QUOTE(kelniki @ 2009 09 16, 17:01)
visoms neseniai susirgusioms tos pamokeles tokios labai reikalingos ir naudingos
pasakykit savo nuomone ar neperdaug as naudoju insulino? ilgo veikimo leidziuos 26 vienetus, o trumpo per para 34-40 vienetu. tai priklauso nuo to ar ko nors uzkandziauju ir kiek susileidziu nakti. pusryciams leidziuosi 8 vienetus su valgau du sumustinius su desra, suriu arba kiausiniu, valgau tik balta duona su saulegrazomis. juodos negaliu begalo rugstis kyla, batono is viso nemegstu. pietums ir vakarienei susileidziu 10 vv. o valgau labai ivairu maista. tik visiskai nevalgau makaronu ir ryziu, nes ju net mazas kiekis man labai kelia cukru. jeigu tenka suvalgyti kokio pyrago gabaleli ar kokius 3 sokoladinius saldainius susileidziu 4vv. ir nakti dabar leidziuos 4-6vv, kad ryte butu geras cukrus. is tikruju pykstu ant saves, kad atleidau vadzias su maistu. jau drasiau jauciuos ir valgau ivairesni maista ir zinoma nebeziuriu kiekio. tai ir svoris stovi vietoje. o taip dziaugiausi kai jis krito
o kaip tu jautiesi pati su tokiais leidimais? juk kiekviena leidziasi skirtingai, ir stebi savo cukrus, juk pati turi matyt ar tinka tau tos dozes ar nea....
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 16, 21:08)
Primink kada tu vyksti i Kauna, lygtai 21-a ar ne? O as rytoj einu pas Petrenko 12.40 val., turiu Birziecio siuntima, nes uz keliu dienu mums jau 24 sav., o 24-25 sav. guldo gi i endokrinologini. Bet as baisiausiai nenoriu, echoskpui ir taip galiu nueiti pas Birzieti treciadieni, tik akis dar reikia issitirti, o tyrimai daryti pries pora savaiciu, kraujas, slapimas, tai turbut dabar nelabai ir reikes
. Taip, kad rytoj vel bandysiu issisukti nuo gulimo
butinai papasakok jei pavyks issisukti, man tie gulejimai is proto varo, kai gulejau pries pora savaiciu, tai dziaugiausi, kad viena palatoj buvau o ne su 6 bobulytem...