Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 20:46)
jo Gap geris  wub.gif  tik tokiam mazam, kai rubelius isauga vos ne per savaite, tai gap'as brangu. kol kas perku tokius stambesnius dalykelius, o visokie bodziukai tiks ir pigesni tongue.gif ta daikta, su kuriuo Perla nori zaisti, is Gap ir papirkau smile.gif

Man pirma reik palaukti, kol suzinosiu kas gims.Jei berniukas, tai gerio yra pilnos dezes biggrin.gif
Papildyta:
Kaip jus manot, ar verta nestumo metu keisti ilgo veikimo insulina???24 sav kai guleciau pasikeisciau, nes tas prothofanas mane jau erzina doh.gif Po nestumo tikrai nerasiu laiko, kada i ligonine atsigulti doh.gif
i koki geriausia keisti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aister: 29 rugsėjo 2009 - 07:45
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 28, 20:23)
Neaišku, kiek tų bulvyčių sudorot ruošiesi  smile.gif

Oi, net nuraudau  blush2.gif

O šiaip iki pastojimo kokias dozes leisdavotės ir kiek leidžiat dabar?

as irgi panasiai leidziuosi kai ir pries pastojima, tik irgi daugiau sau leidziu, tai noro nenori tenka dasileisti dar po kelis vienetukus.
beje suzinojau savo glikolizuoto rezultata, ***** 7,4, birzeli 6 buvo, tai neapsidziaugiau, musiet vasara gerai buvau uzgastroliavus, nes tik kai rugpjucio vidury suzinoaju kad esu nescia, tada tik cukrus geriau pradejua ziuret, niu tikiuosi po 3 menesiu bus geresnis, bet jauciu Birzietis nepagirs....
Papildyta:
[quote=Ugnytė82,2009 09 28, 21:35]
pasitikrink cia smile.gif http://209.85.129.13...4...=clnk&gl=lt
[/quote]
Tai čia pagal ciklą, tai 36 sav. šiandien, o va klinikose gyd. Varanavičienė pasakė, kad lėlius tik spalio 5 d. turės 34 sav. (ji sprendžia pagal ultragarsą, ir sako, kad lėlius mažiukas). Ai, daug painiavos, po savaitės nuvažiuosiu, vietoj paaiškins.
[/quote]
tai zinoma, ner cia ko speliot smile.gif
Atsakyti
aister, butinai keiskis! man pakeite protophana i levemira. novorapidas isliko. dar variantas yra lantusas, bet tada pakeistu ir trumpo veikimo man rodos.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 08:32)
aister, butinai keiskis! man pakeite protophana i levemira. novorapidas isliko. dar variantas yra lantusas, bet tada pakeistu ir trumpo veikimo man rodos.

Aciu mirksiukas.gif Reikes tada pasikeisti ax.gif
kada tau iseina gultis i akuserini 34 sav?
as gruodzio pradzioj kazkur i endokrinologini gulsiuos ax.gif Gal kartu busim klinikose bigsmile.gif
Atsakyti
gulsiuos arba lapkricio 30d arba gruodzio 7d smile.gif o tu? butu thumbup.gif jei sutaptu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 08:51)
gulsiuos arba lapkricio 30d arba gruodzio 7d smile.gif o tu? butu  thumbup.gif  jei sutaptu  cool.gif

Man gruodzio 10d. 24 sav.
Papildyta:
net nesigilinau, ar butinai pilnos 24 sava,turi but g.gif
Birzietis parases 24-25 savaite gultis i endokrinologini g.gif
Atsakyti
man irgi taip buvo parasyta. bet zinok nustebau, kad nei Petrenko, nei Birzietis nepyko, kad nesigulu. Na jiems truputi manes gaila del to reikaliuko, tai gal del to...
Atsakyti
Tam, kad pakeistų insuliną reikia gultis į ligoninę?
Na jiems truputi manes gaila del to reikaliuko, tai gal del to...

Kokio, man smalsutei labai idomu... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguška: 29 rugsėjo 2009 - 09:10
QUOTE(inguška @ 2009 09 29, 09:08)
Tam, kad pakeistų insuliną reikia gultis į ligoninę?

formaliai- taip, realiai - gali sutvarkyt ir be gulejimo. Dar vienas is formalumu, kad galetu pakeisti ilgo veikimo insulina, paskutinis glikuotas turi buti didesnis nei 7, bet velgi... Viskas igyvendinama smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 09:01)
man irgi taip buvo parasyta. bet zinok nustebau, kad nei Petrenko, nei Birzietis nepyko, kad nesigulu. Na jiems truputi manes gaila del to reikaliuko, tai gal del to...

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 29, 09:11)
formaliai- taip, realiai - gali sutvarkyt ir be gulejimo. Dar vienas is formalumu, kad galetu pakeisti ilgo veikimo insulina, paskutinis glikuotas turi buti didesnis nei 7, bet velgi... Viskas igyvendinama smile.gif

As gulsiuos, vien del to, kad pasikeisciau insulina ax.gif
Nu man gliukuotas nebus didesnis nei 7 doh.gif Bet paaiskinsiu Petrenko, kad vos ne kiekviena nakti as nuo to protophano hipuoju, tai is kur pas mane tas gliukuotas gali but virs 7 doh.gif Nu prikursiu dar ko nors ax.gif
Atsakyti
aister, as tavo vietoj net nelaukciau 24sav...
Atsakyti
Žiauru. Mano mažiukui 10 mėn., plius dukrytė, dar neturiu nei kam palikti juos ir gultis vien dėl pakeitimo insulino - košmaras. O su juo nesusitvarkau susileidus po kelių val. dažnai suhipuoju, o atsikeliu su 8.
Atsakyti