Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(slitka @ 2009 09 17, 09:27)
butinai papasakok jei pavyks issisukti, man tie gulejimai is proto varo, kai gulejau pries pora savaiciu, tai dziaugiausi, kad viena palatoj buvau o ne su 6 bobulytem...

Butinai, jau tuoj vaziuosiu, gryzus iskart ataskaita pateiksiu pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kriste1978: 17 rugsėjo 2009 - 10:40
[quote=kelniki,2009 09 17, 11:37]
[quote=slitka,2009 09 17, 09:27]
o kaip tu jautiesi pati su tokiais leidimais? juk kiekviena leidziasi skirtingai, ir stebi savo cukrus, juk pati turi matyt ar tinka tau tos dozes ar nea....
na is tikruju tai visai normaliai jauciuos, mane tik labai vargina nakti keltis ir dasileidineti, po to labai sunkiai uzmiegu ir visa diena jauciuos pavargusi. o siaip tai jau virs 10 buna tik po hipo. o siaip tai jau neuzkyla daugiau.
[/quote]
o tai koki insulina naksciai leidies, kad reikia dasileidinet? nes kai naudojau ilgo veikimo insulina, tai niekad nakti nesikeldavau, bet istikruju man su tuo insulinu problemu budavo, nes daznai hipuodavau, arba atsikeldavau su aukstais cukrais, nenusistatydavau to viduriuko, su pompa ner ka lygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(slitka @ 2009 09 17, 11:42)
o tai koki insulina naksciai leidies, kad reikia dasileidinet? nes kai naudojau ilgo veikimo insulina, tai niekad nakti nesikeldavau, bet istikruju man su tuo insulinu problemu budavo, nes daznai hipuodavau, arba atsikeldavau su aukstais cukrais, nenusistatydavau to viduriuko, su pompa ner ka lygint smile.gif

man pakeite ilgo veikimo, tai dabar naudoju protaphane, bet visada ryte atsikeliu su dideliais cukrais. vakare jai buna apie 5 ryte atsikeliu su 12-13. ir doze didinausi nuo 22 iki 26, bet jokio skirtumo, todel dabar keliuosi nakti ir dasileidziu trumpo leidimo, kad ryte cukrai butu geri. nes kai atsikeldavau ryte su dideliu tada visa diena nesusitvarkydavau su jais. labai sokinedavo.
Atsakyti
protophanas turi veikimo pika labai rysku. tarkim, jei leidi 21 val, tai apie 2val turetum suhipuot. kas tau ji paskyre ir kodel?
Papildyta:
zuvyteee, jei tu tikrai nesuklydai, nepamirsai kablelio rasydama savo tth, tai jis baisus doh.gif skubiai reikia gero endokrinologo.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 17, 12:20)
zuvyteee, jei tu tikrai nesuklydai, nepamirsai kablelio rasydama savo tth, tai jis baisus  doh.gif skubiai reikia gero endokrinologo.

taigi, kad nesuklydau. Skydliauke pas mane ir seniau streikavo, bet pageriau vaistu ir atsistate, o dabar sake del nestumo organizmas taip reagavo. Turiu gera endokrinologe, vel geriu vaistus, sake, kad viskas bus gerai tik truputi laiko reikia.
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 17, 12:14)
man pakeite ilgo veikimo, tai dabar naudoju protaphane, bet visada ryte atsikeliu su dideliais cukrais. vakare jai buna apie 5 ryte atsikeliu su 12-13. ir doze didinausi nuo 22 iki 26, bet jokio skirtumo, todel dabar keliuosi nakti ir dasileidziu trumpo leidimo, kad ryte cukrai butu geri. nes kai atsikeldavau ryte su dideliu tada visa diena nesusitvarkydavau su jais. labai sokinedavo.

aha, tikrai kas tau ji paskyre, nors ir man teko ji naudot, taciau atsiradus Lantus'ui, iskart ji pradejau naudot.
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 17, 11:39)
Butinai, jau tuoj vaziuosiu, gryzus iskart ataskaita pateiksiu  pioneer.gif

lauksim lauksim cool.gif
Atsakyti
[quote=wowavyva,2009 09 17, 12:20]
protophanas turi veikimo pika labai rysku. tarkim, jei leidi 21 val, tai apie 2val turetum suhipuot. kas tau ji paskyre ir kodel?

man ji paskyre kaune kai gulejau endokrinologiniame. o pakeisti turejo,nes as ilgo veikimo parsiveziau is norvegijos ir lt tokio nera, tai ir paskyre protophane.
Atsakyti
kai skyre, tai paskyre doh.gif pigiausia ir blogiausia. tvarka yra tokia, kad ji paskiria tik susirgus, o po to jei netinka po 3men gali kazka keisti. tave cia priskyre prie nauju klientu. jauciu kokia vepla rezidente doh.gif siulau deti visas pastangas kuo greiciau ji pasikeisti.
zuvyte, pas ka lankais? po kiek geri thiroxino? tuoj papasakosiu i a.z. ka man nestumas ir skydliauke iskrete, taip kad pamatysi, kad buna ir blogiau gal kartais smile.gif nenusimink 4u.gif
Atsakyti
[quote=wowavyva,2009 09 17, 13:06]
kai skyre, tai paskyre doh.gif pigiausia ir blogiausia. tvarka yra tokia, kad ji paskiria tik susirgus, o po to jei netinka po 3men gali kazka keisti. tave cia priskyre prie nauju klientu. jauciu kokia vepla rezidente doh.gif siulau deti visas pastangas kuo greiciau ji pasikeisti.

na ta vepla 'rezidente' Fedaraviciene biggrin.gif spali esu uzsiregistravusi pas endokrinologe, tada tikiuosi ir pakeis.
Atsakyti
tai tada ji tiesiog sausai laikesi tvarkos ir paskyre protophana kaip priklauso. tikiuos, kad zmogiskumas suveiks ir tau ji pakeis nepraejus 3menesiams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 17, 13:06)
zuvyte, pas ka lankais? po kiek geri thiroxino? tuoj papasakosiu i a.z. ka man nestumas ir skydliauke iskrete, taip kad pamatysi, kad buna ir blogiau gal kartais smile.gif nenusimink  4u.gif

karoliniskiu pol. pas Zabuliene. Dabar geriu po 1 tabl. ryte.
kad buna blogiau, tai as visada taip galvoju, bet gi zinai, savos bedos visada didziausios blush2.gif
O tu nenusimink 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 17, 13:15)
tai tada ji tiesiog sausai laikesi tvarkos ir paskyre protophana kaip priklauso. tikiuos, kad zmogiskumas suveiks ir tau ji pakeis nepraejus 3menesiams smile.gif

na ir as tikiuosi, kad ji man pakeis rolleyes.gif
Atsakyti