http://www.dia.lt/kn...betu_teises.pdf cia gal net ir aiskiau pagrindiniai faktais surasyti, nei teises aktuose. Jei kazkuriai kada reikes kokio teises akto ir lrs'e nerasit, rasykit, istrauksiu is litlexo
Papildyta:
aitii, eudora ir kitos jau mamos kokio dydzio gime jusu maziai?
Maniskis 4120 g...
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 11:20)
Mantukas gime 4220g. 52cm.
kaip manot merginos ar leliuko geras svoris 536 g 23 savaiciu?
aister, kaip tavo sveikata?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 15:15)
aister, kaip tavo sveikata?
Nu lyg gereja po truputi, bijau prisigirti.Bet jau nebera taip, kad pykintu be perstojo
Kaip tau?Tu jau tikra nestuke, ir pilvas yra ir judesiai o pas mane dar nieko
Galetum pasirodyt albume kaip atrodai
man zinok panasiu metu baigesi festivaliai, taip kad gal ir tavo vargu pabaiga jau atejo
jep, as jau meskeju jau matosi, kad esu nescia, siandien net baudos negavau del to aciu dedems is giraites
paskutine pilvo nuotrauka berdos 21sav., tada dar nelabai kas buvo reik svieziai kada nusifotografuoti judesiai tai rimti gaunu stipriai ir daznai, bet dziaugiuosi tuo, bent nera kada bijot ar abejot
jep, as jau meskeju jau matosi, kad esu nescia, siandien net baudos negavau del to aciu dedems is giraites
paskutine pilvo nuotrauka berdos 21sav., tada dar nelabai kas buvo reik svieziai kada nusifotografuoti judesiai tai rimti gaunu stipriai ir daznai, bet dziaugiuosi tuo, bent nera kada bijot ar abejot
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 12:20)
mano mergina gimė 52 cm ir 3370 g
Eudora, tai praktiskai prie coliukiu
ar daug 52 dydzio rubiuku prisipirkti kazin?
ar daug 52 dydzio rubiuku prisipirkti kazin?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 17:04)
kiek zinau 52 ismierikes nera. eina 50, 56, 62 ir t.t. pas mane dauguma 56 ir 62 dydzio, dar ir siandien nusipirkau pora siaustinuku, marskinelius, ir pora marliniu vystikliuku. pagaliau vakar radom karusele muzikine virs lovytes.
na nezinau, tose parduotuvese, kur as buvau yra toks dydis
Sveikos mergičkos, deja jungiuosi prie jūsų, o ir iškart su klausimu, tai kaip su tomis registracijomis KMUK? Kada jau reikės gultis? 34 ar 37 sav.? Dabar žiūriu, kad pas gyd.Biržietį nėra laisvų vietų visam spaliui. Tai kas reikės ir daryt, kai man liepė registruotis ne internetu, o vietoje, klinikose? Ar paskirs bele kokį gydytoją vietoje, nes mes iš Utenos.....