Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

Sveikos 4u.gif

QUOTE(zizi @ 2009 09 24, 18:37)
o tas juosteles galima nusipirkti be jokio recepto ( del ketonu)

Taip, be jokio recepto, Ketostix vadinasi ir kainuoja apie 35 lt dezute(50 vnt.), paziurek www.vaistai.lt kur yra pirkti, nes ne visose vaistinese buna smile.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 24, 18:43)
kriste, kada tavo data? sausio 2-9 birziecio nebus LT tongue.gif ar tu ne pas ji planuoji?
beje, per paskutini echo koks buvo vaiko svoris ir koks laikas? siaip idomu smile.gif

Mano data sausio 14-a, tai dabar cia labai jau slidus reikalas gaunasi g.gif .Paskutini echo nematavo, o pries tai buvau tik beveik 19-a savaite, tai lyg apie 250 gr. buvo, nepamenu blush2.gif . Dabar treciadieni eisiu, tai bus tiksliau.

QUOTE(Eudora @ 2009 09 24, 21:56)
oi, tik nesinervuok dėl tų ketonų  mirksiukas.gif žinau - lengva pasakyt, sunku padaryt  lotuliukas.gif bet aš jau per tą irgi perėjau, tai iš savo patirties galiu pasakyti - kad tiesiog buvo toks laikotarpis, kai visai nesvarbu ką valgiau ir ko nevalgiau, ką gėriau ar ko negėriau - ketonai buvo kosminėse aukštumose  doh.gif (pasižiūrėk senas praeitų metų temas mano postus). Parinausi nerealiai  (neidavau į WC be tų juostelių)doh.gif ir tą patvirtins visos senbuvės - nu bet ką, praėjo kiek laiko ir viskas savaime susitvarkė, ir pasėkmių jokių nebuvo. Todėl jei tik randi acetono - iš karto valyk juos lauk medaus arba sulčių pagalba  ir viskas bus gerai 
iux naujienos  wub.gif o koks taviškio dabar svoris ir laikas ? blush2.gif

Na vakar pyliau vandenuka litrais, o ir mityba pakeiciau ax.gif , tai siandien ryte acetono gal kokie pedsakai tik buvo belike, nes pagal skale net 0.5 nesieke, o gal jau visai nebuvo, ziuresiu rytoj ryte smile.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 14:15)
pritariu Eudorai del zemu cukru, vakar jis man pasake ta pati (kai pamate glikuota 3.2  lotuliukas.gif ). Tik sako, oi pasiseke tau, kad Kazanaviciaus nesutiksi  lotuliukas.gif

Nu glikuotas pas tave, tai doh.gif , kazkas cia neitiketino unsure.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 09 25, 20:32)
aciu uz pagalba wink.gif)

Prasom, visada malonu kam nors padeti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 25, 22:14)
Sveikos  4u.gif
Taip, be jokio recepto, Ketostix vadinasi ir kainuoja apie 35 lt dezute(50 vnt.), paziurek www.vaistai.lt kur yra pirkti, nes ne visose vaistinese buna  smile.gif
Mano data sausio 14-a, tai dabar cia labai jau slidus reikalas gaunasi  g.gif

na, jei zizi kauniete, tai ,manau, jai (o ir tau) pigiau būtų KMUK vaistinėj pirkti - ten, bent jau metų pradžioj kainavo apie 23 Lt. rolleyes.gif

o su data tai pas tave tikrai slidus reikalas biggrin.gif kad ištempsi iki 10 d. (t.y. kai gyd. jau bus LT) tai mažai tikėtina g.gif ilgiausiai pas mus tempė Inguška - bet jau neprisimenu tiksliai kiek jai buvo belikę dienelių iki termino (bet lygtais jau ant vienos rankos pirštų skaičiavom). O šiaip gi visos anksčiau pagimdė - tai belieka turbūt palinkėt naujametinio stebuklo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 25, 20:11)
nea smile.gif Giedre smile.gif smile.gif

matai, kai parašei, kad ir tavo brolis serga CD, iš karto pagalvojau apie vieną merginą, sutiktą stovykloj, kurios brolis irgi sirgo CD. plius ji irgi buvo tavo metų, tai ir pagalvojau, kad jau tiek sutapimų tikrai negali būti. Bet pasirodo gali verysad.gif , ir perkūnas trenkia į tą pačią vietą ne taip jau retai doh.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergaitės, jamat šviežieną? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 26, 09:28)
Labas rytas, mergaitės, jamat šviežieną?  ax.gif

labas 4u.gif
nenoriai (geriau jau šviežienos visai nebūtų ax.gif ), ale mielai jamam, kad jau taip atsitiko mirksiukas.gif
Prašom plačiau - kas, kaip, kada ? rolleyes.gif CD ar GD, ar tik šiaip gliukozės tolerancijos sutrikimas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eudora: 26 rugsėjo 2009 - 08:42
Žinau, kad nenorit, ale kad niekas nei vienos iš mūsų to neklausė, įtariu unsure.gif

Žodž tep- šviežiena aš tik čia, CD pas mane jau visiška seniena, atsiradusi po ūmaus pankreatito (tulžies akmenligės pasekmės). Toliau- koma, klinikinė mirtis, ale išsikapsčiau kažkaip.

Nesu nestuke.gif , bet kaip ir planuojam, todėl noriu susirinkti visą info- kas, kur, kaip, kada, nuo ko pradėti ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 26, 10:12)
Žinau, kad nenorit, ale kad niekas nei vienos iš mūsų to neklausė, įtariu  unsure.gif

Žodž tep- šviežiena aš tik čia, CD pas mane jau visiška seniena, atsiradusi po ūmaus pankreatito (tulžies akmenligės pasekmės). Toliau- koma, klinikinė mirtis, ale išsikapsčiau kažkaip.

Nesu  nestuke.gif , bet kaip ir planuojam, todėl noriu susirinkti visą info- kas, kur, kaip, kada, nuo ko pradėti ir pan.

oho blink.gif kokia karti patirtis blink.gif nu bet jei jau tiek praėjai, tai nėštumas bus baika irnesakyk.gif
o pradėt reikia nuo cukrų sureguliavimo (glikuotas neturėtų viršyt 7, bent jau taip norėtų endokrinai iš mūsų). Daug kam iš mūsų juos sureguliuot ir stabilizuot padėjo pompos, tai jei tu be pompos - tai gal vertėtų pabandyt ją pasiimti nėštumo planavimui (nes man nėštumo metu pompa buvo labai naudingas dalykas, tik mano klaida buvo, kad nėštumas ne visai planuotas buvo ir jau pastojus ne iš karto ir ne taip lengvai sekėsi susibendraut su pompa). o jei jie pas tave sureguliuoti (bet jei sureguliuoti be pompos, vistik siūlyčiau pasiimti pompą ir pabandyti mirksiukas.gif ,o jei ji tau tiks ir patiks - jau susigyvenus su pompa planuoti)- tai tada iš karto į darbus reikia kibt mirksiukas.gif ir visks, paprasta drinks_cheers.gif Ir nekantriai lauksim rezultatų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 26, 09:25)
matai, kai parašei, kad ir tavo brolis serga CD, iš karto pagalvojau apie vieną merginą, sutiktą stovykloj, kurios brolis irgi sirgo CD. plius ji irgi buvo tavo metų, tai ir pagalvojau, kad jau tiek sutapimų tikrai negali būti. Bet pasirodo gali  verysad.gif , ir perkūnas trenkia į tą pačią vietą ne taip jau retai  doh.gif

tai musiet ne viena tokia esu, nos i stovykla irgi 2 metus is eiles vaziavau smile.gif
Papildyta:

labas rytas, jamam jamam ;
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 26 rugsėjo 2009 - 10:02
QUOTE(Eudora @ 2009 09 26, 08:28)
na, jei zizi kauniete, tai ,manau, jai (o ir tau) pigiau būtų KMUK vaistinėj pirkti - ten, bent jau metų pradžioj kainavo apie 23 Lt.  rolleyes.gif

o su data tai pas tave tikrai slidus reikalas  biggrin.gif kad ištempsi iki 10 d. (t.y. kai gyd. jau bus LT) tai mažai tikėtina  g.gif ilgiausiai pas mus tempė Inguška - bet jau neprisimenu tiksliai kiek jai buvo belikę dienelių iki termino (bet lygtais jau ant vienos rankos pirštų skaičiavom). O šiaip gi visos anksčiau pagimdė - tai belieka turbūt palinkėt naujametinio stebuklo  biggrin.gif

Aciu uz info, kai pabaigsiu, reikes tada KMUK vaistinej pasiziureti. O acetono pas mane jau nera, dziaugiuosi nerealiai clap.gif . Bet eina sau sakau, jei Birziecio nebus, tai kas tada pakeis, "belekas"? g.gif . Na o uz naujametini palinkejima, tai aciu 4u.gif

Jamam jamam drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciocia Polia @ 2009 09 26, 09:12)
Žinau, kad nenorit, ale kad niekas nei vienos iš mūsų to neklausė, įtariu  unsure.gif

Nesu  nestuke.gif , bet kaip ir planuojam, todėl noriu susirinkti visą info- kas, kur, kaip, kada, nuo ko pradėti ir pan.

Sveika prisijungus i musu bureli mirksiukas.gif
o kiek laiko tau jau CD?
Atsakyti
na pupos uogos, tai sugrizau pas jus 4u.gif vakar vakare tik grizau is kauno, palaiūke penkias dienikes ir viskas. padare visus tyrimukus - kraujo, slapimo, okulisto konsultacija viskas puiku. po to siunte pas Birzieti, nu toks fainas gydytojas tai sakes. paziurejo mano diuenyna, sake viskas labai puiku, gerai kontroliuojamas. tada nuejom darytis echoskopijos. na tikejausi pagaliau suzinoti kas bus, bet deja vel nesimate buvo pasisukes, bet svarbiausia kad leliui viskas labai gerai. mano mazuliukas sveria 536 g, buvo atsisedes.
beje buvau susitikus su kazanavicium, tipo profesorium, na ir zmogus, nebenoreciau daugiau susitikti, trenktas p[asirode, nei vienai is 6 gulejusiu mano platoj jis nepatiko. pirmiauai prikibo prie glikuoto, jis pas mane 5,5, sako turbut daznai hip[uoji, sakau visai ne. tada jau sako perdaug svorio priaugai, tai net juokas paeme, nes birzietis sake kad svoris puikus ir sake maziau klausyti to profesoriaus. tada jau visai buvo, jis sako tai pompa gal ir po nestumo pasilik, as pasakiau kad tai daug kainuoja, o ir lelius atsiras gi, reikes tu pinigeliu. sakau gi vaiko i sali nenustumsi, o jis pasake "gali", tai buvau labai supykus uz tokius zodzius. vienu zodziu kazkoks kreinas.
vakar mano vyras buvo labai laimingas kai grizom namo ir vakare atsiguliau ir pradejo vaikiukas spardytis. vyras pirma karta pamate ir pajaute kaip vaikiukas spardosi. as jau koki 3 savaitikes jauciu spyrius, dabar jau ir matosi wub.gif
kai padare echo anadioen pasirodo nestumas yra didesnis visa savaite nei galvojom, tai idomu kaip man bus su dekreto isejimu, nes darbe sudarytas grafikas jau (dirbu ligonineje). as net galvoju gal man pasiimti bilioteni iki pat isejimo(iseit tureciau nuo spalio 20 dienos, tik daba nezoinau kaip gausis). kazi ar gausiu, ir ar labai nesusigadins man ismokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 26, 10:35)

O pas kokį endokrinologą rekomenduotumėt? Nes juk vis tiek pompos ir visa kita, ir kad paskui nestuke.gif galėtų padoriai konsultuot. Man nesvarbu kur, važiuočiau kad ir toliau, bet kad padėtų planuotis ir normaliai konsultuotų. Aš ėjau privačiai, bet nesusikalbėjau niekaip su saviške. Keitė insuliną- *****, kad blogai buvo doh.gif, tai ji man apie mitybą, angliavandenius ir t.t. aiškint pradėjo doh.gif Kaip su debiliuke kokia, o aš juk per tiek metų žinau savo organizmą, žinau, kas, kaip, kada gerai, kada blogai, ką daryti ir ko ne. Cukrai šokinėjo, nesupratau, kodėl- pasirodo, ponia gydytoja apie insulino veikimo grafiką dorai net nežinojo doh.gif Paaiškino, kad veikimas lygiai lygiai toks pat, kaip senojo, o aš juk gydytojo kompetencija neabejoju. O be reikalo cool.gif Žodžiu, dabar esu niekieno nepriežiūroj, sam siebie vrač, insulinus išsirašau pas šeimos gydytoją, tyrimams siuntimus irgi pasiimu, mažinuosi dozes, metu svorį. Apie glikuotą kol kas bijau net pagalvoti, nes po visų kordebaletų dabar turėtų būti nemažas. Su viskuo susitvarkysiu pati, neabejoju. Bet paskui jau profesionalios pagalbos tikrai norėčiau.
QUOTE(slitka @ 2009 09 26, 11:03)
labas rytas, jamam jamam ;

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 26, 12:51)
Jamam jamam  drinks_cheers.gif

QUOTE(aister @ 2009 09 26, 13:01)
Sveika prisijungus i musu bureli mirksiukas.gif

Ačiū už malonų "pajamimą" smile.gif
QUOTE(aister @ 2009 09 26, 13:01)
o kiek laiko tau jau CD?

Lapkritį sulauksiu pilnametystės karsta.gif
Atsakyti