Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 16, 19:42)
mano nuomone tyai visai normalu, man taip ir yra buve

o tai cia tada ner nieko blogo? ar jau ir man reiks to insulino. Bijau del leliuko, kad tik jam pilvelyje gerai butu.
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 16, 18:45)
o tai cia tada ner nieko blogo? ar jau ir man reiks to insulino. Bijau del leliuko, kad tik jam pilvelyje gerai butu.

as manau kad tai nieko blogo ir insulino nereikes, nes po poros valandu tavo cukriukas normos riboje
Atsakyti
Sveikos cukrinukes 4u.gif
Labai retai cia uzsuku, bet esu viena jusu - man pripazintas GD.
Sian labai susiparinau, nes pradejau rinktis gimdymo namus, pradejau Traku GN, o jie pasake, kad tik Klinikose.. Kazkaip mane priziurinti gydytoja labai ramiai ziuri i mano GD ir sake, galiu gimdyti, kur noriu, o cia va, kad nori blink.gif
gal yra Vilnieciu cukrinukiu gimdziusiu ar besiruosianciu gimdyti? Pasidalinkite patirtimi, kaip viskas vyksta: kur gimdoma, ar guldoma i ligonine pries gimdyma prieziurai ir pan. Labai aciu uz info 4u.gif

Seip pati jauciuosi gerai, laikausi dietos, insulino nepaskyre, nes cukrus buna apie 6,5 po valgio, tik karta buvo pakiles iki 9,3 (labai REIKEJO blynu lotuliukas.gif ) sportuoju 2 kartus i savaite ir stengiuosi kasdien pora valandu iseiti pasivaikscioti - baisiai bijau komplikaciju..
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 16, 17:29)
apsvieskite mane jauna, ka reiskia tas TTH? ax.gif  blush2.gif

cia skydliaukes problemos pas mane verysad.gif
skydliaukes hormonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyteee: 16 rugsėjo 2009 - 18:14
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 16, 20:04)
as manau kad tai nieko blogo ir insulino nereikes, nes po poros valandu tavo cukriukas normos riboje

nu cia pirma karta man taip, net keista, kad taip geritai viskas pasikeite, gal po 2 val ir 10 min, jau rodo normalu cukru. idomiai cia. jokio tikslumo
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 16, 18:22)
merginos, ar tai normalu su tais mano cukrais, as jau vel pradedu nerimauti, ar yra taip kam nors buve, kad po 10 minuciu jau daug mazesni jie, galvoju, gal tikrai tas mano aparats blogas. nes visa savaite matavausi, buvo viskas idelau.

man lygiai taip pat yra buvę, nemanau, kad čia kas nors blogo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvyteee @ 2009 09 16, 19:10)
cia skydliaukes problemos pas mane verysad.gif
skydliaukes hormonas

a nu aisku dabar man. sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 09 16, 14:57)
jau greit reiks i kauna vykt, o taip nesinori.

Primink kada tu vyksti i Kauna, lygtai 21-a ar ne? O as rytoj einu pas Petrenko 12.40 val., turiu Birziecio siuntima, nes uz keliu dienu mums jau 24 sav., o 24-25 sav. guldo gi i endokrinologini. Bet as baisiausiai nenoriu, echoskpui ir taip galiu nueiti pas Birzieti treciadieni, tik akis dar reikia issitirti, o tyrimai daryti pries pora savaiciu, kraujas, slapimas, tai turbut dabar nelabai ir reikes g.gif . Taip, kad rytoj vel bandysiu issisukti nuo gulimo blush2.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif

ir vel buvau jus pametus...uzimta buvau keleta doenu, tai net nepastebejau kaip nauja tema atsirado ax.gif

mergaites man iskilo toks klausimas..gal kvailas, bet...naudoju as insulina novarapid ta oki orandzini "tusinuka". naudojau viena as ji...bet tie cukrai budavo ant ribos pagal petrenko dozes..kaip ir viskas gerai, bet tas tusinukas baigesi ir pradejau nauja..toki pati novarapida...bet dabar kai leidziuos is naujo tusinuko tie cukrai zymiai mazesni...leidziuosi tomis paciomis dozemis bet jie labiau nukrenta, toks vaizdas kad insulinas geriau sureaguoja...ar gali but taip? o gal organizmas iprato prie insulino ir ji geriau pasisavina.. unsure.gif kazkaip idomiai budavo ka biskutuka jau ne tokio suvalgai ir pakyla cukrus, o dabar su ta pacia normele ta pati maista valgau ir viskas tvarkoje..siandien net surizikavau ir picos valgiau..baisiai norejosi..ir cukriukai po 2 valandu teiosg idealus.. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(zizi @ 2009 09 16, 19:02)
as nesileidziu insulino

jei nesileidi tai tavo kasa gamina isnsulina tai jis ir nukrenta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kelniki @ 2009 09 16, 17:01)
visoms neseniai susirgusioms tos pamokeles tokios labai reikalingos ir naudingos thumbup.gif  pasakykit savo nuomone ar neperdaug as naudoju insulino? ilgo veikimo leidziuos 26 vienetus, o trumpo per para 34-40 vienetu. tai priklauso nuo to ar ko nors uzkandziauju ir kiek susileidziu nakti. pusryciams leidziuosi 8 vienetus su valgau du sumustinius su desra, suriu arba kiausiniu, valgau tik balta duona su saulegrazomis. juodos negaliu begalo rugstis kyla, batono is viso nemegstu. pietums ir vakarienei susileidziu 10 vv. o valgau labai ivairu maista. tik visiskai nevalgau makaronu ir ryziu, nes ju net mazas kiekis man labai kelia cukru. jeigu tenka suvalgyti kokio pyrago gabaleli ar kokius 3 sokoladinius saldainius susileidziu 4vv. ir nakti dabar leidziuos 4-6vv, kad ryte butu geras cukrus. is tikruju pykstu ant saves, kad atleidau vadzias su maistu. jau drasiau jauciuos ir valgau ivairesni maista ir zinoma nebeziuriu kiekio. tai ir svoris stovi vietoje. o taip dziaugiausi kai jis krito biggrin.gif

o kaip tu jautiesi pati su tokiais leidimais? juk kiekviena leidziasi skirtingai, ir stebi savo cukrus, juk pati turi matyt ar tinka tau tos dozes ar nea....
Papildyta:
QUOTE(Kriste1978 @ 2009 09 16, 21:08)
Primink kada tu vyksti i Kauna, lygtai 21-a ar ne? O as rytoj einu pas Petrenko 12.40 val., turiu Birziecio siuntima, nes uz keliu dienu mums jau 24 sav., o 24-25 sav. guldo gi i endokrinologini. Bet as baisiausiai nenoriu, echoskpui ir taip galiu nueiti pas Birzieti treciadieni, tik akis dar reikia issitirti, o tyrimai daryti pries pora savaiciu, kraujas, slapimas, tai turbut dabar nelabai ir reikes  g.gif . Taip, kad rytoj vel bandysiu issisukti nuo gulimo  blush2.gif

butinai papasakok jei pavyks issisukti, man tie gulejimai is proto varo, kai gulejau pries pora savaiciu, tai dziaugiausi, kad viena palatoj buvau o ne su 6 bobulytem...
Atsakyti
[quote=slitka,2009 09 17, 09:27]
o kaip tu jautiesi pati su tokiais leidimais? juk kiekviena leidziasi skirtingai, ir stebi savo cukrus, juk pati turi matyt ar tinka tau tos dozes ar nea....

na is tikruju tai visai normaliai jauciuos, mane tik labai vargina nakti keltis ir dasileidineti, po to labai sunkiai uzmiegu ir visa diena jauciuos pavargusi. o siaip tai jau virs 10 buna tik po hipo. o siaip tai jau neuzkyla daugiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kelniki: 17 rugsėjo 2009 - 10:37