Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

na, as tikrai nesioju berniuka, bet pykino min iki 14sav., taip kad cia individualiai pagal kiekvienos organizma turbut.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 19, 21:17)
aister, tik pykina ar ir vemi? o del slogos uzuojat, ziauriai sunkiai pernesu sia liga, bijau jos nerealiai, nes be actifedo, bioparoxo ar pan. stipriu vaistu mirstu zemen.

Nu kartais ir vemiu doh.gif Pykina tai kiekviena diena, o vemiau gal kokius 6 kartus doh.gif
Kazkokia nestipri pas mane ta sloga, tai be vaistu kolkas traukiu mirksiukas.gif Nors jei ne nestuke.gif , tai lasinciau vaistus smile.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 19, 21:22)
na, as tikrai nesioju berniuka, bet pykino min iki 14sav., taip kad cia individualiai pagal kiekvienos organizma turbut.

Ai netikiu as tais prietarais visiskai, tik siaip sakau, jei man dabar bus mergyte, tai reiskia prietarai mano nestumams issipilde biggrin.gif
Atsakyti
aister, pas tave kaip pas mane - pykinimas vos ne non stop, o vemimas kartais tongue.gif guodziausi bent jau tuo. as manau, kad tau mintys apie mergaite kyla vien todel, kad sis nestumas kitoks nei pirmasis su suneliu.
Atsakyti
kiek čia dar nemiegančių. marš į lovas...
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 19, 21:20)
jisai nedidina man doziu taip „is akies“ - jisai isaiskina kodel yra taip ir ka reikia daryti - o reikia daug padirbeti su savim... susizinoti pradziai koks maistas kokio insulino padengimo reikalauja ir veliau bus paprasciau, nes jau zinosiu ribas... tai turiu daug visko rasyti - ka valgau, kiek leidau, kokia glikemija po dvieju valandu ir pagal ta rodikli koreguoti... dar pasakojo kaip daryti, kad nakti nebutu hipo, nes ju labai bijau (labai jau ziaurios buna)... tai vat ir bandysiu...  blush2.gif

Smagu, kad gydytojas tau tiek daug paaiskina, o ne aklai insulina didina thumbup.gif
As vis dar pati lauke, bet tikiu, kad pavyks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 19, 22:22)

niu manes aciu dievui visai nepykina, nesu ir vemus, tik rytais sioki toki sleikstuliuka jauciu ir negaliu paziuret nei i zuvi nei i vistiena, o labiausiai noriu to ko anksciau nevalgydavau, tai bulviu lotuliukas.gif galeciau jas pusryciams., pietums ir vakarienei valgyt biggrin.gif tik kad tos bulves labai seda ant uzpakalio smile.gif ai bet sakiau dzin, visa gyvenima ta maista prisiziurejau, o dabar savotiskos atostogos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aister @ 2009 09 19, 22:15)
Fui, kaip as laukiu, kada tas pykinimas pasibaigs doh.gif
Nu su Mantuku visai kitoks nestumas buvo, nei pykino nei bloga.Gal tikrai mergyte dabar pilvely, kad toks kitoks nestumas ax.gif
Papildyta:
Abu su Mantuku sloguojam doh.gif

Labas rytas 4u.gif . Na mane pykino iki kokiu 15 sav., bet tas pykinimas pykinimu nepavadinsi, toks sleikstulys ant skrandzio ir tiek, "porcelianini drauga" tik kokius tris kartus per visa laika pagasdinau. Na prietarai cia tikrai visai netinka schmoll.gif , vienas pykina besilaukiant berniuko, kitas mergaites, taip, kad..... rolleyes.gif
Papildyta:
Na, kaip sakiau, pasidariau viska pagal ta rekomenduojama insulino bazes lentele, diena viskas tiko kuo puikiausiai, tik nuo 3-ios nakties iki 9-os ryto dar pasikoregavau, kai kur sumazinau, kai kur padidinau, rezultatas- nuejau miegoti su 6.2, atsikeliau 5.5 thumbup.gif
Atsakyti
tiesa, o ka naudojat kai sloguojat, pas mane tai ziema visada chroniska sloga, daznai nosis uzsikimsus buna ir gerkle skauda, zinau kad gerklei tas pastiles galima naudoti, buten Islamoos (su kerpem), i nosi atseit girdejau kad irgi purskala galima purksti, ne lasint, bet purksti, o va kai tenmperatura uzkyla? tik zolytes? as tai tokia, kad kas tik kas ir kart kokia tabelete isgert begu, labai nemegstu terliotis nei su zolytem nei su medum ir pan, bet manau kad teks greitu laiku sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 20, 10:40)
Labas rytas  4u.gif . Na mane pykino iki kokiu 15 sav., bet tas pykinimas pykinimu nepavadinsi, toks sleikstulys ant skrandzio ir tiek, "porcelianini drauga" tik kokius tris kartus per visa laika pagasdinau. Na prietarai cia tikrai visai netinka  schmoll.gif , vienas pykina besilaukiant berniuko, kitas mergaites, taip, kad..... rolleyes.gif
Papildyta:
Na, kaip sakiau, pasidariau viska pagal ta rekomenduojama insulino bazes lentele, diena viskas tiko kuo puikiausiai, tik nuo 3-ios nakties iki 9-os ryto dar pasikoregavau, kai kur sumazinau, kai kur padidinau, rezultatas- nuejau miegoti su 6.2, atsikeliau 5.5  thumbup.gif

niu liabai saunu, as tai irgi naktine baze koreguosiu, vakar irgi nuejau su 6.5. atskileiau su 2.8, matyt doze per didele sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 20, 10:41)
niu liabai saunu, as tai irgi naktine baze koreguosiu, vakar irgi nuejau su 6.5. atskileiau su 2.8, matyt doze per didele sad.gif

Arba koki obuoliuka nedideli pries eidama miegoti sugrauzk, arba saldainiuka viena be cukraus, as Rutos "Versme" visada turiu arba "Ku Ku", jie irgi su fruktoze. As sukrimsdavau ka nors su tokiu eidama gulti, bet kai pastebejau, kad paskui per daug pakyla, tai va, surizikavau ir nieko neuzkandu, bet atrodo, kad viskas gerai mirksiukas.gif . Aisku antra nakties dar pasimatavau, kad nenukristu netycia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 20, 10:47)
Arba koki obuoliuka nedideli pries eidama miegoti sugrauzk, arba saldainiuka viena be cukraus, as Rutos "Versme" visada turiu arba "Ku Ku", jie irgi su fruktoze. As sukrimsdavau ka nors su tokiu eidama gulti, bet kai pastebejau, kad paskui per daug pakyla, tai va, surizikavau ir nieko neuzkandu, bet atrodo, kad viskas gerai  mirksiukas.gif . Aisku antra nakties dar pasimatavau, kad nenukristu netycia  smile.gif

tai vat, ,atrodo 6.5 nera nei aukstas cukrus nei zemas, uztai nieko ir nekramsnoju pries einant gult, sako geriausia tai duonos riekute, o zinai bombonkes visad perku paparastas t.y. su cukrumi, niekad neperku su fruktoze, bet gal reikes pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 20, 14:38)
tai vat, ,atrodo 6.5 nera nei aukstas cukrus nei zemas, uztai nieko ir nekramsnoju pries einant gult, sako geriausia tai duonos riekute, o zinai bombonkes visad perku paparastas t.y. su cukrumi, niekad neperku su fruktoze, bet gal reikes pabandyt smile.gif

Butinai pabandyk sitas, kur sakiau, as ir isidejus ju visada turiu ir siaip prie kavytes skanu, zinok tas vienas pvz. Rutos "Versme" saldainis turi tik apie 5gr.angliavandeniu smile.gif
Papildyta:
Iki parduotuvese ju visada yra arba dietiniam skyreli, kur ten soja visokia, arba prie paprastu saldainiu.
Papildyta:
Va sitie user posted image arba sitie user posted image
Papildyta:
Pavyzdziui trims saldainiams prie kavos su pienu, man reiktu apie 2 vnt. insulino tongue.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(slitka @ 2009 09 20, 10:41)
tiesa, o ka naudojat kai sloguojat, pas mane tai ziema visada chroniska sloga, daznai nosis uzsikimsus buna ir gerkle skauda, zinau kad gerklei tas pastiles galima naudoti, buten Islamoos (su kerpem), i nosi atseit girdejau kad irgi purskala galima purksti, ne lasint, bet purksti, o va kai tenmperatura uzkyla? tik zolytes? as tai tokia, kad kas tik kas ir kart kokia tabelete isgert begu, labai nemegstu terliotis nei su zolytem nei su medum ir pan, bet manau kad teks greitu laiku sad.gif

Paracetamolį galima tiek nėštukėms, tiek žindyvėms 4u.gif

sveikinam DOMUKĄ pusmetuko proga bigsmile.gif birthday.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvile: 20 rugsėjo 2009 - 14:36