Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

tarkim as neimciau Dana pompos. Esu su accu chek Spirit ir esu patenkinta. Damoket nereikia. Pries pirkdama pompa sau, dar pabandysiu paradigm, bet man kazkaip paradigmas prasmingas atrodo nebent perkant ir minilinka. Tarkim aitii bande paradigm ir jai nepatiko. as jokios kitos nebandziau, dejaus iskart Spirit.
Atsakyti
minilinka

kas tai?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 16:10)
tarkim as neimciau Dana pompos. Esu su accu chek Spirit ir esu patenkinta. Damoket nereikia. Pries pirkdama pompa sau, dar pabandysiu paradigm, bet man kazkaip paradigmas prasmingas atrodo nebent  perkant ir minilinka. Tarkim aitii bande paradigm ir jai nepatiko. as jokios kitos nebandziau, dejaus iskart Spirit.

o kas yra minilinka tas? mano ta pazistama kur turi ta paradigmos tai sake siaip jji yra labai brangi. apie 17 000lt kainuoja. ji buvo pasijungusi dana firmos, bet jai irgi nepatiko, sake labai daznai uzsikisdavo ir oro burbuliuku susidarydavo.
Atsakyti
Minilinkas-tai tas aparatukas, kuris pastoviai rodo, koks yra cukrus.Na, nezinau as tiksliai, kaip jis veikia, bet ji irgi kazkaip reikia su adatele, kaip ir pompa nesioti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 16:54)
Minilinkas-tai tas aparatukas, kuris pastoviai rodo, koks yra cukrus.Na, nezinau as tiksliai, kaip jis veikia, bet ji irgi kazkaip reikia su adatele, kaip ir pompa nesioti ax.gif

a nu aisku tada, kai as gulejau klinikose viena mergina buvo ji pasijungusi. bet ji nuomavosi tik savaitei laiko. as kazka girdejau, kad yra tokios pompos, kurios yra kartu su tuo glikomaciu.
Atsakyti
tarkim as neimciau Dana pompos. Esu su accu chek Spirit ir esu patenkinta. Damoket nereikia. Pries pirkdama pompa sau, dar pabandysiu paradigm, bet man kazkaip paradigmas prasmingas atrodo nebent  perkant ir minilinka. Tarkim aitii bande paradigm ir jai nepatiko. as jokios kitos nebandziau, dejaus iskart Spirit.

as irgi esu su accu chek, kitu ir nebandciau, bet sita pompa man rekomendao tiek danyte tiek petrenko, ai visko man buvo su ta pompa, bet siaip esu patenkinta, apie pirkima irgi masciau, nezinau ar teisybe, bet wowavyva, bet si musu pompa kainuoja berods "tik" 6000 lt.?
Papildyta:
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 16:54)

aga, apsikabineja aparaciukais ir vaikstai smile.gif na man irgi siule ji nuomotis, bet savaitei tektu moket 300 lt, niu man biski didoki pinigeliai savaitelei tai atsisakiau tos minties smile.gif
Papildyta:

tiesa, o paradigm pompa imtum, kaip planuojant nestuma? (niu kitaip ju ir neduoda, apart kai planuoji arba esi jau nescia ) biggrin.gif
Atsakyti
yep, spirit 6000 kainuoja.
as pirksiu pompa po gimdymo, manau, tai pries pirkdama pasiimsiu pabandyt (menesi duoda, pats susimoki tik uz keiciamas dalis) ir paradigma.
aister jau pasake viska apie minilinka smile.gif jo islaikymas 300 kelioms paroms kainuoja, tai nezinau kiek reikia uzdirbti, kad galetum sau tokia suma leisti.
Atsakyti
as pavyzdziui esu su dana popa ir esu labai patenkinta, man jokiu probleu su ja nekyla ir lengvai valdoma
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 16:43)
yep, spirit 6000 kainuoja.
as pirksiu pompa po gimdymo, manau, tai pries pirkdama pasiimsiu pabandyt (menesi duoda, pats susimoki tik uz keiciamas dalis) ir paradigma.
aister jau pasake viska apie minilinka smile.gif jo islaikymas 300 kelioms paroms kainuoja, tai nezinau kiek reikia uzdirbti, kad galetum sau tokia suma leisti.

Nu va, ir visai patiko tau ta pompa mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 29, 15:02)
kol kas dar jokių košių, tik MP ir kartais vakarais dar mišinuko gauna  rolleyes.gif o jūs ką, apie košes jau galvojat?  unsure.gif

nu mes dar tik MP visada valgom, bet nusitraukinėju vis rečiau, nes sunku laiką pritaikyt ir pan., tai jaučiu, kad lyg ir mažėja pienelio.. sakau, gal pradėt pratintis prie daržovienės kokios, kol dar viskas šviežia, ką tik iš daržo, tai gal kokį kartelį per dieną taip pasipildytumėm savo racioną g.gif o kodėl pradėjai duot mišinuką ir kada? košikių nenorit dar?
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 29, 20:09)
nu mes dar tik MP visada valgom, bet nusitraukinėju vis rečiau, nes sunku laiką pritaikyt ir pan., tai jaučiu, kad lyg ir mažėja pienelio.. sakau, gal pradėt pratintis prie daržovienės kokios, kol dar viskas šviežia, ką tik iš daržo, tai gal kokį kartelį per dieną taip pasipildytumėm savo racioną g.gif o kodėl pradėjai duot mišinuką ir kada? košikių nenorit dar?

mišinuką duodu kai neužtenka pienuko, bet taip būna ne kiekvieną dieną. O košių gydytoja kol kas nerekomendavo, nes svoris gerai auga ir su pienuku, o tas mišinėlio davimas kadangi pakankamai retas, tai tipo ir tų košių nereikia. Nors kai buvo 3 mėnesiai, tai sakė, kad gerai būtų pratempt iki 4 mėnesių, ir tada jei jau neužteks pienuko, tai tipo bus galima duot košes. Tai ir galvoju, kad spėsim dar tų košių prisivalgyt. Juo labiau, kad daržo neturim, tai ir nemanau, kad ką nors prarasim vėliau pradėdamos košes valgyt.
sorry, merginos, kad off topic'ą pavarėm blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 18:09)
Nu va, ir visai patiko tau ta pompa mirksiukas.gif

yep, yra pliusu tikrai.
Atsakyti