Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

as vis galvoju, kike 75 g gliukozes yra angliavandeniu?

Gliukozė ir yra angiavandenis
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 21, 15:38)
o kokios arbatas vartoti?

žinok nežinau, su arbatom atsargiai - daugelis vaistažolių nėštukėms netinka (kiek teko domėtis) unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvile @ 2009 09 21, 15:52)
žinok nežinau, su arbatom atsargiai - daugelis vaistažolių nėštukėms netinka (kiek teko domėtis) unsure.gif

aga, as irgi ta pati pastebejau, nieko blogo tik apie liepziedzius neradau, nes ir ciobreliai blogai ir avieciu lapai blogai....
Atsakyti
Varau kibinų valgyti... Kiek man jų valgyti ir kiek insulino kiekvienam maždaug leistis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 21, 15:29)
sveika, norejau paklausti, kodle tu gulejai klinikose, del GD? nes man ji irgi diagnozavo, bet pasitikrinau kruaja kokias 5 dienas, ir niekas negulde. ir sake, tik dietos reikia, o gimdyti galiu bet kur?
Papildyta:
as vis galvoju, kike 75 g gliukozes yra angliavandeniu? g.gif

vat ir man stebejo ispradziu krauja gera savaite ir padare isvada, kad vien kopustais gyva nebusiu, todel reikia skirti insulina, gulde stebejimui ar skirto insulino pakanka (esu didesnej rizikos grupej del mamos deabeto ir seneles is tecio puses...), be to mano svoris nemazas, nors priaugau sumoj 1 kg dabar per nestuma, o ir to tikriausiai si menesi neteksiu, bet kasai kruvis perdidelis... dietos pakanka toms, kurios pries nestuma neturejo virssvorio ir priaugo ~10kg bent jau man taip aiskino...
na gimdyti gal ir gali bet kur... tik reikia ispeti gydytojus del gimusio kudikio cukru patikrinimo (gali nukristi cukrus, reiketi lasines)... kaip supratau KMUK geriausiai tam pasirnge (kudikio stebesenai), taip pat reikia ivertinti vaisiaus dydi ir bukle... asmeniskai as nerizikuosiu su norais ir gimdysiu KMUK...
Atsakyti
QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 21, 23:47)
vat ir man stebejo ispradziu krauja gera savaite ir padare isvada, kad vien kopustais gyva nebusiu, todel reikia skirti insulina, gulde stebejimui ar skirto insulino pakanka (esu didesnej rizikos grupej del mamos deabeto ir seneles is tecio puses...), be to mano svoris nemazas, nors priaugau sumoj 1 kg dabar per nestuma, o ir to tikriausiai si menesi neteksiu, bet kasai kruvis perdidelis... dietos pakanka toms, kurios pries nestuma neturejo virssvorio ir priaugo ~10kg bent jau man taip aiskino...
na gimdyti gal ir gali bet kur... tik reikia ispeti gydytojus del gimusio kudikio cukru patikrinimo (gali nukristi cukrus, reiketi lasines)... kaip supratau KMUK geriausiai tam pasirnge (kudikio stebesenai), taip pat reikia ivertinti vaisiaus dydi ir bukle... asmeniskai as nerizikuosiu su norais ir gimdysiu KMUK...

na as zadu gimdyti vilniaus klinikose, kai bus 34 savaites esiu pas savo gydyoja ( tikiuosi priims) ir pasitarsiu, jei lelius nebus didelis ir viskas atrodys normoje, tai manau tikrai gimdysiu vilniuje, nebent gydytojai sakys kitaip. manau ir vilniaus klinikose sutiekia prof. pagalba jei ka.
o kaip tavo mazylis, nera per didelis?
Atsakyti
Madmuazele, tikrai mistika tie tavo cukrai ir insulino poreikis.
Aisku, cia kiekvienas organizmas skirtingas, bet as kaip ir dauguma cia ant burokeliu ir morku insulino nesileisciau.Na nebent jau pilna leksta ju valgyciau, tai gal 1-2vv maximum leisciaus(bet jei pries juo valgant butu cukrus 5, tai greiciausiai nesileisciau, jei valgyciau be duonos).
Tai kaip kibinai?Kiek pries juos tada tau reikia leistis?
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 22, 09:09)
Tai kaip kibinai?Kiek pries juos tada tau reikia leistis?

Valgiau 1 kibina, sriubos dubeneli su mazute duonos riekele ir capuchino kava (be cukraus) geriau, susileidau 8 VV, tai vakare grizus cukrus buvo 8,4.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 22 rugsėjo 2009 - 09:53
tai manau pakenciama, 8 cukrus tai cia netragedija.
Atsakyti
QUOTE(aitiii @ 2009 09 22, 11:58)
8 cukrus tai cia netragedija.

Nu geras, o aš kažkaip galvojau, kad 8 - tai būtų labai gerai po valgio, nes kitaip jau nieko nebesuprantu - pas mane po valgio dažniausiai apie 8, bet būna ir 10, ir 11, ir kartais 14 blush2.gif , bet su tokiais cukrais ir be insulino mano glikuotas 5,6, tai kai čia gaunasi tada?
Atsakyti
Grįžusi 0,1 VV susileidau. Ryte su 4,1 atsikėliau, bet nežinau kas naktį buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 22, 09:04)
o kaip tavo mazylis, nera per didelis?

mano lelius idealiai atitinka visus skaiciukus ir numatomas svoris atitinka... dabar kai bus 34 savaites vel vaziuosiu i KMUK atlikt tyrimu, po to lyg tai reikes 37 savaite...

dabar kaskaip jau apsiraminau ir stengiuosi nesinervinti del kiekvieno cukraus soktelejimo, laikausi nepersivalgymo dietos ir stengiuosi vengti daug angliavandeniu turinciu prodoktu, juos riboti, valgyti po nedaug ir ivairaus maisto, kol kas cukrai daugiausiai iki 6.8 mmol po valgio buna, tiesa, 1 karta nesusivaldziau blush2.gif , uzkapojau pieno produktu, tai buvo sokteleje iki 8,8 mmol, susileidau papildomai 2vv ir nukrito, dabar jau taip nedarau schmoll.gif

ir apskritiai dabar gyvenu "lizdelio sukimo" nuotaikoms, jau apsiziurejom kur ka pirksim (vyrui surasytas visas sarasas), nusipirkau tik nauju sliaustu 2 komplektelius i ligonine jei kartais butu staigmena ankstesne ir laikau sukrauta savo krepsi, kad nebutu kaip si karta kai netiketai gulde i ligonine...

Atsakyti