Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(slitka @ 2009 09 28, 19:11)
as kokius 6-7 v.v. susileisciau :)dar niuo porcojos priklauso smile.gif

Susileidau 7 VV, bet dar juodos duonos riekele paemiau, po 1.5 val. 4.3 biggrin.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 19:12)
as bijau madmuazelei ka nors ir patart jau  ph34r.gif

lotuliukas.gif
lotuliukas.gif a ko?
QUOTE(slitka @ 2009 09 28, 19:14)
pabandyk, gal neprimus:)

As nesimusu rolleyes.gif
Atsakyti
ko ko, tai kad tu mistika esi lotuliukas.gif pati ka tik parasei lotuliukas.gif as siandien valgiau grybus, grietineje patroskinti, plius 2bulves. ir dar ledas po to biggrin.gif susileidau 9vv, tai po poros val 6.8.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 28, 19:50)
Patarejos jus mano, kiek keptiems grybams su morkytem, svoguniukais ir bulvytemis, leidziates?

Neaišku, kiek tų bulvyčių sudorot ruošiesi smile.gif
QUOTE(Gvile @ 2009 09 28, 19:58)

Oi, net nuraudau blush2.gif

O šiaip iki pastojimo kokias dozes leisdavotės ir kiek leidžiat dabar?
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 28, 19:23)

man kol kas dozes nepadidejo. net keista. tiesiog susileidziu daugiau, nes daugiau sau leidziu tongue.gif bet tarkim baze tokia pat, tik kartais procentukais padidinu po nuodemingo pavalgymo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 19:19)
ko ko, tai kad tu mistika esi  lotuliukas.gif  pati ka tik parasei  lotuliukas.gif as siandien valgiau grybus, grietineje patroskinti, plius 2bulves. ir dar ledas po to biggrin.gif susileidau 9vv, tai po poros val 6.8.

Ai, man dar vienas gydytojas pasake, kad su manimi daugiau klausimu nei atsakymu irnesakyk.gif

Neaišku, kiek tų bulvyčių sudorot ruošiesi  smile.gif

Na, man bendrai kokios 3 papuole g.gif
Atsakyti

pasitikrink cia smile.gif http://209.85.129.13...4...=clnk&gl=lt
[/quote]
Tai čia pagal ciklą, tai 36 sav. šiandien, o va klinikose gyd. Varanavičienė pasakė, kad lėlius tik spalio 5 d. turės 34 sav. (ji sprendžia pagal ultragarsą, ir sako, kad lėlius mažiukas). Ai, daug painiavos, po savaitės nuvažiuosiu, vietoj paaiškins.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 16:04)
ar daug 52 dydzio rubiuku prisipirkti kazin?  rolleyes.gif

As beveik neturejau tokiam ugui.Visus pirkau ant 62 cm.nes zinojau, kad bus didesnis vaikas.Bet pradzioj man tikrai reikejo tu mazesniu, nes 62cm. buvo per dideli mirksiukas.gif

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 28, 17:41)
gulimasis priklauso 34 savaite. ir visada registruoja pas petrenko, gal bandyk nueiti pas petrenko ar jam pasiskambinti ir susitarsi gal kad priimtu.

Nebutinai registruotis pas Petrenko ar Birzieti.Bet kas gali paguldyti tave i ligonine.As esu pas Baliutaviciene ejus, tam kad paguldytu i ligonine smile.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 17:51)
aister, is kur ir ka tu zadi uzsakyneti mazyliui?  tongue.gif as is gap'o koki grozi nukoviau, kai issitraukiu  blush2.gif  pasidziaugti ta rubeli, tai Perla bando atimti, galvoja, kad cia naujas zaislas  lotuliukas.gif

GAP man ziauriai patinka wub.gif Uzsisakinesiu ir is ten ir is NEXT.Is NEXT privalumas, kad greiciau ateina ax.gif

Man dabar ziauriai dozes sumazejusios, ypac ilgo pries miega.Leisdavaus 14vv, o dabar tik 5 susileidziu smile.gif
Atsakyti
Musu Domukas gime 3500 kg. 51cm.
o jau siandien 8600,70cm thumbup.gif
Atsakyti
jo Gap geris wub.gif tik tokiam mazam, kai rubelius isauga vos ne per savaite, tai gap'as brangu. kol kas perku tokius stambesnius dalykelius, o visokie bodziukai tiks ir pigesni tongue.gif ta daikta, su kuriuo Perla nori zaisti, is Gap ir papirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 19:59)
gvile, o keliu savaiciu gime taviskis?

lygiai 37 sav. rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 28, 20:51)
lygiai 37 sav.  rolleyes.gif  wub.gif

cezaris?
Atsakyti
Nu jūs per dienelę ir pavarėt, skaitymo tai doh.gif . Arnas gimė 3550g. gimdžiau 39 sav.
Atsakyti