QUOTE(zizi @ 2009 09 24, 18:37)
o tas juosteles galima nusipirkti be jokio recepto ( del ketonu)
Taip, be jokio recepto, Ketostix vadinasi ir kainuoja apie 35 lt dezute(50 vnt.), paziurek www.vaistai.lt kur yra pirkti, nes ne visose vaistinese buna
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 24, 18:43)
kriste, kada tavo data? sausio 2-9 birziecio nebus LT ar tu ne pas ji planuoji?
beje, per paskutini echo koks buvo vaiko svoris ir koks laikas? siaip idomu
beje, per paskutini echo koks buvo vaiko svoris ir koks laikas? siaip idomu
Mano data sausio 14-a, tai dabar cia labai jau slidus reikalas gaunasi .Paskutini echo nematavo, o pries tai buvau tik beveik 19-a savaite, tai lyg apie 250 gr. buvo, nepamenu . Dabar treciadieni eisiu, tai bus tiksliau.
QUOTE(Eudora @ 2009 09 24, 21:56)
oi, tik nesinervuok dėl tų ketonų žinau - lengva pasakyt, sunku padaryt bet aš jau per tą irgi perėjau, tai iš savo patirties galiu pasakyti - kad tiesiog buvo toks laikotarpis, kai visai nesvarbu ką valgiau ir ko nevalgiau, ką gėriau ar ko negėriau - ketonai buvo kosminėse aukštumose (pasižiūrėk senas praeitų metų temas mano postus). Parinausi nerealiai (neidavau į WC be tų juostelių) ir tą patvirtins visos senbuvės - nu bet ką, praėjo kiek laiko ir viskas savaime susitvarkė, ir pasėkmių jokių nebuvo. Todėl jei tik randi acetono - iš karto valyk juos lauk medaus arba sulčių pagalba ir viskas bus gerai
iux naujienos o koks taviškio dabar svoris ir laikas ?
iux naujienos o koks taviškio dabar svoris ir laikas ?
Na vakar pyliau vandenuka litrais, o ir mityba pakeiciau , tai siandien ryte acetono gal kokie pedsakai tik buvo belike, nes pagal skale net 0.5 nesieke, o gal jau visai nebuvo, ziuresiu rytoj ryte
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 14:15)
pritariu Eudorai del zemu cukru, vakar jis man pasake ta pati (kai pamate glikuota 3.2 ). Tik sako, oi pasiseke tau, kad Kazanaviciaus nesutiksi
Nu glikuotas pas tave, tai , kazkas cia neitiketino
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 25, 20:32)
aciu uz pagalba )
Prasom, visada malonu kam nors padeti