena doh.gif
Bandau kazkaip susitvarkyti rolleyes.gif
Man jau geda cia rasyti su savo nesamonem blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 12:38)

Sveika 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 03, 20:01)
A kaip man... vel viskas daugmaz gerai lotuliukas.gif  Neprisiskambinau kelis kartus Petrenko, uztat cukriukai buvo idealus ta diena doh.gif
Bandau kazkaip susitvarkyti rolleyes.gif
Man jau geda cia rasyti su savo nesamonem blush2.gif

Na, svarbu, kad geriau. Tik aisku dar geriau butu, kad tie pagerejimai ilgesni laika pas tave issilaikytu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 03 spalio 2009 - 19:04
Bijau ka ir sakyti doh.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
ilga diena buvo blink.gif teko pabuvot tiek vaikiskose pardese, tiek ausros vartuose lotuliukas.gif
dabar ateinu pasiguost, kad esu spazmas ir atsinesu kruva vezimu lotuliukas.gif
vaziavom uzsisakyt, uzsirezervuot vezimelio. issirinkau taip:
user posted image
user posted image

Bet dabar galvoju, kad ir sportinuko noriu tokio doh.gif
user posted image

Bet koki lopsi jamti? noriu, kad butu skirtingi... lieka nebent sitas
user posted image
bet nezinau ar draugausiu as su ta raudona doh.gif doh.gif doh.gif vyrui tas pats, rinkis ka nori, jam dzin gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
is pradziu, beje, galvojau apie toki sportinuka
user posted image
bet vel - raudona... savo spintos ar namie neturiu NIEKO raudono, tai negi realu, kad manes nenervuos raudonas vezimas?
Kedute turbut jamsim tokia
user posted image
nauja kolekcija, su visokiais paturbinimais (didesne, medziaga geresne, atloseliai kitokie ir t.t.), 100lt brangesne nei senosios. galvoju, ar del pusmecio verta moket daugiau ar ne.... doh.gif rolleyes.gif

man dideja insulino poreikis. ir stipriai.
Atsakyti