Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

Madzmuazele, tik nepanikuok console.gif
O gal diena cia tokia? As vakar pries einant miegoti ant 8,3 susileidau 1 vnt., atsikeliu su 13,9 blink.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 12, 13:19)
Pakeiciau adatele, susileidau insulino, pasportavau, tai krenta, bet nelabai staigiai...

Ar zinai, kad jei pries einant sportuoti cukriukas yra virs 14, tai sportas tokiu atveju ne musa, o kelia cukrus..
Atsakyti
Kad zinociau ka daryti doh.gif
Klausykit, o kiek vyno taurei susileisti insulino.... isgerem su vyru po taure vyno, susileidau 4 VV, tai po pusvalandzio pasimatuoju 1.6 doh.gif tenka va sureli valgyti...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 12, 21:56)
Klausykit, o kiek vyno taurei susileisti insulino.... isgerem su vyru po taure vyno, susileidau 4 VV, tai po pusvalandzio pasimatuoju 1.6 doh.gif  tenka va sureli valgyti...

ziurint koks vynas, saldziam leisciausi kokius 4, o pusiau sausam tai kokius 1-2 manau g.gif Sausam visai nesileisciau biggrin.gif
Pas man irgi vyno taure pripilta, bet saldus, feeee - toko tik studiju metais geriau biggrin.gif
Atsakyti
geriu tik sausa balta, tai nieko nesileidziu. bet jei nera uzkandziu jokiu.
ziuriu visoms buna pravalu, ne man vienai kartais. aisku, madmuazele pas mus kazkaip didziausia mistika, deja. nezinau, skaitant viskas kazkaip nerealiai skamba, ypac kai tau cia ne karta ar du taip, o vos ne nuolat.
as tai jauciuosi per daug atsipalaidavusi su maistu, to pasekoje ir insulino kiekiu doh.gif bet dabar toooks apetitas, kad .......
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2009 09 12, 14:24)
Labas visoms cukrinukėms  4u.gif
vis pasiskaitinėju pas jus, bet kai perskaičiau, kad madmuazelei cukrus 27, tai vos nuo kėdės nenugriuvau. Idomu ar čia visoms I tipo diabetas ar yra ir II tipo? Nes kiek paskaitinėju tai nepastebėjau  ax.gif

Labas, pas mane II CD ir planavimo etapas, tik retokai čia parašau, merginos čia su I CD aktyviau bendrauja.
Madmuazele, laikykis, blyn gal tu rimtai į skyrių atsigulk - tegu jie ten sprendžia, kas čia per fantastiniai cukrūs 27 ir 1.8 doh.gif
Atsakyti
Labukas simcool, 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruciukas: 13 rugsėjo 2009 - 13:46
esu nestuke.gif man nuo 28 savaites pradejo kilti cukrus, dabar lankausi pas endikrinologa, bando pripaisyti GD, o gydytojas paskyre cukraus sekima ir dorai nieko nepaaiskino, atseit kai baigsiu tyrima, tad ir pasnekesim... rekomendavo dieta tipo maziau valgyti... o man taip neramu... gal senbuves galetumet imesti kokias nuorodeles pasiskaitymui apie tai... tiesa pries 5 metus buvo deagnuozuota "sutrikusi glikemija", bet pakeiciau mityba ir lyg viskas buvo susitvarke... dabar islindo verysad.gif daugiausiai cukrus (po valgio 2 val.) buvo pakiles iki 9.0... ar tai jau labai blogai, kokia itaka vaisiui?... kokia tikimybe, kad po gimdymo si problema dings?... ne gi ir man reikes insulino?...

Atsakyti
sveikutes
na va ka tik parvykom, namo is uosviu kaimo. siandien rietave apsiprekinom kaip reikiant, nusipirkom visus didziausius pirkinius leliui. neuzilgo eisiu keistis adateles ir insulino
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 13, 16:28)
sveikutes
na va ka tik parvykom, namo is uosviu kaimo. siandien rietave apsiprekinom kaip reikiant, nusipirkom visus didziausius pirkinius leliui.  neuzilgo eisiu keistis adateles ir insulino

Tai gal buvom susitikusios bigsmile.gif bo aš irgi šian ten buvau? tik kad nepažįstam viena kitos smile.gif ir į leliukų prekes stengiuosi nežiūrėt, kad nesinervyčiau, jog man vis dar jų nereikia ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simcool: 13 rugsėjo 2009 - 16:05
QUOTE(simcool @ 2009 09 13, 17:04)
Tai gal buvom susitikusios  bigsmile.gif bo aš irgi šian ten buvau? tik kad nepažįstam viena kitos  smile.gif ir į leliukų prekes stengiuosi nežiūrėt, kad nesinervyčiau, jog man vis dar jų nereikia  ax.gif

ka gali zinoti. bet kaip faina pirkti savo leliukui daiktelius, rinkti juos. vyras mano juokias ir sako - mama ir vaikiuka apipirkom o teveliui nieko nekliuvo
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 13, 17:52)
kaip faina pirkti savo leliukui daiktelius, rinkti juos.

aha, tikrai, žinau tą jausmą - vis dar prisimenu, nors seniai jau buvo. bet tikiuosi greitu laiku prisiminti smile.gif

Kaži kaip ten Madmuazele su savo cukrais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruciukas @ 2009 09 13, 14:45)
Labukas  simcool,  4u.gif

Sveika 4u.gif
Atsakyti