pas mane irgi toks a la vokelis sunku labai man su tais pirkinukais, zinai, pirmas vaikas, ne viska zinai, supranti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 01, 16:24)
pas mane irgi toks a la vokelis sunku labai man su tais pirkinukais, zinai, pirmas vaikas, ne viska zinai, supranti
tikrai suprantu
As buvau per daug visko susipirkus Ir dabar dar kartais per daug visko priperku
as jauciu irgi prisipirksiu ko nereik per daug, o ko reik nenusipirksiu
wowavyva, as gruodzio 7 gulsiuos i endokrinologini
Papildyta:
Dar pridovanos visko.Nors daugiausia tai barskuciu prinesa To tai nei vieno nepirkau
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 01, 20:11)
as jauciu irgi prisipirksiu ko nereik per daug, o ko reik nenusipirksiu
Dar pridovanos visko.Nors daugiausia tai barskuciu prinesa To tai nei vieno nepirkau
tai gal susitiksim
ku ku Ko cia taip tylu?
sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.
QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 13:38)
sveikutes.jungiuosi ir as i jusu buri antras nestumas ir antras-nestuminis diabetas.vel tospacios proceduros laukia.cukraus sekimas ir pan.
Labas . Nieko tokio, susitvarkysi, juk jau turi patirites. O mes tau padesim kuo galesim
Papildyta:
Madmuazele, kaip tau? Ar skambinai Petrenko? Kur dingai, mergyt?
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 10 03, 18:00)
Madmuazele, kaip tau? Ar skambinai Petrenko? Kur dingai, mergyt?
A kaip man... vel viskas daugmaz gerai Neprisiskambinau kelis kartus Petrenko, uztat cukriukai buvo idealus ta diena
Bandau kazkaip susitvarkyti
Man jau geda cia rasyti su savo nesamonem
Papildyta:
QUOTE(liepa27 @ 2009 10 03, 12:38)
Sveika
QUOTE(madmuazele @ 2009 10 03, 20:01)
A kaip man... vel viskas daugmaz gerai Neprisiskambinau kelis kartus Petrenko, uztat cukriukai buvo idealus ta diena
Na, svarbu, kad geriau. Tik aisku dar geriau butu, kad tie pagerejimai ilgesni laika pas tave issilaikytu
Bijau ka ir sakyti
sveikos
ilga diena buvo teko pabuvot tiek vaikiskose pardese, tiek ausros vartuose
dabar ateinu pasiguost, kad esu spazmas ir atsinesu kruva vezimu
vaziavom uzsisakyt, uzsirezervuot vezimelio. issirinkau taip:
Bet dabar galvoju, kad ir sportinuko noriu tokio
Bet koki lopsi jamti? noriu, kad butu skirtingi... lieka nebent sitas
bet nezinau ar draugausiu as su ta raudona vyrui tas pats, rinkis ka nori, jam dzin
is pradziu, beje, galvojau apie toki sportinuka
bet vel - raudona... savo spintos ar namie neturiu NIEKO raudono, tai negi realu, kad manes nenervuos raudonas vezimas?
Kedute turbut jamsim tokia
nauja kolekcija, su visokiais paturbinimais (didesne, medziaga geresne, atloseliai kitokie ir t.t.), 100lt brangesne nei senosios. galvoju, ar del pusmecio verta moket daugiau ar ne....
man dideja insulino poreikis. ir stipriai.
ilga diena buvo teko pabuvot tiek vaikiskose pardese, tiek ausros vartuose
dabar ateinu pasiguost, kad esu spazmas ir atsinesu kruva vezimu
vaziavom uzsisakyt, uzsirezervuot vezimelio. issirinkau taip:
Bet dabar galvoju, kad ir sportinuko noriu tokio
Bet koki lopsi jamti? noriu, kad butu skirtingi... lieka nebent sitas
bet nezinau ar draugausiu as su ta raudona vyrui tas pats, rinkis ka nori, jam dzin
is pradziu, beje, galvojau apie toki sportinuka
bet vel - raudona... savo spintos ar namie neturiu NIEKO raudono, tai negi realu, kad manes nenervuos raudonas vezimas?
Kedute turbut jamsim tokia
nauja kolekcija, su visokiais paturbinimais (didesne, medziaga geresne, atloseliai kitokie ir t.t.), 100lt brangesne nei senosios. galvoju, ar del pusmecio verta moket daugiau ar ne....
man dideja insulino poreikis. ir stipriai.