Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 21, 14:49)
Na sulčių rytais kokia 0,5 l išgeriu... Toks kiekis iš gero kilogramo morkų išsispaudžia. Na, man morkų sultys dinamitas, ale geriu ax.gif Bet kaip įdomu čia g.gif  Dėl morkų ir burokėlių dvejoju...
Šiandien suvalgiau 2 riekels (po 0,5) duonos ir 0,5 litro burokėlių salotų su aliejumi. Susileidau 8 VV, po 2 val. 12,8 blink.gif

patarsiu tau kaip mano gydytojas sake:
suvalgei sita porcija- pasimatavai - 12.8 (8vv per mazai) - uzsirasai i uzrasus
kita karta valgai ta pati ir kadangi 8 vv vienetu per mazai, susileidi 10 - matuoji - rezultatas 8.5 wink.gif liuks ir taip zaidi su tokiais vienodais maisto blokais, kol randi savo doze insulino! tik viska uzsirasinek! g.gif
Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 22, 19:32)
mano lelius idealiai atitinka visus skaiciukus ir numatomas svoris atitinka... dabar kai bus 34 savaites vel vaziuosiu i KMUK atlikt tyrimu, po to lyg tai reikes 37 savaite...

dabar kaskaip jau apsiraminau ir stengiuosi nesinervinti del kiekvieno cukraus soktelejimo, laikausi nepersivalgymo dietos ir stengiuosi vengti daug angliavandeniu turinciu prodoktu, juos riboti, valgyti po nedaug ir ivairaus maisto, kol kas cukrai daugiausiai iki 6.8 mmol po valgio buna, tiesa, 1 karta  nesusivaldziau blush2.gif , uzkapojau pieno produktu, tai buvo sokteleje iki 8,8 mmol, susileidau papildomai 2vv ir nukrito, dabar jau taip nedarau schmoll.gif

ir apskritiai dabar gyvenu "lizdelio sukimo" nuotaikoms, jau apsiziurejom kur ka pirksim (vyrui surasytas visas sarasas), nusipirkau tik nauju sliaustu 2 komplektelius i ligonine jei kartais butu staigmena ankstesne ir laikau sukrauta savo krepsi, kad nebutu kaip si karta kai netiketai gulde i ligonine...

as irgi eisiu 34 savaiciu echoskopuotis. man kazkaip tie cukrai nekyla, gal vel per mazai angliavandeniu valgau, bet atrodo duonos daug valgau ir pieno produktia ir varske, suris. siadnien net saldu sureli valgiau, lyg ir nieko, kartias tas cukru pasimatuoju, net nepraejus 2 val. nepakyla net iki 5 mmol. kartais pagalvoju, ar gerai mano apratas rodo g.gif
nu tikekimes kad viskas bus gerai, ir gims sveiki leliukai, as laukiuosi berniuko (antro). o siaip tai kazkaip dabar man labai neramus metas, vis kazko nerimauju, pergyvenu ar viskas bus gerai. labai nermu, jau psichuoti net pradedu.
Papildyta:
[
Papildyta:
dabar vel galvoju, o kodel reikai cukru matuoti visada po valgio prejus 2 val? o kodel negalima po valandos? gal ir durnai klausiu, bet idomu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi: 22 rugsėjo 2009 - 18:49
priminkit man kas nors kvailai (siaip kaip ir zinau, bet pasitikslint noreciau) kiek vienam duonos vienetui reikia VV insulino?
Atsakyti
žmonėms, kuriems trūksta chromo, padidėja rezistencija insulinui. Taigi jiems, be abejo, padėtų chromo papildai - gal madmuazelei kazko truksta?smile.gif
Atsakyti
Aciu, monetuxe 4u.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 09 22, 18:59)
priminkit man kas nors kvailai (siaip kaip ir zinau, bet pasitikslint noreciau) kiek vienam duonos vienetui reikia VV insulino?

O ne 1 VV? g.gif biaju sumeluoti, bet lyg taip man sake...

QUOTE(monetuxe @ 2009 09 22, 19:47)
žmonėms, kuriems trūksta chromo, padidėja rezistencija insulinui. Taigi jiems, be abejo, padėtų chromo papildai - gal madmuazelei kazko truksta?smile.gif

O chromo trukuma kaip nustato?
Atsakyti
galvojau, kad kazkus 1.7? gal?

gal chromo kieki kraujyje nustato paprastu tyrimu?

jeigu ka dalijames patirtimi, as kaip ir tu - ieskojimu kelyje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 22, 20:44)
galvojau, kad kazkus 1.7? gal?

gal chromo kieki kraujyje nustato paprastu tyrimu?

jeigu ka dalijames patirtimi, as kaip ir tu - ieskojimu kelyje wink.gif

As maniau biocheminiu...reikes savo seimos gydytojos paklausti...
Dalinsiuosi ax.gif
O tu i sporto kluba vaikstai?
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 22, 19:53)
as irgi eisiu 34 savaiciu echoskopuotis. man kazkaip tie cukrai nekyla, gal vel per nu tikekimes kad viskas bus gerai, ir gims sveiki leliukai, as laukiuosi berniuko (antro). o siaip tai kazkaip dabar man labai neramus metas, vis kazko nerimauju, pergyvenu ar viskas bus gerai. labai nermu, jau psichuoti net pradedu.

dabar vel galvoju, o kodel reikai cukru matuoti visada po valgio prejus 2 val? o kodel negalima po valandos? gal ir durnai klausiu, bet idomu blush2.gif

matyt per tiek laiko susitvarko kasa su gautais angliavandeniais... kaskaip net nesukau niekad sau del to galvos... kartais ir veliau pusvalunduku pasiziuriu svarbu kad normoj thumbup.gif

o tai tau gerai matesi ko laukiesi, mano tai schmoll.gif slapukas, lyg ir berniukas, bet uzpakaliuka atsukes nenori duoti doctor.gif garantijos g.gif atseit gali buti virksteles kilpa islindusi... tai perdaug nedziugaujam, kad nebutu staigmenos kai trecia mergina turesim lotuliukas.gif svarbu, kad turi abi rankas, kojas ir pirstukus visus, tikiuosi ir protinga(s) bus...

o tu atsipalaiduok, nesinervuok, o tai neramus lelius bus... sunku bus augint... geriau kokia lengvo turinio knyga perskaityk (pimagimiui pasakas thumbup.gif ) ar koki filma linksma pasiziurek... daugiau veiklos ir nebus kada nerimaut!
Atsakyti
Sveikos. Na, o as noriu parodyti koki transpota uzvakar ivaldem blush2.gif . Lengvas aliuminio remas, yra pasiltintas uzklotas, kuris isisega i sportine dali arba i lopsi galima ideti. Pastumdziau, labai patogus ir manevringas, negalejom neimt bigsmile.gif
ABC Design Starline Bayamo
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Nebesusitvarkau su rytiniais cukriukais. verysad.gif Atsikeliu su 6,8-8, ko tik neišbandžiau g.gif , gal reiks ilgo veikimo keisti? Nuotaika žiauri. Ryte galvą skausda, o gal rudeninė depresija artėja....
Atsakyti
QUOTE(inguška @ 2009 09 23, 16:10)
Nebesusitvarkau su rytiniais cukriukais. verysad.gif  Atsikeliu su 6,8-8, ko tik neišbandžiau g.gif , gal reiks ilgo veikimo keisti? Nuotaika žiauri. Ryte galvą skausda, o gal rudeninė depresija artėja....

niu suprasciau kad atsikeltum su 10-15....tada jau galetum pradet nerimaut, o cia tikrai nebaisu, is vakaro pasireguliuok insulina, padidink 1-2 vnt. bet manau daugiau susileidus tikrai uzhipuosi, o labai zemas cukrus irgi tikrai nera gerai
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 22, 21:48)
As maniau biocheminiu...reikes savo seimos gydytojos paklausti...
Dalinsiuosi ax.gif
O tu i sporto kluba vaikstai?

as lankau lotynu amerikos sokiu treniruotes wink.gif

varau per musu temas, ieskosiu maisto lenteliu kokiu nors mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo monetuxe: 23 rugsėjo 2009 - 17:26