Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

Sveikos,
kol ana savaite gulejau KMUK akuseriniame, tai tiek daug cia visko prirasete g.gif ... kol perskaiciau clap_1.gif
tiek daug visko noreciau papsakot... I akuserini mane nusiunte Petrenko... taip nieko dorai apie mano deabeta ir nepaaiskino, skyre NovoRapid FlexPen insulina ryte 6vv, pietum ir vakarienei po 8vv, cukrai lyg ir nusitovejo ir nevirsija 2 val po valgio 6,5 mmol, bet jus merginos ir pavarot, leidziat sau ir saldainiu ir ledu essen.gif kaskaip po savo deagnozes (GD) as jau nebepiknaudziauju schmoll.gif ir maisto dozes riboju.. suemiau save i naga kaip turi but, o kliniku essen.gif su dietologes nurodymais tai visai prasilenkia doh.gif dazoviu nulis... numeciau as ten 1,5 kg ir skrandis susitrauke... juoda duona kiso prie visko, o valgyt jos negalejau nes rugstys kilo nerealiai... is principo savo maisto nepirkau... bet kai grizau, tai pirma ka essen.gif , tai silkes, o tai bedruskis maistas tiek igryso...

del gimdymo... tai jau susitaikiau su mintimi, kad gimdyti teks KMUK ne del savo sveikatos, o del leliaus, nes turi stebeti ar jam neatsiras hiperglikemija (lyg ir...)... dar supratau, kad klinikos - nestuke.gif cukriukiu centras ir cia vaziuoja gimdyti is visos Lietuvos, net ir is Vilniaus... gimdysiu ir as cia, nes man svarbiausiai - leliaus sveikatele... dabar i klinikas ruosiuosi spalio pradzioj kai bus 34 savaites...
jau nusiraminau nors ispradziu buvo mega_shok.gif cray.gif

dar del striju... manau, kad priklauso nuo pilvo raumenu ir preso standumo, o ne del odos ir kremu naudojimo... kai nesiojau pirmagime man iki 6 menesio visai pilvo nebuvo, net galvojo, kad vaisius nustojo augti (ir gime mazyte 2850g), bet atsibudau viena ryta su diziuliu pilvu suraizytu daugybe striju ir joks kremas, aliejus ir sviestas (mociutes nurodymu) nepadejo (liko sitas "grozis" visam gyvenimui), o pilvo presas blush-anim-cl.gif - neistreniruotas buvo...

tai gal tiek...
p.s. panarsiau senose temose ir tikrai nemazai radau info apie GD

Atsakyti
na nezinau, man marinuoti burokeliai tikrai nekelia schmoll.gif jei ir leisciausi, tai koki 1vv. paziurek, kiek pas juos angliavandeniu, man butu swoon.gif nuo 6.5vv. Nebent as nesupratau, ka ir kiek tu valgei.
Atsakyti
Nors literaturoje raso kad burokelis turi angliavandeniu, bet man tai niekada nuo ju niekas nepakyla g.gif

user posted image

user posted image

kol keliau wowavyva pirmesne tai padare, bet kiek skaiciau tai visur dauguma skiriasi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 20 rugsėjo 2009 - 21:40
na taip, turbut kaip ir i kitus produktus reakcijos yra skirtingos...
Atsakyti
Idomu...siandien nesuosi darban dar burokeliu salotas-pabandysiu tik duonai susileisti g.gif Bet man nuo ju visada cukriukai i kosmosus kyla doh.gif O kiek, pvz. tarkuotom morkom leidziates?
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 20, 22:26)
na nezinau, man marinuoti burokeliai tikrai nekelia  schmoll.gif  jei ir leisciausi, tai koki 1vv. paziurek, kiek pas juos angliavandeniu, man butu  swoon.gif nuo 6.5vv. Nebent as nesupratau, ka ir kiek tu valgei.

tai gal vel ziurint kiek suvalgai, jai pora saukstu, tai aisku gal ir nereikia leistis, bet vat kai as suvalgau tokiu salotu maziausiai puse lekstes, tai vistiek susileidziu, nes vistiek veliau man cukrai sukyla.
gal mano organizmas taip reaguopja smile.gif
Papildyta:
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 21, 06:21)
Idomu...siandien nesuosi darban dar burokeliu salotas-pabandysiu tik duonai susileisti g.gif  Bet man nuo ju visada cukriukai i kosmosus kyla doh.gif  O kiek, pvz. tarkuotom morkom leidziates?

niu morkoms tai tikrai nieko nesileisciau, nes megstu jas ir taip pagraust, bet jei morku salotos su kokiu neriebiu majonezu, ir vel ziurint kiek as ju sukapoju, tai kelis vienetus susileisciau smile.gif
Atsakyti
laba 4u.gif
su morkom tai velgi... 1-2v.v. ziurint koks ju kiekis, o jei pora morkyciu, tai isvis nieko.
Atsakyti
Nu pribloškėte mane... morkose cukraus daug g.gif O jei dar sulčių morkų išsispaudžiu doh.gif
Atsakyti
user posted image

kodel sakai daug cukraus? angliavandeniu paziurek kiek tera sultyse.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 21, 12:33)
Nu pribloškėte mane... morkose cukraus daug g.gif  O jei dar sulčių morkų išsispaudžiu doh.gif

tai kiek tu ten tu morku ruosies suvalgyti? juk nesuvalgysi 2 kilogramu, morkos beveik isvis angliavandeniu neturi, kaip mazai ju turi ir pomidorai, agurkai, kopustai, vat tik jei su kuom nors tas darzoves darai tai tas veiksnys jau kelia cukru, bet pacios darzoves tai labai minimaliai, obuolys, kriause, ir kiti vaisiai tai tikrai kelia, taip pat daugumos ju sultys, morku tikrai maziau kelia nei obuoliu, ar apelsinu., bent jau man, uztenka 1-2 stikliniu sulciu ir cukrus pas mane sokteli per 4-5 mol.,juk man net KAZANAVICIUS sake, kad vietoj saldainiu isgerk stikline obuoliu sulciu, kai uzhipuoji smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo slitka: 21 rugsėjo 2009 - 12:25
na madmuazele gal maisiukais kerta morkas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 21, 13:31)
na madmuazele gal maisiukais kerta morkas  lotuliukas.gif

smile.gif va va visko gali but smile.gif niu morkos ir akytems gerai, dar sako kad daug morku valgat i soliariuma nebereikia eiti smile.gif juokaujam aisku smile.gif
Atsakyti