Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(Ugnytė82 @ 2009 09 28, 17:45)
Sveikos mergičkos, deja jungiuosi prie jūsų, o ir iškart su klausimu, tai kaip su tomis registracijomis KMUK? Kada jau reikės gultis? 34 ar 37 sav.? Dabar žiūriu, kad pas gyd.Biržietį nėra laisvų vietų visam spaliui. Tai kas reikės ir daryt, kai man liepė registruotis ne internetu, o vietoje, klinikose? Ar paskirs bele kokį gydytoją vietoje, nes mes iš Utenos.....  g.gif

sveika prisijungus
gulimasis priklauso 34 savaite. ir visada registruoja pas petrenko, gal bandyk nueiti pas petrenko ar jam pasiskambinti ir susitarsi gal kad priimtu.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 17:25)
na nezinau, tose parduotuvese, kur as buvau yra toks dydis biggrin.gif

as tai nesu aciusi tokiu dydziu visai niekur g.gif
Atsakyti
yra, yra visokiu smile.gif net 54cm yra tongue.gif o paprasciausia 0-3month pirkti, ten isvis niekas neaisku biggrin.gif tongue.gif
nerealiai graziu bodziuku lindexe nukoviau wub.gif nu jau tokie saldainiukiski.
aister, is kur ir ka tu zadi uzsakyneti mazyliui? tongue.gif as is gap'o koki grozi nukoviau, kai issitraukiu blush2.gif pasidziaugti ta rubeli, tai Perla bando atimti, galvoja, kad cia naujas zaislas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 28 rugsėjo 2009 - 17:52
[quote=lauruciuxs,2009 09 28, 18:41]
sveika prisijungus
gulimasis priklauso 34 savaite. ir visada registruoja pas petrenko, gal bandyk nueiti pas petrenko ar jam pasiskambinti ir susitarsi gal kad priimtu.
Papildyta:

o man sakė dabar tiesiai į akušerinį varyt, muset taip ir reikės, juolabiau per visą nėštumą gydytojai negali išsiaiškint kiek man savaičių, vieni sako, kad spalio 5 d. bus 34 sav., kiti, kad 37, et.
Atsakyti
QUOTE(Ugnytė82 @ 2009 09 28, 19:23)
gydytojai negali išsiaiškint kiek man savaičių,

O tai pas tave netyčiukas? Ir tik dabar pas gydytojus kreipsies? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 28, 19:37)
O tai pas tave netyčiukas? Ir tik dabar pas gydytojus kreipsies?  unsure.gif

Nea, nea, nea, man viskas tvarkoj, jau 3 kartus su lėlium nestuke.gif endokrinologiniam gulėjau, viską prisižiūriu ir bėdos neturiu (I tipo CD trys metai), aš tik neseniai šitam forume radau tokią temą ir manau, kad geriau žinovių paklausiu, kada jau gimdymui guldo ir kaip ten registruoja, nes tik tiek ir beliko. Šiaip mes, nėštukės su CD dar dia.lt forume susirašom, tai dėl to bėdų neturiu biggrin.gif
O nežino savaičių dėl to, kad vieni pagal ultragarsą sako, kad 34 (lelius nedidukas), o kiti pagal ciklą, tai va todėl ir man pačiai neaišku... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ugnytė82: 28 rugsėjo 2009 - 18:47
as atsaukiau vizita III 15.20 pas Birzieti, bet ziuriu, kad to laiko jau nebera...
o siaip gultis reik 34sav., sake trumpam jei viskas ok. tiesiai i priimamaji gali vaziuoti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 28 rugsėjo 2009 - 18:46
Patarejos jus mano, kiek keptiems grybams su morkytem, svoguniukais ir bulvytemis, leidziates?
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 26, 09:28)
Labas rytas, mergaitės, jamat šviežieną?  ax.gif

eik šen group.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 12:20)
aitii, eudora ir kitos jau mamos smile.gif kokio dydzio gime jusu maziai?

mūsų gimė prie coliukų toks - 50 cm ir 3050 g svorio
Atsakyti
gvile, o keliu savaiciu gime taviskis?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 28, 19:50)
Patarejos jus mano, kiek keptiems grybams su morkytem, svoguniukais ir bulvytemis, leidziates?

as kokius 6-7 v.v. susileisciau :)dar niuo porcojos priklauso smile.gif
Atsakyti
as bijau madmuazelei ka nors ir patart jau ph34r.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 28 rugsėjo 2009 - 19:15
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 19:45)
as atsaukiau vizita III 15.20 pas Birzieti, bet ziuriu, kad to laiko jau nebera...
o siaip gultis reik 34sav., sake trumpam jei viskas ok. tiesiai i priimamaji gali vaziuoti smile.gif

siandien dar ryte maciau pas Birzieti viena laisva laika, bet musiet jau nebera, nes as irgi siandie spalio 14d. atsisakiau, ten per tuos internetinius registravimus, du kartus prisiregistravau.
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 20:12)
as bija madmuazelei ka nors ir patart jau  ph34r.gif

pabandyk, gal neprimus:)
Papildyta:
QUOTE(Ugnytė82 @ 2009 09 28, 19:44)
Nea, nea, nea, man viskas tvarkoj, jau 3 kartus su lėlium  nestuke.gif endokrinologiniam gulėjau, viską prisižiūriu ir bėdos neturiu (I tipo CD trys metai), aš tik neseniai šitam forume radau tokią temą ir manau, kad geriau žinovių paklausiu, kada jau gimdymui guldo ir kaip ten registruoja, nes tik tiek ir beliko. Šiaip mes, nėštukės su CD dar dia.lt forume susirašom, tai dėl to bėdų neturiu  biggrin.gif
O nežino savaičių dėl to, kad vieni pagal ultragarsą sako, kad 34 (lelius nedidukas), o kiti pagal ciklą, tai va todėl ir man pačiai neaišku... smile.gif

pasitikrink cia smile.gif http://209.85.129.13...4...=clnk&gl=lt

Atsakyti