Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

Oi kaip smagu bigsmile.gif As vyra vis kalbinu lankyti sokius ax.gif O pati noriu grizti prie jogos treniruociu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 23, 20:02)
Oi kaip smagu bigsmile.gif  As vyra vis kalbinu lankyti sokius ax.gif  O pati noriu grizti prie jogos treniruociu rolleyes.gif

as irgi prisidesiu prie tu norinciu....tikd deja dabar kai laukiuosi teks sporto atsisakyt, visada lankiau sporto sale ir aerobikose sokinedavau, pries vestuves vos joje neapsigyvenau, jau vyras sakydavo, kad mane gydyt nuo sporto reikia smile.gif ziauriai pasiilgau, man tai kaip narkotikas, uztat dabar sau patenkinta pilvuza ir subine auginu biggrin.gif organizmui soko duodu lotuliukas.gif
o joga, bet jau man per ramus sportas smile.gif sako joga lanko buhalteres ir vyr. finansininkes showoff.gif showoff.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 23 rugsėjo 2009 - 19:45
Na, as nei buhaltere, nei finansininke...ir tikrai neprijaucianti joms lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet man patinka... as taip aprimstu, nervine sistema atsipalaiduoja blush2.gif

O sporto metu cukrus nekrenta staigiai g.gif mane vat tas stabdo.... bijau, kad jei prades kristi doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 rugsėjo 2009 - 20:14
apie sporta prakalbot as irgi buvau labai prijaucianti pasportuoti, bet kazkaip apsileidau save ziauriai. nervina, kad mano miesciuke nera jokio sporto klubo, o vienai begioti labai liudna ax.gif vat ir man tas klausimas kyla, kaip praktikoje buna su sprotu ir cukriukais? koks jis mazdaug turetu buti pries pradedant sportuoti?
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 23, 21:13)
Na, as nei buhaltere, nei finansininke...ir tikrai neprijaucianti joms lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet man patinka... as taip aprimstu, nervine sistema atsipalaiduoja blush2.gif

O sporto metu cukrus nekrenta staigiai g.gif  mane vat tas stabdo.... bijau, kad jei prades kristi doh.gif

jei atvirai tai labai retai as tuos cukrus po sporto ziuredavau...pries pastojima geriausiu atveju 2 kartus i diena cukru tikrindavau, bet va kiek zinau, tai jei sportuot eini su zemu cukru tai jis dar labiau nukris, o jei eini su aukstu sportuot tai dar labiau pakils, tas past ir su alkoholio vartojimu, jei gurksnoji kai tavo zemas cukrus, jis ir kris ir atvirksciai, siaip sporto metu budavo visko ir silpna pasidarydavo, lekdavau tada i persirengimo kambariuka saldainiu valgyt.
niu joga (kaip ir bodyflekas) savotiskai siek tiek jegos reikalauja, bet ne taip kaip aerobika, todel nemanau, kad jos metu labai jau kristu cukrus, nors velgi kaip kam wink.gif
Papildyta:
QUOTE(kelniki @ 2009 09 23, 21:23)
apie sporta prakalbot as irgi buvau labai prijaucianti pasportuoti, bet kazkaip apsileidau save ziauriai. nervina, kad mano miesciuke nera jokio sporto klubo, o vienai begioti labai liudna ax.gif vat ir man tas klausimas kyla, kaip praktikoje buna su sprotu ir cukriukais? koks jis mazdaug turetu buti pries pradedant sportuoti?

cia tik mano nuomone smile.gif man pats tas butu 6-7, tikrai ne maziau, nes tada tikrai hipuot pradeciau.
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 23, 18:25)
varau per musu temas, ieskosiu maisto lenteliu kokiu nors  mirksiukas.gif

Mitybos elementorius smile.gif
Atsakyti
Ir dar unsure.gif . Siandien pasiziurejau ketonus(acetona) namuose, nes turiu tas juosteles ketonams issitirti, tai rodo 0.5 . Na nedaug, bet vistiek .Cia jis atsiranda, kai per mazai skysciu vartoji ir per daug riebu maista valgai, nes cukrus tai geras, tikrai ne nuo per auksto cukraus g.gif . Viskas, jau nuo pietu pakeiciau mityba, tikrai neziuriu ka ir kiek valgau . Einu vandens prisipirksiu ir gersiu dabar litrais ir ant kosyciu pereisiu. Eina sau kaip susinervinau, to dar betruko, reikes ryte pasiziuret ka rodys rytinis slapimas, bet jauciu, kad dar daugiau gali rodyti, nes dabar tai diena, ne ryte tyrimuka dariau, o reikia rytinio slapimo daryti verysad.gif
Atsakyti
as siandien ir Petrenko, ir Birzieti aplankiau. nebereiks kita savaite vaziuot vien del Birziecio, sutikau ji skyriuje neuzsiemusi thumbup.gif viskas kaip ir ok, Petrenko net neikalbinejo gultis. Mazas auga, sveikas, viskas kaip ir ok.
Atsakyti
Kazin kur lauruciuxs pradingo, jau kokios keturios dienos nera cia g.gif . Turbut pagulde i endokrinologini, 21-a d. ji turejo vaziuot unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 24, 17:08)
as siandien ir Petrenko, ir Birzieti aplankiau. nebereiks kita savaite vaziuot vien del Birziecio, sutikau ji skyriuje neuzsiemusi  thumbup.gif  viskas kaip ir ok, Petrenko net neikalbinejo gultis. Mazas auga, sveikas, viskas kaip ir ok.

Dziaugiames uz tave thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 24, 17:41)
Ir dar  unsure.gif .  Siandien pasiziurejau ketonus(acetona) namuose, nes turiu tas juosteles ketonams issitirti, tai rodo 0.5  . Na nedaug, bet vistiek  .Cia jis atsiranda, kai per mazai skysciu vartoji ir per daug riebu maista valgai, nes cukrus tai geras, tikrai ne nuo per auksto cukraus  g.gif . Viskas, jau nuo pietu pakeiciau mityba, tikrai neziuriu ka ir kiek valgau  . Einu vandens prisipirksiu ir gersiu dabar litrais ir ant kosyciu pereisiu. Eina sau kaip susinervinau, to dar betruko, reikes ryte pasiziuret ka rodys rytinis slapimas, bet jauciu, kad dar daugiau gali rodyti, nes dabar tai diena, ne ryte tyrimuka dariau, o reikia rytinio slapimo daryti  verysad.gif

o tas juosteles galima nusipirkti be jokio recepto ( del ketonu), nes as galvoju, kad gal ir man reiktu pasiziureti, nors kai paskutini karta nesiau slapima i poliklinika viskas ok buvo, tik viena karta kai suzinojau apie GD bijojua visko valgyti ir badavau, tai slaipme parode ketonu, bet jau kita ryta ju nebebuvo. tai dabar matuosi cukru, viskas ok, bet ka as zianu, kaip ten su tais ketonais, bet valgau tai as normaliai...bet ka gali zinoti g.gif g.gif
Atsakyti
kriste, kada tavo data? sausio 2-9 birziecio nebus LT tongue.gif ar tu ne pas ji planuoji?
beje, per paskutini echo koks buvo vaiko svoris ir koks laikas? siaip idomu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wowavyva: 24 rugsėjo 2009 - 17:43
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 24, 16:41)
Ir dar  unsure.gif .  Siandien pasiziurejau ketonus(acetona) namuose, nes turiu tas juosteles ketonams issitirti, tai rodo 0.5  . Na nedaug, bet vistiek  .Cia jis atsiranda, kai per mazai skysciu vartoji ir per daug riebu maista valgai, nes cukrus tai geras, tikrai ne nuo per auksto cukraus  g.gif . Viskas, jau nuo pietu pakeiciau mityba, tikrai neziuriu ka ir kiek valgau  . Einu vandens prisipirksiu ir gersiu dabar litrais ir ant kosyciu pereisiu. Eina sau kaip susinervinau, to dar betruko, reikes ryte pasiziuret ka rodys rytinis slapimas, bet jauciu, kad dar daugiau gali rodyti, nes dabar tai diena, ne ryte tyrimuka dariau, o reikia rytinio slapimo daryti  verysad.gif

oi, tik nesinervuok dėl tų ketonų mirksiukas.gif žinau - lengva pasakyt, sunku padaryt lotuliukas.gif bet aš jau per tą irgi perėjau, tai iš savo patirties galiu pasakyti - kad tiesiog buvo toks laikotarpis, kai visai nesvarbu ką valgiau ir ko nevalgiau, ką gėriau ar ko negėriau - ketonai buvo kosminėse aukštumose doh.gif (pasižiūrėk senas praeitų metų temas mano postus). Parinausi nerealiai (neidavau į WC be tų juostelių)doh.gif ir tą patvirtins visos senbuvės - nu bet ką, praėjo kiek laiko ir viskas savaime susitvarkė, ir pasėkmių jokių nebuvo. Todėl jei tik randi acetono - iš karto valyk juos lauk medaus arba sulčių pagalba mirksiukas.gif ir viskas bus gerai thumbup.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 24, 17:08)
as siandien ir Petrenko, ir Birzieti aplankiau. nebereiks kita savaite vaziuot vien del Birziecio, sutikau ji skyriuje neuzsiemusi  thumbup.gif  viskas kaip ir ok, Petrenko net neikalbinejo gultis. Mazas auga, sveikas, viskas kaip ir ok.

iux naujienos wub.gif o koks taviškio dabar svoris ir laikas ? blush2.gif
Atsakyti