Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

madmuazele, kas nutiko?
Atsakyti
Turiu, reiks rytoj pasiskambinti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 30, 20:30)
madmuazele, kas nutiko?

Nesuprantu, kodel kartais idealu, o kartais tikras s... g.gif Vel vakare 16... nu net nesuprantu kodel schmoll.gif pakeiciau adata-ziuresiu kas vel bus...
Atsakyti
Tai taip ir daryk mirksiukas.gif , ganau jau tau kanciu su pompa unsure.gif
Atsakyti
Bet ir su penais nebuvo idealus labai schmoll.gif Kaip mane viskas nervuoja... kodel man nepavyksta susitvarkyti verysad.gif
Atsakyti
madmuazele, nusiramink. pati lengviau iseitis ta pompa numesti. bet netikiu, kad beda tik pompoje. kaip pati sakai, su penais irgi ne rojus buvo. is esmes su pompa gi kaip tik turetu buti geriau... nezinau ka tau ir patarti. bet va, buvai su minilinku, tai viskas buvo kaip ir idealu ar ne? kaip tai paaiskint? pasikalbek ryt su petrenko, gal ka racionalaus patars...
Atsakyti
o klausykit, dziovinti ananasai labai kelia cukriukus? Kiek jiems leistis mazdaug? g.gif Jie tikrai naturalus be jokiu cukru ar sirupu...

Kazkas yra, bet kass nepagaunu... nenoreciau mesti pompos, tikrai nenoreciau... bet nezinau ir ka daryti doh.gif
Atsakyti
tu apie tuos tokius supakuotus arba sveriamus mazais gabaliukais? man ten bomba, vengiu as tokiu.
Atsakyti
Aga, tokius.... bet jie is Weledos, tikrai be papildomu cukru...

Su tuo minilink'u... man cukrai neatitikdavo su juo kazkiek, kartais aukstesni, kartais zemesni... bet kaip man aiskino, kad jis rodo tikrus duomenis (lyg is limfos unsure.gif )... o kur mes matuojam-jie vis viena kazkiek iskreipti-nes paemus is skirtingu kuno galu tuo pat metu su tuo paciu aparatu duomenys gali gerokai skirtis... sake nesibaiminti, ir tie rezultati teisingiausi...

Man dar viena dalyka sake... kad pries mmm visada padideja cukriukai, reikia ir daugiau insulino... na gal ir tiesa g.gif gal cia man pries mmm taip vel... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 30 rugsėjo 2009 - 20:51
teoriskai neva tai ir pries mm ir per reikia daugiau insulino, bet as niekada to nepastebejau.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 30, 14:20)
yep, as irgi ferreti jamsiu, issirinkau jau. ne taip paklausiau... pacias kaldrytes kokias perkat?

As irgi ferreti pirkau mirksiukas.gif
Bet man ta kaldryte zienai vistiek per plona atrodo, dar dekiuka uzmesdavau blush2.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 30, 20:49)
Aga, tokius.... bet jie is Weledos, tikrai be papildomu cukru...

Nebandziau as tu ananasu is Welwdos, bet tie kur buna sveriami, tai man ziauriai kelia mirksiukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 30, 20:52)
teoriskai neva tai ir pries mm ir per reikia daugiau insulino, bet as niekada to nepastebejau.

Man irgi nei pries, nei per nereikia daugiau insulino unsure.gif
Atsakyti
aister, koki kombinzona turejai pirmajam? as nupirkau coccodrillo, dar lana care rubelius, tai galvoju turetu buti nesalta? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 10 01, 11:15)
aister, koki kombinzona turejai pirmajam? as nupirkau coccodrillo, dar lana care rubelius, tai galvoju turetu buti nesalta? tongue.gif

As irgi lygtai coccodrilo turejau.toks ten ir vokelis ir kombinzonas pasidaro.Viduj buvo toks kaip peliukas.Nebuvo tikrai salta, i lauka kiekviena diena vezdavau is pradziu po 5 min, paskui po 10 min ir t.t.Uzsigrudines mano vaikis biggrin.gif Bet ir ligu palyginus mazai pas ji buve smile.gif
O lana care neturejau, nezinau ju.Na suprantu, kad cia silti is avies vilnos, bet tokiu neturejom smile.gif
Atsakyti