Ši tema yra apie viską, kas susiję su cukriniu (CD) ar gestaciniu (GD) diabetu ir nėštuke.
Lai ligos debesėliai netemdo mūsų džiaugsmo, nedaužo mūsų vilčių ir svajonių ir angelėliai sergi mus
Naudinga info
Diabetas ir nėštumas
Ankstesnės mūsų temos:
tema
1 tema
2 tema
3 tema
4 tema
5 tema
Dziaugiuosi madmuazele del tavo rezultatu, taip dziugu kad taip viskas pasitaise.
Madmuazele, laaaaaaabai faina temukes pradzia, o dar sakai, kad be nuotaikos
madmuazele, prisiemei sau kurima namuciu musu, tai dabar ir rupinkis tau labai gerai iseina )
tu su savo cukrais savais budais, as savais, tai gal susitvarkom ir zengiam sekanti zingsni? a? a?
tu su savo cukrais savais budais, as savais, tai gal susitvarkom ir zengiam sekanti zingsni? a? a?
Mars i ana tema mano kyciaus girti ir tema pabaigti
Aciu
Monetuxe, slapuke tu, gausi dirzo...kur dingusi? pasiilgau taves... dar nesilauki
Aciu
Monetuxe, slapuke tu, gausi dirzo...kur dingusi? pasiilgau taves... dar nesilauki
madmuazele, grazus zveris. is kur parsivezet? ar vietinis lietuvaitis? eisit i parodas?
QUOTE(Shalna @ 2009 09 11, 21:12)
Koks tavo kycius grazuolis Cia mergyte ar berniukas? Jei vaikinukas, gal man savo dama pasiulyt i drauges?
O jau gerybes ohoho... Cia moliugas? Gal kartais zinai, kaip pasikonservuot ziemai? Mano mama 20kilogramini uzaugino, bijau prapjaut, kad nesugestu
O jau gerybes ohoho... Cia moliugas? Gal kartais zinai, kaip pasikonservuot ziemai? Mano mama 20kilogramini uzaugino, bijau prapjaut, kad nesugestu
Aciu Vaikinukas... o taviske ir brituke?
Aga, moliugas... As nekonservuoju ju, bet skaiciau, kad saldzias uogienes daro...
As verdu tirstas sriubas, kepu blynus.... Viena aisku nesuvalgysi tokio, bet dalinkis su kazkuo
QUOTE(wowavyva @ 2009 09 11, 21:13)
madmuazele, grazus zveris. is kur parsivezet? ar vietinis lietuvaitis? eisit i parodas?
Aciu Cia, is vietinio veislyno pirkom... Neisim, atvirai pasakius tingiu uzsiimti tuo Kazi dar ar verta butu...
na nezinau apie kaciu parodas nieko, bet bent jau sunu parodos man nepatiko
sveikos
superrr
hm.. skamba kaip sexualinis priekabiavimas (juokauju, aišku )
o katinas koks nerealus man tokie patys gražiausi
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 10, 19:34)
Na, ka... grafikas visai neblogas Akivaizdziai matosi, kai pakeistas insulinas kreive smuko ir eina tolygiai... kartkartemis virsydama 7.8 Rytoj isvaziuoju pas V.P. vel... gal kas zinot kur jo ieskoti ligonineje
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 11, 19:51)
Na, Petrenko pamatęs rezultatus pasakė, kad labai neblogi ir, kad lauks nėščios pas save Aišku, glikuotą reikia gerinti, bet anot jo, jis nėra blogas. Insulino daugiau išrašė ir viskas...sakė, kad tikriausiai ne veltui suvažinėjau iš Vilniaus
superrr
QUOTE(monetuxe @ 2009 09 11, 21:51)
hm.. skamba kaip sexualinis priekabiavimas (juokauju, aišku )
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 11, 21:57)
Kad greičiau pabaigti temą parodysiu koks mūsų kycius paaugęs
o katinas koks nerealus man tokie patys gražiausi
Anksti pasigyriau... Siandien nakti vel 14, o ryte 6.8...
QUOTE(madmuazele @ 2009 09 12, 07:33)
Anksti pasigyriau... Siandien nakti vel 14, o ryte 6.8...
Ne pilnos 2 valandos po pusryciu 27.1 Toks skaicius yra buves tik kai sirgdama nesileidau insulino.
Ne pilnos 2 valandos po pusryciu 27.1 Toks skaicius yra buves tik kai sirgdama nesileidau insul
pyyyyyyyyyyyyp..... cukriukui .Tik žiauriai nesinervuok, stos vėl tuoj į geras vėžas.