as nuo geguzes pradzios soliariumo nemacius
Na sulčių rytais kokia 0,5 l išgeriu... Toks kiekis iš gero kilogramo morkų išsispaudžia. Na, man morkų sultys dinamitas, ale geriu Bet kaip įdomu čia Dėl morkų ir burokėlių dvejoju...
Šiandien suvalgiau 2 riekels (po 0,5) duonos ir 0,5 litro burokėlių salotų su aliejumi. Susileidau 8 VV, po 2 val. 12,8
Šiandien suvalgiau 2 riekels (po 0,5) duonos ir 0,5 litro burokėlių salotų su aliejumi. Susileidau 8 VV, po 2 val. 12,8
mistika man tu, madmuazele... geriau igaubiu sikna ir sedziu tyliai su savo patarimais
jei burokams 8vv, tai kiek 2cepelinams reikia tada? o morkas tai ziuriu megsti nemenkai
jei burokams 8vv, tai kiek 2cepelinams reikia tada? o morkas tai ziuriu megsti nemenkai
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 21, 13:50)
as nuo geguzes pradzios soliariumo nemacius
tada morku daug valgyk
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 21, 14:49)
Na sulčių rytais kokia 0,5 l išgeriu... Toks kiekis iš gero kilogramo morkų išsispaudžia. Na, man morkų sultys dinamitas, ale geriu Bet kaip įdomu čia Dėl morkų ir burokėlių dvejoju...
o koks cukrus pries valgyma buvo?
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 21, 13:52)
mistika man tu, madmuazele... geriau igaubiu sikna ir sedziu tyliai su savo patarimais
o tai ką man daryti , jei ir jūs nustosit patarinėti
Oi, cepelinams kokius 10-12 leidžiuosi
Papildyta:
QUOTE(slitka @ 2009 09 21, 13:54)
5,8
nu man vistiek nelogiska: 2 pusriekes duonos su burokeliais - 8vv ir cukrus aukstas. 2 cepelinai (teoriskai 100g cepu turi beveik 30g angliavandeniu berods) - 10-12vv.
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 21, 14:52)
as irgi nesuprantu kaip taip gali but, sutinku kad duona pakelia cukru, bet tikrai ne iki tiek.
siandien pietums valgiau 2 desreles ir du pomidorus, per pietus darbe sioks toks baliukas buvo, tai sakocio su vynuogem uzkrimtau, sakocio tikrai kokius 4-5 gerus kasnius suvalgiau, susileidau 6 v.v. nes pries tai valgiau 2 obuolius ir dasileidau 2 v.v. tai jau mazdaug galvojau kad bus tas pas, po dvieju valandu rezultatas 4,5...tiesa, ryte zemas cukrus buvo 3,5...
dabar vel suvalgiau du obuolius ir geriu arbata su medumi ir tikrai zinau, kad po valandos pasiziurejus cukrai nepakils net iki 7.
o cepams, bulviniams blynams susileidziu kokiu 8-9 vnt, jei valgau bulviu kose tai vel kokius 6 v.v. zinoma ziurint koks pries tai cukrus buvo..
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 21, 14:57)
o tai ką man daryti , jei ir jūs nustosit patarinėti
Papildyta:
5,8
Papildyta:
5,8
niu nuostabus cukrus (pries valgyma)....o tu tikrai daugiau nieko nevalgei, gal arbata ar kava su cukrum geri, ***** zinok as irgi nenzinau kaip cia begalvot ir ka bepatart....
tiesa, tu su pompa ar su penais?
madmuazele, sakyk kas ten per burokai buvo, baik cia mus su slitka i stresa varyt
Burokai iš savo daržo-saldūs saldūs, bet cukrumi nelaistyti
Ką jūs, baikit, cukraus nei į kavą, nei į arbatą nededu...jau seniai seniai....
Nu blyn, gal aš tikrai iš pradžių nemokėjau elgtis ir didinau didinau insuliną ir š gavosi
Aš su pompa
Ką jūs, baikit, cukraus nei į kavą, nei į arbatą nededu...jau seniai seniai....
Nu blyn, gal aš tikrai iš pradžių nemokėjau elgtis ir didinau didinau insuliną ir š gavosi
Aš su pompa
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 21, 15:04)
madmuazele, sakyk kas ten per burokai buvo, baik cia mus su slitka i stresa varyt
gal sokolade kokie virti, ne nu juokaujam, tik neisizeisk madmuazele, bet pas tave cukrai is fantastikos srities
QUOTE(Wiwaa @ 2009 09 20, 23:16)
Sveikos,
kol ana savaite gulejau KMUK akuseriniame, tai tiek daug cia visko prirasete ... kol perskaiciau
tiek daug visko noreciau papsakot... I akuserini mane nusiunte Petrenko... taip nieko dorai apie mano deabeta ir nepaaiskino, skyre NovoRapid FlexPen insulina ryte 6vv, pietum ir vakarienei po 8vv, cukrai lyg ir nusitovejo ir nevirsija 2 val po valgio 6,5 mmol, bet jus merginos ir pavarot, leidziat sau ir saldainiu ir ledu kaskaip po savo deagnozes (GD) as jau nebepiknaudziauju ir maisto dozes riboju.. suemiau save i naga kaip turi but, o kliniku su dietologes nurodymais tai visai prasilenkia dazoviu nulis... numeciau as ten 1,5 kg ir skrandis susitrauke... juoda duona kiso prie visko, o valgyt jos negalejau nes rugstys kilo nerealiai... is principo savo maisto nepirkau... bet kai grizau, tai pirma ka , tai silkes, o tai bedruskis maistas tiek igryso...
del gimdymo... tai jau susitaikiau su mintimi, kad gimdyti teks KMUK ne del savo sveikatos, o del leliaus, nes turi stebeti ar jam neatsiras hiperglikemija (lyg ir...)... dar supratau, kad klinikos - cukriukiu centras ir cia vaziuoja gimdyti is visos Lietuvos, net ir is Vilniaus... gimdysiu ir as cia, nes man svarbiausiai - leliaus sveikatele... dabar i klinikas ruosiuosi spalio pradzioj kai bus 34 savaites...
jau nusiraminau nors ispradziu buvo
dar del striju... manau, kad priklauso nuo pilvo raumenu ir preso standumo, o ne del odos ir kremu naudojimo... kai nesiojau pirmagime man iki 6 menesio visai pilvo nebuvo, net galvojo, kad vaisius nustojo augti (ir gime mazyte 2850g), bet atsibudau viena ryta su diziuliu pilvu suraizytu daugybe striju ir joks kremas, aliejus ir sviestas (mociutes nurodymu) nepadejo (liko sitas "grozis" visam gyvenimui), o pilvo presas - neistreniruotas buvo...
tai gal tiek...
p.s. panarsiau senose temose ir tikrai nemazai radau info apie GD
kol ana savaite gulejau KMUK akuseriniame, tai tiek daug cia visko prirasete ... kol perskaiciau
tiek daug visko noreciau papsakot... I akuserini mane nusiunte Petrenko... taip nieko dorai apie mano deabeta ir nepaaiskino, skyre NovoRapid FlexPen insulina ryte 6vv, pietum ir vakarienei po 8vv, cukrai lyg ir nusitovejo ir nevirsija 2 val po valgio 6,5 mmol, bet jus merginos ir pavarot, leidziat sau ir saldainiu ir ledu kaskaip po savo deagnozes (GD) as jau nebepiknaudziauju ir maisto dozes riboju.. suemiau save i naga kaip turi but, o kliniku su dietologes nurodymais tai visai prasilenkia dazoviu nulis... numeciau as ten 1,5 kg ir skrandis susitrauke... juoda duona kiso prie visko, o valgyt jos negalejau nes rugstys kilo nerealiai... is principo savo maisto nepirkau... bet kai grizau, tai pirma ka , tai silkes, o tai bedruskis maistas tiek igryso...
del gimdymo... tai jau susitaikiau su mintimi, kad gimdyti teks KMUK ne del savo sveikatos, o del leliaus, nes turi stebeti ar jam neatsiras hiperglikemija (lyg ir...)... dar supratau, kad klinikos - cukriukiu centras ir cia vaziuoja gimdyti is visos Lietuvos, net ir is Vilniaus... gimdysiu ir as cia, nes man svarbiausiai - leliaus sveikatele... dabar i klinikas ruosiuosi spalio pradzioj kai bus 34 savaites...
jau nusiraminau nors ispradziu buvo
dar del striju... manau, kad priklauso nuo pilvo raumenu ir preso standumo, o ne del odos ir kremu naudojimo... kai nesiojau pirmagime man iki 6 menesio visai pilvo nebuvo, net galvojo, kad vaisius nustojo augti (ir gime mazyte 2850g), bet atsibudau viena ryta su diziuliu pilvu suraizytu daugybe striju ir joks kremas, aliejus ir sviestas (mociutes nurodymu) nepadejo (liko sitas "grozis" visam gyvenimui), o pilvo presas - neistreniruotas buvo...
tai gal tiek...
p.s. panarsiau senose temose ir tikrai nemazai radau info apie GD
sveika, norejau paklausti, kodle tu gulejai klinikose, del GD? nes man ji irgi diagnozavo, bet pasitikrinau kruaja kokias 5 dienas, ir niekas negulde. ir sake, tik dietos reikia, o gimdyti galiu bet kur?
Papildyta:
as vis galvoju, kike 75 g gliukozes yra angliavandeniu?
QUOTE(Gvile @ 2009 09 20, 15:34)
sveikos
Paracetamolį galima tiek nėštukėms, tiek žindyvėms
sveikinam DOMUKĄ pusmetuko proga
Paracetamolį galima tiek nėštukėms, tiek žindyvėms
sveikinam DOMUKĄ pusmetuko proga
o kokios arbatas vartoti?