QUOTE(aister @ 2009 09 29, 09:58)
Man gruodzio 10d. 24 sav.
Papildyta:
net nesigilinau, ar butinai pilnos 24 sava,turi but
Birzietis parases 24-25 savaite gultis i endokrinologini
nea, tikrai nebūtinai. Aš guliausi kai buvo 23, nes man taip patogiau buvo
niekam nekilo jokių klausimų.
QUOTE(inguška @ 2009 09 29, 10:37)
Žiauru. Mano mažiukui 10 mėn., plius dukrytė, dar neturiu nei kam palikti juos ir gultis vien dėl pakeitimo insulino - košmaras. O su juo nesusitvarkau susileidus po kelių val. dažnai suhipuoju, o atsikeliu su 8.
tai manau, kad paaiškinus situaciją tiek Petrenko tiek ir Danytė pakeistų tą insuliną ir be guldymo
manau, verta pabandyt.
Wowavyva, aš 52 dydžio visai nieko neturėjau, bet ir nepasigedau. Juo labiau, kad ir tas 56 nelygus 56. Nes akivaizdžiai matėsi, kad vieni yra didesni, kiti - mažesni. Tai dėjau nuo pradžių 56 ir nei iš vienų neiškritom
aš, nors ir ne suvalkietė, manau, kad geriau didesni nei mažesni, kurių paskui gali taip ir netekt uždėt.
Plius, man dar geriau buvo kai drabužėliai šiek tiek didesni, nes rankos ir taip drebėjo rengiant tokią mažulytę kad tik ko nors nesulaužyt, tai jei dar drabužėliai būtų buvę tik tik, tai visai būtų buvę sunku
Slitka, tik nesinervink
su Biržiečiu tikrai susitarsi, o kad visose klinikų registratūrose dirba vištos - tai čia faktas
Mums tas pats buvo akių klinikose, kai nuėjau su maže. Tai galojau sprogsiu ir dar sienas aptaškysiu
Gerai, kad anyta kartu buvo, tai kažkaip susivaldžiau. Todėl kitą kartą sakiau, jei taip atsitiks, tai neskambinsiu ir nenaikinsiu tos registracijos - lai pasikaria matydamos tą pačią pavardę kelis kartus iš eilės
kitą kartą pasinaudosiu liaudies išmintim tokioj situacijoj, t.y. nedaryk nieko gero, tai neatsitiks nieko blogo
I'm out of my mind, but feel free to leave a message