Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

pritariu Eudorai del zemu cukru, vakar jis man pasake ta pati (kai pamate glikuota 3.2 lotuliukas.gif ). Tik sako, oi pasiseke tau, kad Kazanaviciaus nesutiksi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 14:15)
pritariu Eudorai del zemu cukru, vakar jis man pasake ta pati (kai pamate glikuota 3.2  lotuliukas.gif ). Tik sako, oi pasiseke tau, kad Kazanaviciaus nesutiksi  lotuliukas.gif

oho blink.gif blink.gif blink.gif nu ir skaičiai pas tave blink.gif kažin pas sveiką žmogų tokius ar būtų įmanoma rasti lotuliukas.gif

pas mane dabar glikuotas 5,7 mmol, bet nedžiugina jis manęs verysad.gif nes žinau kokia kaina jis pas mane toks - būna, kad pamirštu, kad jau susileidau insuliną ir susivarau dar kartą doh.gif , ir tada jau scenarijus aiškus - ryški ryški hipo, tai taip pikta ant savęs kad negaliu doh.gif
o šiaip gyvenam pusiau su velniu - mano mažoji gi visiška pelėda ax.gif kad užmigdyt nakčiai reikia kaip minimum dvi valandas dūzgint, kad nusikaltų ir užmigtų - tai jei pradedu dūzgint 11 valandą, tai labai džiaugiiuosi jei jau apie pirmą būna užmigus doh.gif tai mane kaip vyturiuką tai šitas dalykas be peilio papjauna verysad.gif o jei jos nelinksmini ir su ja nebendrauji - tai visa lovytė siūbuoja linguoja ir aidi graudžios dainos lotuliukas.gif

o kaip Domukas laikosi - kokie paskutiniai pasiekimai?
Atsakyti
eudora, as pati netikiu tuo 3.2. Santariskiu laboratorija gal meluoja? tongue.gif nes cia truputi gi nerealu... tureciau ant hipo istisai sedet.
Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 25, 12:57)
sveikos mamytes,
norejau paklausti del Birziecio, jei kas pas ji taretes.... kokio dydzio "padeka" pas ji buna  blush2.gif

kaskaip nemazai teigiamu atsiliepimu randu tai iskilo klausimelis...

nes kuo toliau vis labiau galvoju, kad reikia gimdyti is anksto susitarus...

as mastau irgi pabandyt pas ji tartis del gimdymo...beje kada tau numatoma data? nes pagal liniuote matau kad praktiskai zengiam koja kojon biggrin.gif susipesim kai reikes ta pacia diena gimdyti lotuliukas.gif

o info parasysiu i az
Atsakyti
[
o kaip Domukas laikosi - kokie paskutiniai pasiekimai?
[/quote]

na tikrai tavo mergyte pelėda. Jau jeigu taip, tai turetum buti l. pavargus,.Na mes su miegeliu neturim jokiu problemu.Miega per diena 4 kart. Diena labai jau daug bendrauja(daugiau su teveliu nei su manimi).vakare nuluzta 21 val.
Mes jau sedim smile.gif ir laukiam dantuku, jau sviecia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 09 25, 14:43)
.Na mes su  miegeliu neturim jokiu problemu.Miega per diena 4 kart. Diena labai jau daug bendrauja(daugiau su teveliu nei su manimi).vakare nuluzta 21 val.
Mes jau sedim smile.gif ir laukiam dantuku, jau sviecia smile.gif

o, kokie jūs šaunuoliai thumbup.gif mano irgi labai jau nori sėstis - beveik atsilenkimą padaro kaip nori sėstis lotuliukas.gif tai gal ir mes jau sėdėsim kai būsim tokio pat amžiaus kaip ir jūs blush2.gif
beje, maniškė dabar gyvena beveik lygiai tokiu pat ritmu kaip ir pilvuke gyveno - irgi spardytis pradėdavo ne anksčiau vienuoliktos vakaro lotuliukas.gif o dieną tai ramios bitės būdavo irnesakyk.gif na, o dabar dar ir dieną reikia pabendraut laikas nuo laiko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 13:56)
bent jau man Birzietis sake (kai gulejau kmuk 5sav), kad nera reikalo eiti pas genetikus, nes rizikos grupeje nesu (del amziaus ar sirgimu giminej). Bet vilniuje priziurintis gydytojas pasake, kad butinai reikia apie 18-20sav pasiziuret issamiai.

niu as manau papuolu i rizikos grupe...seimoj brolis serga CD (buvo laikai kas mane su broliu kviesdavo i apklausas endokrinologiniam, nes atseit seimoj negali but tokie dalykai, kad abu vaikai serGa ir t.t.), paciai stazas kai sergu CD 23 m, dar ramina, kad cukrai neblogi, siandien nuvariau pasidaryt glikolizuota, ziuresim koks bus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Eudora @ 2009 09 25, 14:08)
tol, kol nehipuoji ir esi sąmoninga - kaip ir neturi  mirksiukas.gif pas mane irgi cukrai buvo prie žemesnių, bet tai kad aš dar prie 2,5 mmol normaliai jaučiuosi  doh.gif tai irgi kamantinėjau gyd. Biržietį kokia čia ta įtaka leliai - tai jis man sakydavo, kad jau geriau šiek tiek žemesni nei aukštesni, nes aukštesni
tai gali pakenkti leliai, o va mažesni - tai labiau mamai pavojingai nei leliai. Ir dar sakė, kad endokrinologai be reikalo stresina būsimas mamytes dėl tų žemesnių cukrų - iš ginekologinės/akušerinės pusės žemesni cukrai nėra totalus blogis  lotuliukas.gif

oi tikrai nuramina 4u.gif , zinok as irgi jau nebejauciu kad hipuoju, pasiziuriu rodo, kokius 2.7, o as kaip niekur nieko, uzvakar gryzus is darbo pasiziuriu, davarius iki 1.9, kaip namo gryzau neisivaizduoju, tik kai akyse temt pradeda ir rankos tirpt pradeda suprantu kad jau cukrus labai labai zemas, turejau ivyki, ot gyvenimo pamoka, bevairuojant masina supratau, kad kelio nelabai matau, primerkiu viena aki, tik kelios linijos isriskeja, pati nesuvoki kad tau silpna ir kad turi sustot,deja, nesustojau, kitai masinai i subine pabuciavau... aciu dievui viskas laimingai baigesi smile.gif man jau fobija issivistys del tu cukru, bijau kad nesukiltu,bijau, kad nenukristu, bijau del del leliaus....
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 14:27)
eudora, as pati netikiu tuo 3.2. Santariskiu laboratorija gal meluoja? tongue.gif nes cia truputi gi nerealu... tureciau ant hipo istisai sedet.

aga, niu cia nerealus rezultatas smile.gif
Atsakyti
slitka, rizikos grupe - mamai virs 35m., teciui virs 42m., seimoj giminej yra tokiu apsigimimu kaip Dauno, Edvardsono sindromai ir pan.
Atsakyti
Eudora, aitii, jus taretes su Birzieciu, jis atvaziavo ne per budejima pas jus. Ar mokejot oficialiai i kasas uz tai? Kokia tvarka kmuk tuo klausimu? Jei reikejo moketi, tai koks tas mokestis?
Atsakyti
Slitka, o tu kartais ne Ilona vardu ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Eudora @ 2009 09 25, 19:22)
Slitka, o tu kartais ne Ilona vardu ?  blush2.gif

nea smile.gif Giedre smile.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 25, 18:22)
slitka, rizikos grupe - mamai virs 35m., teciui virs 42m., seimoj giminej yra tokiu apsigimimu kaip Dauno, Edvardsono sindromai ir pan.

niu zymiai aiskiau , aciu smile.gif assa.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 25 rugsėjo 2009 - 19:09
QUOTE(kelniki @ 2009 09 23, 21:23)
vat ir man tas klausimas kyla, kaip praktikoje buna su sprotu ir cukriukais? koks jis mazdaug turetu buti pries pradedant sportuoti?

man geriausiai buna kai cukrai pries sporta apie 8, treniruotes metu dar isgeriu siek tiek sulciu, kad nenukristu, jei nieko negerciau, butu apie 3...

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 24, 16:24)

aciu uz pagalba wink.gif)
Atsakyti