Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(inguška @ 2009 09 29, 09:37)
Žiauru. Mano mažiukui 10 mėn., plius dukrytė, dar neturiu nei kam palikti juos ir gultis vien dėl pakeitimo insulino - košmaras. O su juo nesusitvarkau susileidus po kelių val. dažnai suhipuoju, o atsikeliu su 8.

is kokio tu miesto?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 09:36)
aister, as tavo vietoj net nelaukciau 24sav...

cia niekas man jo nepakeis, nelabai ir pasitikiu as cia esancia endikrinologe.
Pora men dar palauksiu ax.gif
Atsakyti
is kokio tu miesto?

Šiaulių
Atsakyti
niu ***** kaip susinervinau...nu kas per vistos dirba kmuk akuseriniam registraturoj...
trumpai tariant, buvau uzsireggstravus per interneta pas Birzieti 2 kartus, spalio 7 ir spalio 14 d., vakar paskambinau kad panaikintu splaio 14 registracija, o panaikino spalio 7....tai dave birziecio telefona, atseit ryt skambinkis ir tarkis, kad priimtu spalio 7, nes jau matai registraturoj nieko keisti negalima, niu kas per vistos, jetau net karstis ismuse....
panos, ar ten galima susitarti su birzieciu, ar jokiu problemykiu nebus, nes as jau iki spalio 14 tikrai laukti nenoriu, ir taip jau siokioj tokioj nezinioj sedziu kaip ten mano lelius ir pan, tos dienos kaip sventes laukiau...
eina svilp kaip susinervinau....
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 29, 10:39)
niu ***** kaip susinervinau...nu kas per vistos dirba kmuk akuseriniam registraturoj...
trumpai tariant, buvau uzsireggstravus per interneta pas Birzieti 2 kartus, spalio 7 ir spalio 14 d., vakar paskambinau kad panaikintu splaio 14 registracija, o panaikino spalio 7....tai dave birziecio telefona, atseit ryt skambinkis ir tarkis, kad priimtu spalio 7, nes jau matai registraturoj nieko keisti negalima, niu kas per vistos, jetau net karstis ismuse....
panos, ar ten galima susitarti su birzieciu, ar jokiu problemykiu nebus, nes as jau iki spalio 14 tikrai laukti nenoriu, ir taip jau siokioj tokioj nezinioj sedziu kaip ten mano lelius ir pan, tos dienos kaip sventes laukiau...
eina svilp kaip susinervinau....

Paskambink jam, tikrai susitarsi kada susitikti mirksiukas.gif
Esu as taip skambinus, kai nebebuvo vietu uzsiregistruoti, o man butinai pas ji reikejo.Prieme be problemu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 29, 09:58)
Man gruodzio 10d. 24 sav.
Papildyta:
net nesigilinau, ar butinai pilnos 24 sava,turi but g.gif
Birzietis parases 24-25 savaite gultis i endokrinologini g.gif

nea, tikrai nebūtinai. Aš guliausi kai buvo 23, nes man taip patogiau buvo biggrin.gif niekam nekilo jokių klausimų.

QUOTE(inguška @ 2009 09 29, 10:37)
Žiauru. Mano mažiukui 10 mėn., plius dukrytė, dar neturiu nei kam palikti juos ir gultis vien dėl pakeitimo insulino - košmaras. O su juo nesusitvarkau susileidus po kelių val. dažnai suhipuoju, o atsikeliu su 8.

tai manau, kad paaiškinus situaciją tiek Petrenko tiek ir Danytė pakeistų tą insuliną ir be guldymo g.gif manau, verta pabandyt.

Wowavyva, aš 52 dydžio visai nieko neturėjau, bet ir nepasigedau. Juo labiau, kad ir tas 56 nelygus 56. Nes akivaizdžiai matėsi, kad vieni yra didesni, kiti - mažesni. Tai dėjau nuo pradžių 56 ir nei iš vienų neiškritom blush2.gif aš, nors ir ne suvalkietė, manau, kad geriau didesni nei mažesni, kurių paskui gali taip ir netekt uždėt.
Plius, man dar geriau buvo kai drabužėliai šiek tiek didesni, nes rankos ir taip drebėjo rengiant tokią mažulytę kad tik ko nors nesulaužyt, tai jei dar drabužėliai būtų buvę tik tik, tai visai būtų buvę sunku lotuliukas.gif

Slitka, tik nesinervink 4u.gif su Biržiečiu tikrai susitarsi, o kad visose klinikų registratūrose dirba vištos - tai čia faktas doh.gif Mums tas pats buvo akių klinikose, kai nuėjau su maže. Tai galojau sprogsiu ir dar sienas aptaškysiu gun_bandana.gif Gerai, kad anyta kartu buvo, tai kažkaip susivaldžiau. Todėl kitą kartą sakiau, jei taip atsitiks, tai neskambinsiu ir nenaikinsiu tos registracijos - lai pasikaria matydamos tą pačią pavardę kelis kartus iš eilės cool.gif kitą kartą pasinaudosiu liaudies išmintim tokioj situacijoj, t.y. nedaryk nieko gero, tai neatsitiks nieko blogo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 29 rugsėjo 2009 - 11:14
QUOTE(Eudora @ 2009 09 29, 11:52)
nea, tikrai nebūtinai. Aš guliausi kai buvo 23, nes man taip patogiau buvo  biggrin.gif niekam nekilo jokių klausimų.
tai manau, kad paaiškinus situaciją tiek Petrenko tiek ir Danytė pakeistų tą insuliną ir be guldymo  g.gif manau, verta pabandyt.

Wowavyva, aš 52 dydžio visai nieko neturėjau, bet ir nepasigedau. Juo labiau, kad ir tas 56 nelygus 56. Nes akivaizdžiai matėsi, kad vieni yra didesni, kiti - mažesni. Tai dėjau nuo pradžių 56 ir nei iš vienų neiškritom  blush2.gif aš, nors ir ne suvalkietė, manau, kad geriau didesni nei mažesni, kurių paskui gali taip ir netekt uždėt.
Plius, man dar geriau buvo kai drabužėliai šiek tiek didesni, nes rankos ir taip drebėjo rengiant tokią mažulytę kad tik ko nors nesulaužyt, tai jei dar drabužėliai būtų buvę tik tik, tai visai būtų buvę sunku  lotuliukas.gif

Slitka, tik nesinervink  4u.gif su Biržiečiu tikrai susitarsi, o kad visose klinikų registratūrose dirba vištos - tai čia faktas  doh.gif Mums tas pats buvo akių klinikose, kai nuėjau su maže. Tai galojau sprogsiu ir dar sienas aptaškysiu  gun_bandana.gif Gerai, kad anyta kartu buvo, tai kažkaip susivaldžiau. Todėl kitą kartą sakiau, jei taip atsitiks, tai neskambinsiu ir nenaikinsiu tos registracijos - lai pasikaria matydamos tą pačią pavardę kelis kartus iš eilės  cool.gif kitą kartą pasinaudosiu liaudies išmintim tokioj situacijoj, t.y. nedaryk nieko gero, tai neatsitiks nieko blogo  lotuliukas.gif

tai as irgi sakiau spalio 14 d. nenaikinsiu, lai pasikaria...dar mazdaug klausia, o su kuo jus cia kalbejot, atseit kai naikinau rezervazija, niu sakau atsiprasau bet visu mergaiciu is balso nepazystu...ai niiu aciu mergaites nuraminot, ryt skambinsiu ir tarsiuos, vistiek papulsiu smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 29, 12:55)
dar mazdaug klausia, o su kuo jus cia kalbejot, atseit kai naikinau rezervazija,

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif manęs irgi klausė lotuliukas.gif tik aš sakiau, kad 'jei jūs, kaip visose padoriose įstaigose, pakėlę ragelį prisistatytumėt - tai pasakyčiau, bet kadangi jūs neprisistatot - tai ir nežinau' bash.gif
Atsakyti
esu piktz ant saves doh.gif planavau nestuma, o danciu nesusitvarkiau. siandien tik prisiruosiau nueit, tai viena dantuka sutvarke be nuskausminimo, o yra kiti rimti reikalai, kuriems neuztekto nei vienos nuotraukos, nei silpno nuskausminimo, tai atidejom po gimdymo. belieka tiketis, kad islauksiu.
slitka, susitarsi tikrai. bet jis tik siandien po pietu bus darbe, buvo uzsieny. mane net nesusitarus is anksto skyriuje prieme be problemu smile.gif nesinervuok 4u.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

7 diena ir as eisiu pas birzieti...bet nzn manau neskambinsiu jam...jis man sake ateit 36 savaite...tai va ir bus 36..kortele mano vistiek pas ji, tai i registratura tikrai nereik, tai galvoju gal ir neskambinsiu, netrugdysiu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 13:06)
esu piktz ant saves  doh.gif  planavau nestuma, o danciu nesusitvarkiau. siandien tik prisiruosiau nueit, tai viena dantuka sutvarke be nuskausminimo, o yra kiti rimti reikalai, kuriems neuztekto nei vienos nuotraukos, nei silpno nuskausminimo, tai atidejom po gimdymo. belieka tiketis, kad islauksiu.
slitka, susitarsi tikrai. bet jis tik siandien po pietu bus darbe, buvo uzsieny. mane net nesusitarus is anksto skyriuje prieme be problemu smile.gif nesinervuok  4u.gif

niu man super duper registratore pasake, kad Birzietis ryt bus savo kabinete, nuo 15 iki 18 val. tada atseit ir skambink
Atsakyti
jo mobilaus neturi? manau, paprasciau butu pasiskambint i mobilu, trumpai pasakyt kad isbrauke tavo laika ambulatorijoj ir tu nori pas ji patekti smile.gif
Atsakyti