Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės :) (6 tema)

user posted image

Ši tema yra apie viską, kas susiję su cukriniu (CD) ar gestaciniu (GD) diabetu ir nėštuke.

Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo, nedaužo mūsų vilčių ir svajonių ir angelėliai sergi mus
user posted image

Naudinga info
Diabetas ir nėštumas

user posted image

Ankstesnės mūsų temos:

tema
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 rugsėjo 2009 - 18:48
Dziaugiuosi madmuazele del tavo rezultatu, taip dziugu kad taip viskas pasitaise. thumbup.gif
Atsakyti
Madmuazele, laaaaaaabai faina temukes pradzia, o dar sakai, kad be nuotaikos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalna: 11 rugsėjo 2009 - 20:43
madmuazele, prisiemei sau kurima namuciu musu, tai dabar ir rupinkis wink.gif tau labai gerai iseina wink.gif)

tu su savo cukrais savais budais, as savais, tai gal susitvarkom ir zengiam sekanti zingsni? wub.gif a? smileysex.gif a? blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Mars i ana tema mano kyciaus girti ir tema pabaigti lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Aciu 4u.gif

Monetuxe, slapuke tu, gausi dirzo...kur dingusi? pasiilgau taves... dar nesilauki bigsmile.gif
Atsakyti
madmuazele, grazus zveris. is kur parsivezet? ar vietinis lietuvaitis? eisit i parodas?
Atsakyti
QUOTE(Shalna @ 2009 09 11, 21:12)
Koks tavo kycius grazuolis wub.gif Cia mergyte ar berniukas? Jei vaikinukas, gal man savo dama pasiulyt i drauges? biggrin.gif
O jau gerybes ohoho... Cia moliugas? Gal kartais zinai, kaip pasikonservuot ziemai? Mano mama 20kilogramini uzaugino, bijau prapjaut, kad nesugestu doh.gif

Aciu 4u.gif Vaikinukas... o taviske ir brituke?
Aga, moliugas... As nekonservuoju ju, bet skaiciau, kad saldzias uogienes daro...
As verdu tirstas sriubas, kepu blynus.... Viena aisku nesuvalgysi tokio, bet dalinkis su kazkuo mirksiukas.gif

QUOTE(wowavyva @ 2009 09 11, 21:13)
madmuazele, grazus zveris. is kur parsivezet? ar vietinis lietuvaitis? eisit i parodas?

Aciu 4u.gif Cia, is vietinio veislyno pirkom... Neisim, atvirai pasakius tingiu uzsiimti tuo blush2.gif Kazi dar ar verta butu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 11 rugsėjo 2009 - 21:21
na nezinau apie kaciu parodas nieko, bet bent jau sunu parodos man nepatiko schmoll.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 19:34)
Na, ka... grafikas visai neblogas smile.gif  Akivaizdziai matosi, kai pakeistas insulinas kreive smuko ir eina tolygiai... kartkartemis virsydama 7.8 ax.gif  Rytoj isvaziuoju pas V.P. vel... gal kas zinot kur jo ieskoti ligonineje g.gif

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 11, 19:51)
Na, Petrenko pamatęs rezultatus pasakė, kad labai neblogi ir, kad lauks nėščios pas save tongue.gif  Aišku, glikuotą reikia gerinti, bet anot jo, jis nėra blogas. Insulino daugiau išrašė ir viskas...sakė, kad tikriausiai ne veltui suvažinėjau iš Vilniaus lotuliukas.gif

superrr thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(monetuxe @ 2009 09 11, 21:51)
tu su savo cukrais savais budais, as savais, tai gal susitvarkom ir zengiam sekanti zingsni?  wub.gif  a?  smileysex.gif  a?  blush-anim-cl.gif

hm.. skamba kaip sexualinis priekabiavimas g.gif biggrin.gif lotuliukas.gif (juokauju, aišku biggrin.gif blush2.gif )

QUOTE(madmuazele @ 2009 09 11, 21:57)
Kad greičiau pabaigti temą parodysiu koks mūsų kycius paaugęs biggrin.gif

o katinas koks nerealus bigsmile.gif wub.gif man tokie patys gražiausi wub.gif
Atsakyti
Anksti pasigyriau... Siandien nakti vel 14, o ryte 6.8...
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 12, 07:33)
Anksti pasigyriau... Siandien nakti vel 14, o ryte 6.8...

Ne pilnos 2 valandos po pusryciu 27.1 gun_bandana.gif gun_bandana.gif Toks skaicius yra buves tik kai sirgdama nesileidau insulino.
Atsakyti
Ne pilnos 2 valandos po pusryciu 27.1  Toks skaicius yra buves tik kai sirgdama nesileidau insul

pyyyyyyyyyyyyp..... cukriukui gun_bandana.gif bash.gif .Tik žiauriai nesinervuok, stos vėl tuoj į geras vėžas.
Atsakyti