Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 17, 19:18)
Taigi, kad ne vilniete, o dar ir gimdyti neteko, tai nera ir ka patarti, tik kiek zinau is visos Lietuvos merginos su CD gimdo Kauno klinikose  rolleyes.gif .
Na ir pateikiu ataskaita  pioneer.gif : po apsilankymo pas Petrenko, oi kaip jis man patinka  friends.gif , ligonineje guleti nereikes  tongue.gif . Ir akis iskart patikrino pas Jurgeviciene nusiuntes, viskas su akytem ok, jokiu trikdziu del to gimdyti paciai, nera  thumb_yello.gif . Aisku nelabai patiko jam toks sprendimas, sake jam ginekologai kiausus nuraus, kad neguldo, bet kadangi mano ginekologas Birzieits, tai sakiau, kad uztarsiu ir tikrai nenuraus  blush2.gif . Pasiziurejo cukriuku dienyna, ten irgi viskas gerai, glikuotas 5,5, tai ir pavyko issisukti, del ko laaabai dziaugiuosi  thumbup.gif

niu ka ir man reikes kazkaip suktis.....tiesa, kaip tu pas birzieti patenki? man dabar spali reikia pasirodyt, taloneliu dar nera, tai kiekviena diena tikrinu, Birzietis sake, kad reikes persirasyti i ju KMUK privacia klinika, vat tada ir be taloneliu galesiu keliaut smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 17, 20:04)
oi soryy, taves, tik ne tam parasiau. ai vsiai jau man, kaip tik rasau magistrini, tai visai stogas vaziuoja
man dabar atrodo, kad as vis laika ribosiu savo  maista, kad ir viskas bus ok, nors esu smulki, sveriu 46 kg, bet reiks prisiziureti,
bet istikro keista kad tau taip atsitiko, man sake, kad turiu rizika kai busiu sena susirgti II tipo CD

As ir rasiau magistrini, kai laukiausi ir susirgau GD rolleyes.gif

Ribok, bet neatsisakyk angliavandeniu, nes ketonu bus... tikrink dazniau savo slapima.

Man nuo streso verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 17, 20:54)

Saunuole 4u.gif  tu irgi nesusitvarkai su cukriukais? kokie jie?
Pamastyk paie pompa, gal tau ji tiks....

nu nesusitvarkau, nes nelabai tvarkau - kaip cia kazkas issireiske - po valgio nematuoju, nes bijau pamatyt ko nenoriu blush2.gif bet kazkaip reik susiimt, nes glikuotas 7.7 - nieko gero schmoll.gif o cukrai buna visokie - nuo iki ir labai sokinejantys - tai Levingeris (endo) man pripasakojo visko ir dar velniuku dave uz tokia netvarka blush2.gif

tai kolkas dar su penais padraugausiu, o tada jau bus matyt...

ir dar apie kazkoki aparatuka kur matuoja daznai cukrus siule pagalvot - nespejau sugaudyt informacijos kokia laikotarpiui, bet jis kainuoja 550 Lt g.gif bet kadangi mano gydytojas labai daug ir issamiai pasakoja ir jam dazniausiai neuztenka laiko, tai sesute per puse pokalbio mane isvare doh.gif
Atsakyti
verysad.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 17, 22:16)
As ir rasiau magistrini, kai laukiausi ir susirgau GD rolleyes.gif

Ribok, bet neatsisakyk angliavandeniu, nes ketonu bus... tikrink dazniau savo slapima.

Man nuo streso verysad.gif

nu taip visos ligos nuo streso, labai kazko stresavai verysad.gif vargsiuke.
as tai jau nebekreipiu i nieka per daug demesio, tik va jie kas su sveikata ne taip, tai jua viskas - panika. manau reikia sveiko gyvenimo budo, aktyvumo.
p.s aiksu tie ketonai man jau buvo, kai pabadavau doh.gif
Papildyta:
QUOTE(zizi @ 2009 09 17, 22:21)
verysad.gif
nu taip visos ligos nuo streso, labai kazko stresavai verysad.gif vargsiuke.
as tai jau nebekreipiu i nieka per daug demesio, tik va jie kas su sveikata ne taip, tai jua viskas - panika. manau reikia sveiko gyvenimo budo, aktyvumo.
p.s aiksu tie ketonai man jau buvo, kai pabadavau doh.gif

ir jei prades nervinti tas magistrinis - spjausiu. noriu iki spalio parasyti, kad paskui tik ziema i gynyma eiti. nedaug man jau liko, bet va vis prie kazko kabinasi schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zizi: 17 rugsėjo 2009 - 20:23
QUOTE(slitka @ 2009 09 17, 21:09)
niu ka ir man reikes kazkaip suktis.....tiesa, kaip tu pas birzieti patenki? man dabar spali reikia pasirodyt, taloneliu dar nera, tai kiekviena diena tikrinu, Birzietis sake, kad reikes persirasyti i ju KMUK privacia klinika, vat tada ir be taloneliu galesiu keliaut smile.gif

Taip, as prisirasius pas ji nestumo sekimui ir gimdymui, tai tiesiog pasiskambinu i mobilu ir susitariu kada ateisiu arba bet kuri treciadieni jis buna ginekologinio poliklinikoj nuo 15 iki 18 val. O siaip tai jis labai malonus ir jei negautum talonelio, tai prasyk jo mobilaus, parasysiu tau i AŽ, pasiskambinsi ir susitarsi, tikrai priims ir sutvarkys viska su tuo prirasymu mirksiukas.gif
Papildyta:
As, kai susirgau CD, tai pries tai turejau irgi nemazu stresu, kurie, galvoju, gerokai ir paede sveikata doh.gif
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 17, 20:17)
nu nesusitvarkau, nes nelabai tvarkau - kaip cia kazkas issireiske - po valgio nematuoju, nes bijau pamatyt ko nenoriu  blush2.gif  bet kazkaip reik susiimt, nes glikuotas 7.7 - nieko gero  schmoll.gif  o cukrai buna visokie - nuo iki ir labai sokinejantys - tai Levingeris (endo) man pripasakojo visko ir dar velniuku dave uz tokia netvarka  blush2.gif

tai kolkas dar su penais padraugausiu, o tada jau bus matyt...

ir dar apie kazkoki aparatuka kur matuoja daznai cukrus siule pagalvot - nespejau sugaudyt informacijos kokia laikotarpiui, bet jis kainuoja 550 Lt  g.gif  bet kadangi mano gydytojas labai daug ir issamiai pasakoja ir jam dazniausiai neuztenka laiko, tai sesute per puse pokalbio mane isvare  doh.gif

Cia as bijojau pamatyti... dabar scyriai matuoju pries ir po valgio blush2.gif
Taigi as ta aparatuka nuomavausi, isnesiojau ji 6 dienas, o kainavo man 350 Lt mirksiukas.gif
Mano glikuotas 7.8

QUOTE(zizi @ 2009 09 17, 20:22)
ir jei prades nervinti tas magistrinis - spjausiu. noriu iki spalio parasyti, kad paskui tik ziema i gynyma eiti. nedaug man jau liko, bet va vis prie kazko kabinasi schmoll.gif

Sekmes 4u.gif Tik maziau nervinkis...
Atsakyti
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 17, 21:17)
Levingeris (endo) man pripasakojo visko ir dar velniuku dave uz tokia netvarka  blush2.gif

mano gydytojas labai daug ir issamiai pasakoja ir jam dazniausiai neuztenka laiko, tai sesute per puse pokalbio mane isvare  doh.gif

Labas, aš irgi pas Levingerį lankausi, man jis labai liuks gydytojas, kažkaip viską moka aiškiai ir įtikinamai papasakot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simcool: 18 rugsėjo 2009 - 07:18
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 17, 22:03)
Taip, as prisirasius pas ji nestumo sekimui ir gimdymui, tai tiesiog pasiskambinu i mobilu ir susitariu kada ateisiu arba bet kuri treciadieni jis buna ginekologinio poliklinikoj nuo 15 iki 18 val. O siaip tai jis labai malonus ir jei negautum talonelio, tai prasyk jo mobilaus, parasysiu tau i AŽ, pasiskambinsi ir susitarsi, tikrai priims ir sutvarkys viska su tuo prirasymu  mirksiukas.gif
Papildyta:
As, kai susirgau CD, tai pries tai turejau irgi nemazu stresu, kurie, galvoju, gerokai ir paede sveikata  doh.gif

niu tai pradzioj as pas ji apsilankysiu, zinai dabar paskambinus, visai manes neprisimintu, juk tik viena karta buvau, kai susitiksiu viska ir su juo apsnekesiu, o pas kokia daktare ten toj privacioj poliklinikoj persirasei?pas juos is vaistus issirasineji?
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 18, 08:41)
niu tai pradzioj as pas ji apsilankysiu, zinai dabar paskambinus, visai manes neprisimintu, juk tik viena karta buvau, kai susitiksiu viska ir su juo apsnekesiu, o pas kokia daktare ten toj privacioj poliklinikoj persirasei?pas juos is vaistus issirasineji?

Seimos klinikoj prisirasiau pas Laimuti Gedmina (malonus toks jaunas daktariukas), man ji patare mano buvusi seimos gydytoja, nes paskui vel as pas ja lankysiuos. Dabar cia prisirasai tik nestumo laikotarpiui. Ir vaistus pas ji issirasineju ir nesiregistruoju niekad eidama, tik pasiskambinu ir pasakau, kad ateisiu vaistu issirasyt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 18 rugsėjo 2009 - 08:59
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 18, 09:58)
Seimos klinikoj prisirasiau pas Laimuti Gedmina (malonus toks jaunas daktariukas), man ji patare mano buvusi seimos gydytoja, nes paskui vel as pas ja lankysiuos. Dabar cia prisirasai tik nestumo laikotarpiui. Ir vaistus pas ji issirasineju ir nesiregistruoju niekad eidama, tik pasiskambinu ir pasakau, kad ateisiu vaistu issirasyt  smile.gif

niu aciu uz info, jau siek tiek daugiau informacijos turiu :)beje kokie ten tu daktaru darbo laikai, man Birzietis minejo, kad seimos gydytojai buna tik nuo 9 iki 11?
Atsakyti
O va cia idedu lentele, toms, kurios naudoja insulino pompa. Siandien persistaciau baze pagal sita lentele, ziuresiu kokie bus pasikeitmai. Man atrodo, kad lentelej cia kazkaip labiau pritaikyta insulino poreikis paros begyje g.gif . Jau pora dienu pastebejau, kad rytais cukrus megsta pakilti, net iki 9-iu, tai tenka nakti pasimatuoti ir dasileisti. Tai va, nuo siandien darau pagal sita lenetele, ziuresiu kaip bus. Ryte buvo 6.4, dvi valandos po valgio 7.2. Na rytoj bus aisku kaip ir kas pagal rytini cukru rolleyes.gif .
user posted image
Atsakyti
paklausiu siek tiek ne i tema, bet vistiek cia juk daug busimu ir esamu mamyciu, koki aliejuka ar kremuka naudojat nuo striju, kuo tepate pilvukus? zinau, kad yra atskira temele apie tai, bet isdrysau cia uzklausti blush2.gif
Atsakyti