Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(slitka @ 2009 09 27, 20:56)
o tai konkreciai kas tai per tyrimas?

Nugi daro kreatininą inkstų veiklai ir dar kažkokį (trys didžiosios raidės, dabar neprisimenu, sklerozė tongue.gif ) kepenų veiklos pakitimams nustatyt. Pažiūrėsiu rytoj, kažkur turėtų būti atsakymo lapelis, nes gydytojai nešiau kopiją.
Mane siuntė konkrečiai tik tuos du pasidaryt.
Atsakyti
labas rytas, cukrinukes 4u.gif
kaip laikotes? as liudziu viena pasilikusi verysad.gif mb isvaziavo i norvegija. noriu ir as vaziuoti pas ji bet iskyla tiek daug man klausimu.ar as galiu prisiprasyti, kad man insulino israsytu 3men? ten as galiu lankytis ligonineje ir insulina ten issirasyti, bet norvegijoje nera tokio insulino ilgo veikimo. o jeigu pasijungciau pompa ar man israsytu keiciamas dalis 3 menesiams? novorapido norvegijoje yra. lapkriti noreciau isvaziuoti, tai dar speciau pompa pasijungti? prasau jusu, turinciu daugiau patirties, patarimo 4u.gif
Atsakyti
as viska - juosteles, pompos dalis, insulina - issirasineju 3 men. Tai maximalus leistinas laikas, kuriam galima israsyti kompensuojamus vaistus ir kt priemones.
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 28, 10:36)
labas rytas, cukrinukes 4u.gif
kaip laikotes? as liudziu viena pasilikusi verysad.gif  mb isvaziavo i norvegija. noriu ir as vaziuoti pas ji bet iskyla tiek daug man klausimu.ar as galiu prisiprasyti, kad man insulino israsytu 3men? ten as galiu lankytis ligonineje ir insulina ten issirasyti, bet norvegijoje nera tokio insulino ilgo veikimo. o jeigu pasijungciau pompa ar man israsytu keiciamas dalis 3 menesiams? novorapido norvegijoje yra. lapkriti noreciau isvaziuoti, tai dar speciau pompa pasijungti? prasau jusu, turinciu daugiau patirties, patarimo 4u.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 10:37)
as viska - juosteles, pompos dalis, insulina - issirasineju 3 men. Tai maximalus leistinas laikas, kuriam galima israsyti kompensuojamus vaistus ir kt priemones.

Wowavyva tau jau matau atsake mirksiukas.gif
As taip i UK vazinedavau.Issirasydavau viska 3 men.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 27, 21:10)
AS is Vilniaus... tai jei tinka-parasyk a.z. mirksiukas.gif
O pasikonsultuoti reiktu, jau geriau is anksto issitirti... o as taip kokius 4 metus vaiksciojau ir nieko niekas nemate doh.gif

niu va, as is Kauno, na reikes cia vietoj kazka ieskotis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 11:37)

o dar norejau pasiklausti, kad man pajungtu pompa reikia butinai gultis i ligonine, taip? ir kaip manote ar man pavyktu per menesi laiko pramokti elgtis su pompa, ar tam reiketu daugiau laiko?
Atsakyti
pagal teises aktus, tai pompa gali "apsiforminti" santariskese, kmuk ir klaipedos universitetineje. Formaliai gydytoju konsiliumo reikia, realiai tai tik popieriukas, kuri bent jau man siule sutvarkyt ir be gulejimo ligoninej. Taip kad cia priklauso nuo gydytoju. Ligoninej niekas taves neapmokys, nieko jie ten nemoka biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif man daugiausiai padejo firmos atstove, Petrenko ir saves stebejimas bei isvadu darymas smile.gif
Atsakyti
ir dar norejau pasiklausti ar insulino pompos keiciamos dalys nera kompensuojamos?
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 28, 11:02)
ir dar norejau pasiklausti ar insulino pompos keiciamos dalys nera kompensuojamos?

kompensuojamos, jei oficialiai iformini nestumo planavima (tam ir reikia mano mineto konsiliumo). planuot valstybe leidzia metus laiko smile.gif ir po to kompensuoja nestumo laikotarpiu. jei nori, galiu atsiusti teises akta, pasiskaitysi pati viska.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 28, 12:05)
kompensuojamos, jei oficialiai iformini nestumo planavima (tam ir reikia mano mineto konsiliumo). planuot valstybe leidzia metus laiko smile.gif ir po to kompensuoja nestumo laikotarpiu. jei nori, galiu atsiusti teises akta, pasiskaitysi pati viska.

buciau labai dekinga parasysiu i az emaila.
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 28, 11:47)
o dar norejau pasiklausti, kad man pajungtu pompa reikia butinai gultis i ligonine, taip? ir kaip manote ar man pavyktu per menesi laiko pramokti elgtis su pompa, ar tam reiketu daugiau laiko?

Nebutinai, as ir be gulejimo pasijungiau, suformino nestumo planavima endokrinologas, konkreciai Petrenko ir firmos atstove atveze. Ka tu ten menesi mokintumeis doh.gif , paaiskino koki pusvalandi, parode kas ir kaip, dave instrukcija ir namo, daugiau man jokiu konsultaciju neprireike smile.gif

QUOTE(kelniki @ 2009 09 28, 12:02)

Jei pompa imi nestumo planavimui, tai keiciamos dalys kompensuojamos, man nei cento nekainuoja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 28, 12:10)
Nebutinai, as ir be gulejimo pasijungiau, suformino nestumo planavima endokrinologas, konkreciai Petrenko ir firmos atstove atveze. Ka tu ten menesi mokintumeis  doh.gif , paaiskino koki pusvalandi, parode kas ir kaip, dave instrukcija ir namo, daugiau man jokiu konsultaciju neprireike  smile.gif
Jei pompa imi nestumo planavimui, tai keiciamos dalys kompensuojamos, man nei cento nekainuoja  mirksiukas.gif

o geras aciu tau labai uz informacija. gal kas turite butent Petrenko tel. nr? gal galetumet man i az atsiusti? bandyciau jam paciam pasiskambinti ir susitarti 4u.gif
Atsakyti