Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(Daisiuke @ 2009 09 29, 13:16)
sveikos smile.gif

7 diena ir as eisiu pas birzieti...bet nzn manau neskambinsiu jam...jis man sake ateit 36 savaite...tai va ir bus 36..kortele mano vistiek pas ji, tai i registratura tikrai nereik, tai galvoju gal ir neskambinsiu, netrugdysiu.. unsure.gif

tai tu matyt kmuk poliklinikoj prisirasius, as dra nespejau, uztai sake, kai persirasysiu nei taloneliu, nei registraturu nereikes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 13:24)
jo mobilaus neturi? manau, paprasciau butu pasiskambint i mobilu, trumpai pasakyt kad isbrauke tavo laika ambulatorijoj ir tu nori pas ji patekti smile.gif

nea mobilaus neturiu, turiu tik kabineto biggrin.gif , niu bandysiu ryt prisikambint i kabineta, jei nepavyks, kaulinsiu is taves telefono wink.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 08:44)
prothofanas mane jau erzina doh.gif

Dėl hipo nori keist? O dozės nemažini? unsure.gif
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 11:19)
cia niekas man jo nepakeis

Iš kurio tu krašto?
QUOTE(inguška @ 2009 09 29, 11:21)

Kaimynka bigsmile.gif
Atsakyti
protophanas turi stipru veikimo pika, bent jau man joks doziu mazinimas nepadejo.
slitka, tuoj parasysiu mobilu, kad nereiktu kaulyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 29, 13:28)
tai tu matyt kmuk poliklinikoj  prisirasius, as dra nespejau, uztai sake, kai persirasysiu nei taloneliu, nei registraturu nereikes smile.gif
Papildyta:

tai kad ne, as neprisirasius prie kmuk poliklinikos...as ejau su siuntimu kazkada...tada jis nusiunte pas petrenko..sako jei israsys insulina tada ateik...nuejau tada pasiskambinus, prieme..ir vis sakydavo kad kortele bus pas ji..ir paskutini karta kai buvau sako ateik 36 savaite smile.gif tai galvoju ir neskambinsiu..ven tam kad pasakyciau jog ateisiu.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 10:22)
As gulsiuos, vien del to, kad pasikeisciau insulina ax.gif
Nu man gliukuotas nebus didesnis nei 7 doh.gif Bet paaiskinsiu Petrenko, kad vos ne kiekviena nakti as nuo to protophano hipuoju, tai is kur pas mane tas gliukuotas gali but virs 7 doh.gif Nu prikursiu dar ko nors ax.gif

sveikutes 4u.gif
cia yra faktas, kad insulinas visas skirtingai veikia. as naudoju phrotopane, bet jis manes visiskai neveikia. leidziuosi 28vv vakare nueinu miegoti su 4, nakti 4val atsikelu su 8 ir dar dasileidziu trumpo veikimo, kad ryte butu normalus.
wowavyva, gal galetum ir man i az Petrenko numeriuka, bandysiu pasiskambinti jam pasitarti del pompos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 29, 12:28)
Dėl hipo nori keist? O dozės nemažini?  unsure.gif
Iš kurio tu krašto?

Nelabai padeda tas dozes mazinimas doh.gif

Is Mazeikiu as ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 13:35)
protophanas turi stipru veikimo pika, bent jau man joks doziu mazinimas nepadejo.
slitka, tuoj parasysiu mobilu, kad nereiktu kaulyt tongue.gif

dar karteli dekoju ploja.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 21:59)

nea, natūr produkct didis.gif wub.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 29, 13:28)
Kaimynka  bigsmile.gif

uo bigsmile.gif tai tu iš kur?
Papildyta:
Eudora, Dovilytę maitini dar MP ar jau kažką kitą valgot (košytės/sultys/mišinukas)?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 29 rugsėjo 2009 - 13:07
kelniki, tavo dezute perpildyta, nepriima a.z.
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 29, 14:07)
Eudora, Dovilytę maitini dar MP ar jau kažką kitą valgot (košytės/sultys/mišinukas)?

kol kas dar jokių košių, tik MP ir kartais vakarais dar mišinuko gauna rolleyes.gif o jūs ką, apie košes jau galvojat? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 14:10)
kelniki, tavo dezute perpildyta, nepriima a.z.

jau prasitryniau siek tiek 4u.gif
Atsakyti
mergaites, pasidalinkit patirtimi kokios pompos man vertetu prasyti.visiskai nenusimanau tuose reikaluose, nesu niekur susidurusi. viena drauge turi prisijungusi paradigm firmos, ten kur adata pati isisauna, bet jai kiekviena menesi tenka primoketi 65lt. rytoj is ryto bandysiu bandysiu pasiskambinti Petrenko, tai noreciau bent kazkokia nuomone jau tureti. aciu, mergaites, jums uz pagalba 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti